Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Candys nie panikuj laska 😉
Tutaj akurat się zgodzę z lekarzami...duszności i problemy żołądkowe to norma bo rosnąca macica uciska nam przeponę no i żołądek nam też "przesunęła" delikatnie i na niego też naciska... Nie wiem czy zauważyłaś u siebie ale ja teraz np. nie mieszczę normalnej porcji obiadu na przykład...jem mniej niż moja Ola ale za to częściej...bo tam się po prostu już tak dużo nie mieści 😉
Takie jest moje zdanie ale z ciekawością poczekam co inne mamusie napiszą 😉

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wieronika87 napisał(a):
novaM mysle ze po switach zmarłych bo teraz iwesz wielu wariatów na drogach i tłok a ja za kierownica to nerwowa jestem haha

Trzymam za słowo 😉
A może ja Cię jakoś nawiedzę to mnie po galeriach w Lublinie oprowadzisz bo mi tu sklepów na maxa brakuje 🤢 No ale to też po świętach jak wypłatka na konto wpłynie hihih 🙂

• Mamusia
wieronika87 napisał(a):
haha kochana lublin to moja miejscowosc rodzinna teraz to ja mieskzam na zadupiu haha ale mzoemy razem skoczyc na zakupy do Lublina

Damy radę jeśli tylko będziesz miała ochotę 😉
...a może i Ulkę zgarniemy na jakieś ciacho na mieście bo ona też z Lublina 🤪

• Mamusia
wieronika87 napisał(a):
ja jestem otwarta na propozycje narazie czuje sie na chodzie i mobilnie lublin znam jak własna kieszen haha a i po porodzie mzoemy zroganizowac spotkanie

No to gr8 🤪
A jeszcze jakby się Asia do mnie wybrała kiedyś to z nią możemy przyjechać 😉
Ale wstępnie mogę się zapowiedzieć do Ciebie po 1 listopada si 😉 ??

• Mamusia
to może ja się też dołączę 🙂 spędziłam w Lublinie 5 lat studiując 🙂 i teraz na pewno Lublin będę odwiedzać 😁 bo rodzice kupili mieszkanie tam, mieszka tam teraz moja siostra, której zostały jeszcze 2 lata studiów. a poza tym w Lublinie zostawiłam koleżanki, które muszę odwiedzać, żeby o mnie nie zapomniały 🙂

• Mamusia
novaM napisał(a):
O proszę, proszę to trzeba kombinować dziewczyny jak najszybciej to spotkanko zanim na s zima złapie 😉
Aga ja jestem jak najbardziej zaaaaa 🤪
Weronika czekam na ten nr albo na gg napisz 😉
Bo tutaj zaraz stron kilkanaście naprodukujemy 😜

ale ja to się piszę dopiero po porodzie niestety, bo moja familia (czyt. mąż + rodzice) zabronili mi samotnych wypraw samochodem dalej niż 50km... a do Lublina mam 180km. a że nie chce mi się z nimi kłócić to już sobie dam spokój na razie 🙂

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Fajowo dziewczyny, ze sie umawiacie!! 😆
Ja wlasnie spa=rawdzilam mam do Was tylko 2013km a w lini prostej juz tylko 1557km 😁 😁 😁

Haha Coq dla chcącego nic trudnego damy radę 🤪 🤪 🤪
Dla Ciebie wyjątkowo wideokonferencję zorganizujemy 🤪
No i dla Beatki i Candys i Rity pewnie 😉

• Mamusia
aha, chcialam was zapytac czy leci wam siara z cycków? bo ja nie mam kompletnie nic, sucho, nawet jak scisne sutek to nic nie wylatuje. No i sie zastanawiam, czy nie bede miala problemu z karmieniem (brak pokarmu), bo wszedzie pisze, ze siara sie powinna juz dawno pojawic, a u mnie nic

• Mamusia
Aniqa1111 napisał(a):
aha, chcialam was zapytac czy leci wam siara z cycków? bo ja nie mam kompletnie nic, sucho, nawet jak scisne sutek to nic nie wylatuje. No i sie zastanawiam, czy nie bede miala problemu z karmieniem (brak pokarmu), bo wszedzie pisze, ze siara sie powinna juz dawno pojawic, a u mnie nic

u mnie też nic. kompletnie nic. jak przycisnę to poleci kropelka malutka i tyle