Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
marika321 napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
marika321 napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
hej hej 🙂

ja już po badaniu KTG, pani doktor stwierdziła, że zapis wyszedł bardzo dobry i znowu jutro mam się stawić, powiedziała, że codziennie do 15-go (na wtedy mam datę porodu według OM). także wróciłam jeszcze do domu z czego bardzo się cieszę 🙂

czyli dziś nic z tego a biedna nabrałaś sobie do głowy że może....... ale fajnie codzień będziesz miec monitoring 🙂

no na razie nic... ale w każdej chwili akcja może się zacząć 😉

oby tak szybko i sparwnie jak u Doriany albo u Asi 🙂

oj, tego to życzę sobie i każdej z nas 🙂

• Mamusia
beata26 napisał(a):
Sloneczko a jak tam Twoja cholestaza? Ja juz prawie zapomnialam,ale wczoraj mi przypomniano o niej 😞 Mi enzymy pospadaly i nawet ten najwazniejszy wynik chyba zolci opadl do 7 jednostek z 15

Ostatnie wyniki miałam robione w zeszły poniedziałek i bardzo ładnie mi spadły bo miałam aspat 32 ( norma do 37) alat 41 ( norma do 31) gdzie ja wczesniej mialam ok 170... od czwartku mam odstawionuy Ursopol, jutro robię nowe badania krwi i zobaczymy czy podniosły się czy są w normie, aż się boję!

• Mamusia
Pammat zazdroszczę Ci tych zakupów... bo ja jak wyjeżdżaliśmy od lekarza mówię do mojego "to jedźmy do Kielc do galerii" a on, że po co, że jemu się nie chce... a od lekarza to już pół godzinki i byśmy byli... a ja taką mam ochotę na powłóczenie się po sklepach

• Mamusia
DZIEŃ DOBRY-PORA SIE POKAZAĆKOLEJNY LENIWY DZIEN SIE ZPOWIADA.NOC TAKA SOBIE-TRADYCYJNIE SKURCZE W NOCY ZAJEBISTE....ALE PRZESZŁY I DO RANA SPOKÓJ.OSŁABIENIE NADAL-SŁABO ,BLADO....ALE CZEMU????NIEWIEM.POWOLI PRZETRAWIŁAM PŁATKI Z MLEKIEM I KANAPECZKĘ I ZOBACZYMY CO BĘDZIE DALEJ 🙂
MAM NADZIEJĘ ZE I MI UDA SIE DZIS CHOINKE UBRAĆ-BO OD 2 DNI JUZ CZEKA ... 🙂 MIŁEGO DZIONKA

• Mamusia
Jejjj choinkę już ubieracie 🤪 🤪 🤪
Ja muszę przyznać, że nawet o tym nie myślę 🤢
Głowa zaśmiecona porodem...a raczej jego brakiem 🤨
Nawet Olka tak jakoś o świętach nie wspomina...może dlatego, że i tak do ojca jedzie na Szczecin więc tu i tak jej nie będzie... 🤨

• Mamusia
no ja dzis do 8 rano ogladalam tv 😞( walczylismy z wymiotami Kubusiowymi i ogolnie brzuszek go bolal bo sie prezyl....no i teraz troszke w dzien pospalam a maly z tata posiedzial swoim no i trzeba sie za obiad zabierac... milego dnia wam zycze... w nova.fm przekazuje sms od holi 🙂 buziaki dwupaki i do dziela... sliczna niedziela babelek jakis by sie przydał.... kto nam jeszcze został?? nova? pam? gosia?

• Mamusia
pepecha napisał(a):
novaM ja jestem....widze ze Twoja Dzidzia tez sie nie spieszy. Ja mam jutro termin a tu zero skurczy...nic. Od czasu do czasu brzuszek stwardnieje. We wtorek lece do szpitala, chce juz urodzic ale zaczynam sie bac 🤢

No mój taki uparty i jeszcze Pammat ma taką uparciuszkę w sobie 🙂
A dlaczego do szpitala idziesz ???
Mi kazał mój gin w dzień terminu czyli w środę na KTG się przyczołgać w razie jakbym wcześniej nie urodziła...na co się nie zapowiada na razie 😠
No ale na tym się skończy bo zaczną indukować minimum 5 dni po terminie 🤢

• Mamusia
marika321 napisał(a):
ojjjjjjjjjjjjjjjjjejeejjjjjjj jaka tu bryndza .................

ja zaliczyłam obiad u teściowej a tu nie ma nawet za bardzo co nadrabiać....... ojjjjj nie ładnie......

Nooo ja też zaglądam co chwilę ale już mi się nie chce monologów walić 😜

• Mamusia
ciekawe czy pam juz na porodówce 🤪 czy zakupy takie udane 🤪że sie jeszcze nie doczołgała do domu 🙂 a podziwiam z takim rozwarciem sie tyle włóczyć 🙂

ja juz we wszystkich galeriach i marketach mam obczajone toalety bo na zakupach mogę chwile spędzić ale toaletę w każdym zaliczam ...........

• Mamusia
Pam nic nie pisze więc nic nie wiem...

Co do wc w sklepach to też wyszkolona jestem 🤪 🤪 🤪
Ja już wizyt żadnych mieć nie będę ... jeśli do środy nie urodzę to właśnie w środę na ktg muszę jechać...a co później - sama nie wiem 🤢

• Mamusia
Witamy "jeszcze" brzuszki 😘mamuski 😘i maluszki 😘 😘
A MY DZIŚ MAMY JUŻ MIESIĄC AAAAA 🤪 🤪 🤪
Wczoraj byliśmy na naukach przedchrzcielnych bo 8.01. mamy chrzest i była tam dziewczyna z BRZUSZKIEM jeszcze a chrzest ma zaklepany na swieta a termin ma dopiero na 19 😮 😮taka była moja mina
Dziewczyny trzymam za was kciuki a mały zaciska piąstki za maluszki 🙂 😘