Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
WITAJCIE 🙂
KUZWA, WLASNIE PATRZE A TAM NIE IDZIE POSTA JUZ NAPISAC 😠 CHYBA MAJA NAS TU NAPRAWDE DOSC 😠
JESTEM ZALAMANA 🤨 🤨 MIELISMY DZIS KOMISJE NA ZASILEK PIELEGNACYJNY I DOSTALISMY NA ROK, MOZE TO NIE BEDE WIELKIE PIENIADZE ALE NAJWAZNIEJSZE, ZE BEDA. BO POTRZEBUJEMY KASY NA REHABILITACJE.I MOZE CHOCIAZ NA TO WYSTARCZY 🤨
USLYSZALAM DZIS NA REHABILITACJI, ZE JAS NIE JEST NAWET JAK 1, 5 MIESIECZNE NIEMOWLE ;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( CO ZTEGO, ZE GUGA, FIKA NOZKAMI,SMIEJE SIE W GLOS ITP JAK OGOLNIE JEST WIOTKI ;(((((((((((((((((( I NIE TRZYMA GLOWKI TAK JK POWINIEN ;((((((((((((( ZYC MI SIE JUZ NIE CHCE 😞 I CO STANIE NA NOZKI( JESI STANIE) JAK BEDZIE MIAL 2 LATKA;((((((((((((((((((((??? MASAKRA JAKAS 😞( CALE ZYCIE POD GORKE 😞((

• Mamusia
NO I ZNOWU NASZ WĄTEK SZLAG TRAFIŁ 😞 ALE MY SIĘ NIE DAMY WYGONIĆ:P

WCZORAJ PISAŁA DO MNIE VELINKA,MAŁA MA KOLKI PODAJĄ JEJ KROPELI I MAJĄ MŁYN W DOMU,ŻE NAWET NIE MA CZASU WEJŚĆ NA FORUM I DO TEGO MA DIETĘ,BO PRZYTYŁA 500GRAM W TYDZIEŃ,JAK TYLKO TROSZKĘ SIĘ U NICH USPOKOI TO DO NAS ZAWITA.

• Mamusia
Anula nie bede nic pisac 🙂 🙂 🙂
Ale nadzieji sie nie mozesz pozbyc 🙂

Veli bardzo szybko dostala kolek 😞

ciekawa jaka dieta kaza jej przystawiac mala zadziej do piersi???

kurna to ja swoje dziecko na odwyk musze wyslac...jakos lekarze powiedzieli ze bardzo dobrze ogolem mnie na piersi przybieraja a ja mam tlusty i bardzo dobry pokarm!!!!

Niebo chcialam cos sprostować co wczoraj napisalas na piwku :
Przytylam 20kg i to nie z powodu ozarstwa jak to nazwalas...i raczej nie jestem zadowolona takim podkresleniem 20kg dziewczyny ktore tu przytyly 20 kg na pewno sa tego samego zdania 🙂

akurat obzarstwo bylo zdala ode mnie podczas ciazy 🙂

• Mamusia
ZOLTRI CO DO TYCH KOLEK U VELL,TO MOJA TEŻ MIAŁA TAK DOŚĆ SZYBKO,JAK TO BYŁY KOLKI 🥴 ALE WSZYSTKO NA TO WSKAZYWAŁO,BO MIAŁA OBJAWY JAKIE SĄ OPISANE,ALE NASZCZĘŚCIE MINĘŁO,DAJĘ JEJ DUŻO PICIA I TERAZ JUŻ WALI JEDNĄ KUPKĘ DZIENNIE WIĘC SIĘ CIESZĘ 🙂

A CO DO TEJ HUŚTAWKI TO NIE BĘDĘ CI GŁOWY ZAWRACAŁA 🙂 ALE DZIĘUJĘ ZA CHĘCI 😘 WCZORAJ MIAŁAM OKAZJĘ KUPIĆ UŻYWANĄ ZA 140ZŁ,ALE JAKOŚ NIE MOGĘ SIĘ PRZEKONAĆ DO UŻYWANYCH RZECZY TEGO TYPU,BOJĘ SIĘ,ŻE JAKIEŚ PRZYJDZIE ZNISZCZONE ITP,CHOCIAŻ PANI PISAŁA,ŻE JEST W BDB STANIE,ALE I TAK ZANIM SIĘ NAMYŚLIŁAM TO JUŻ SIĘ SPRZEDAŁA.

HEHE POCZEKAM NA BECIKOWE,MAM MIEĆ NA POCZĄTKU SIERPNIA I CHYBA JEJ NOWĄ KUPIĘ,ONE SĄ DO 9 KG WIĘC MYŚLĘ,ŻE JESZCZE BY KILKA MIESIĘCY POSŁUŻYŁA.

• Mamusia
DZIECIĄTKO PRĘŻY SIĘ,STRASZNIE PŁACZE,AŻ SIĘ ZANOSI,MOJEJ AŻ ŁEZKI SIĘ POJAWIAŁY,MA TWARDY BRZUSZEK,NIC GO NIE JEST W SUMIE W STANIE USPOKOIĆ,I TĄ SĄ TAKIE FALE,ŻE NAGLE ŁAPIE KRZYCZY,ZA CHWILKĘ SIĘ WYDAJĘ,ŻE JUŻ OK,A ONO ZNOWU WIJE SIĘ Z BÓLU 😞

• Mamusia
oferowalam hehehe

ja musze swojemu ale lezaczek chyba sprawie bo na miesiac tam akurat a swojej wielkiej hustawki nie bede ciagna bo pol samochodu zajmie a on tak kocha te dziwki hehehehe

no ale dzieci kolki do 3 miesiaca tylko dostaja czy do 6 ???

kazdy artykol inaczej mowi:!P!

moj na rumianek sie krzywi a do herbatek nie mialam dostepu jedynie cyca doji

• Mamusia
NO TA TO WIELKA JEST CO TY MASZ U MNIE TO BY PÓŁ POOJU ZAJĘŁA 🙃

A MOJA ŻMIJKA NIE CHCE W LEŻACZKU LEŻEĆ,NUDZI JEJ SIĘ 🙂CHOCIAŻ POWIEM CI,ŻE WCZORAJ JEJ PÓŚCIŁAM PO CICHUTKU TE "DZIWKI" HEHE I ZASNĘŁA W NIM,ALE SPAŁA MOŻE Z 15 MINUT:P :laugh: HUŚTAWKA JEST O TYLE FAJNA,ŻE SAMA SIĘ BUJA

• Mamusia
tylko ja ten lezaczek z wibracjami i dzwiekami chce.....a to jedynie po to ze w razie czego w pl zeby mial sie czym zajac....chodz bedzie pelno ludzi ktorzy z checia sie nim pozajmuja hehehe:P :P :P

ale prawada jedynie dziwki z dzungli go relaxuja hehehehe

jak to fajnie brzmi:P

• Mamusia
ALE MÓWISZ ASIA O PIERWSZE CÓRCI TAK???BO DRUGA MA DOPIERO 6 TYGODNI 🙂NO TO TAK PODOBNIE DAWAŁAM,WSZYSTKO PO TROSZKĘ CO JEST OD 4 MIESIĄCA W SŁOICZKACH I KASZKI,ALE CO JESZCZE TO NIE PAMIĘTAM BO TO BYŁO 7 LAT TEMU 🙃 WIEM,ŻE JAK MIAŁA 6 MIESIĄCY TO JUŻ WCINAŁA DANONKI:P