Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Anulka7 napisał:
KSIU TO MOJE PINESKA WYROZUMIAŁA BO JA MAM BALUJE TO ONA W NAJLEPSZE ŚPIOCHA SOBIE DO SAMEGO RANA:P :P :P

Anulka nasz Czukutek tez spiochal jak jakas byla imprezka i to glosno bylo i spala jak zabita...a wczoraj normalnie muszki bylo slychac o ona placzem sie budzila wygladlao jakby jej sie cos przysnilo...i tym placzem sie rozbudzala 🤪 i tak do 5 rano... 🤪

wlasnie ja tez zwrocilam uwage na ten nick GACIE :laugh: :laugh: :laugh:

Dziewczyny chce sobie troche dorobic i zajac sie fotografowaniem...tak domowo...sesje zdjeciowe dla dziewczyn plus makijaz ,ubior...co Wy na to??Juz wykonalam 2 sesje i efekt super...co o tym myslicie???kazdy grosik sie przyda

• Mamusia
Kurcze czytałam coś o nich ostatni ona stronce efs-u szczegółów dokładnie nie znam 🤢 ale moze warto się zainteresować 🙂

Fotki super jak dla mnie koleżanka nr 1 bomba - to moje klimaty 🙂

Na raie mykam bo rano nie wstane a noc zapowiada sie przepiękna 😞 Kuba wojuje 😞

• Mamusia
elo wiedzmiska

widze ze spokoj nastal

ja sie spotkalam z moja przyjaciolka chrzestna ethana...najadlysmy sie w restauracji plotki itp a Ethan gwiazda wieczoru w restauracji ...podziwiali go wszyscy mowili ze skarb takie dziecko ze inne to lekko sie tupnie i budza sie a ten pokazal klase i przespal caly czas

kathy jezeli zaczynasz to zacznij obslugiwac sie photoshopem i wtedy z byle czego stworzysz sztuke....program warty poswiecenia chodz ja tylko pare trikow znam

Anulka7 napisał:
KATHY JAK MAM BYĆ SZCZERA TO MI SIĘ TEŻ BARDZIEJ KOLEŻANKA NR 2 PODOBA,BARDZIEJ NATURALNA 🙂:P :P

HEHE U CIEBIE W DOMU SĄ DRZEWA HEHEHEHE 🤪 :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahhahahaaa nie Anulka wiem wiem tak wyszlo jak napisalam hahhaa chodzilo mi o zdjecia kolezanki nr.2 a Kolezanke nr.1 na plener :P to jak probowac???...ejj nikt mi w morde nie da ,no nie???a moze jakis grosik wpadnie...przyda sie kasiorka ☺️

no chcialabym-moja siostra ma zaj...photoshop i chce sie do niej zotozebnie usmiechnac...:laugh:

mykam spac bo mam oczy na zapalkach

Ethanek brawuski dla Ciebie,ze dales mamusi pograsowac i poplotkowac w restauracji...nie pamietam kiedy bylam w resturacji ☺️ 🤪

Anulka na razie chce zobaczyc na nk czy ktos sie zglosi na zdjecia...porobie jeszcze z 4 dziewczynom roznej urodzie i zamieszcze w albumie na nk... ☺️