Skocz do zawartości

Który szpital wybrać? | Forum o ciąży

laurac

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Wojewódzki odrzuciłam już na samym początku!!! Nie będąc jeszcze w ciąży słyszałam dużo złych opinii na temat opieki w tym szpitalu, w szczególności na oddziale położniczym. Pozostały więc Szpitale na Zaspie i na Klinicznej. Który z tych dwóch będzie lepszy?

laurac napisał(a):
Wojewódzki odrzuciłam już na samym początku!!! Nie będąc jeszcze w ciąży słyszałam dużo złych opinii na temat opieki w tym szpitalu, w szczególności na oddziale położniczym. Pozostały więc Szpitale na Zaspie i na Klinicznej. Który z tych dwóch będzie lepszy?

Ja rodziłam w Wojewódzkim, więc Ci nie pomogę, ale chyba Zaspa najlepsza. Chociaż opinie są różne. Znajdą się fani tego i tego szpitala. Hmmm..

• 2 tygodnie później...
  • Mamusia
Więc jakie masz doświadczenia ze Szpitala Wojewódzkiego - faktycznie taka fatalna opieka? Słusznie - tyle opinii ile rodzących kobiet i każda inna. Miałaś umówioną położną czy lekarza, słyszałam, że ostatnio jest z tym problem?

• Mamusia
Ja rodziłam w Wojewódzkim, wprawdzie 5,5 roku temu, ale nie miałam złej opinii, wszystko było w porządku choć nie miałam nikogo umówionego. Opieka dobra, warunki w porządku. Tym razem pewnie też tram trafię 🙂 Pozdrawiam.

• Mamusia
Aha! A na kiedy termin porodu? Ja się zastanawiam między Zaspą a Kliniczną i chyba wybiorę to drugie. Wybieram się właśnie na szkołę rodzenia do Szpitala na Zaspie więc będę miała jakieś wiadomości na bieżąco.

• 10 lata później...