Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ale jestem szczesliwa. Mala obudzila sie dopiero o 5 a potem o 9 a mi sie tak dobrze spalo ze przespalam telefon do babki ktora bedzie sie zajmowala Alicia we wrzesniu jak wroce do pracy. Dzisuaj pochmurno ale i tak wystarczajaco dobrze na spacerek 🙂 Zamowilam zyrafe Sophie dla malej i dzis idziemy odebrac ja na poczcie. Ponoc robi furrore na rynku niemowlecym. Zobaczmy...

• Mamusia
witajcie kochane mamuski 🙂 zagladam tu raz na 2 mies 😉 ale sledze dzielnie nasza klase i jestem w szoku ze Wasze Maluszki juz takie sa silne i tak ladnie glowke trzymaja, moj Marcel niestety nienawidzi lezania na brzuszku i drze sie strasznie wiec z dzwiganiem u nas glowki jest niestety srednio, oczywiscie norweska lekarka uwaza ze maly rozwija sie prawidlowo... oby miala racje. Jutro mamy 1 szczepienie (tu szczepi sie dzieci co 3 miesiace).
sciskam Was mocno,
June 🙂

a ja bylam dzis z małą na miescie,kupiłam jej oczywiscie kilka ciuszków 😆 ale ładna pogoda,słonce i tak ciepło. mała własnie śpi a ja biore sie za porzadki.a obiadek zjadłam bigos 😜 ale Nadi nic po nim nie jest.

a u mnie Amelia poszła z nianią na spacerek to mam 1,5 godzinki dla siebie , tak więc zmykam do sprzątania.
A przed chwilą zadzwonili do mnie ze szpitala, zwolnił się termin na rezonans magnetyczny, bardzo się cieszę ale i martwię bo nie wiem co wyjdzie a na operację chciałam iść dopiero w listopadzie. 🥴 🥴 🥴

• Mamusia
ale mielismy dzis dzien 🥴 😞
wyladowalam w szpitalu na dyzurze bo tak mocno krawailam ze az slabo mi sie robilo 😞 mama mnie zawiozla ispedzilismy tam pol dnia :/ dostalam zastrzyk hormonalny (jestem podobno rozregulowana i dlatego ten krwotok) i tabletki 😞 ech.... jak mi nie przejdzie to mam tam wrocic na lyzeczkowanie 🤨
Tymus byl cly czas grzeczniutki 🙂 nie plakal nie marudzil tylko jak zglodnial to przypomnial o sobie a tak ogladal swiat z fotelika-bujaczka 🙂 kochany szkrab 😘

Ide robic obiadek do pozniej mamuski!!
gratulacje dla naszych szkrabow co skonczyly 3 i 4 miesiaczek!!