Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

Tak Aniołku mam problem z kolanem no i niestety nie obejdzie się bez operacji. Natomiast tata mojej koleżanki jest specjalistą w kolanach i ordynatorem oddziału w szpitalu, więc może lepiej że wcześniej mi to zrobią bo będę mogła iść do niego na konsultację.
Przerażona jestem bo podobno najlepiej operują gdzieś na Śląsku i kosztuje to bagatela 15 tys zł 😮 😮 😮 😮

Caarolajna współczuję Ci serdecznie, mnie póki co krwawienie ustało, ale nie chwal dnia... na razie nie krwawię trzeci dzień w ciągu ostatnich 1,5 miesiąca.

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
cruella napisał(a):
Tak Aniołku mam problem z kolanem no i niestety nie obejdzie się bez operacji. Natomiast tata mojej koleżanki jest specjalistą w kolanach i ordynatorem oddziału w szpitalu, więc może lepiej że wcześniej mi to zrobią bo będę mogła iść do niego na konsultację.
Przerażona jestem bo podobno najlepiej operują gdzieś na Śląsku i kosztuje to bagatela 15 tys zł 😮 😮 😮 😮

o jej mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.

Aniołku mam nadzieję 🙂
Anulabku
moja już padła i śpi jak suseł.
A ja oczywiście miałam 1,5 godziny jak niania Amelię zabrała i zrobiłam jej przemeblowanie w pokoju 2 w tym miesiącu hahahah.

moni
narobiłaś smaka kebabem, jutro będzie na obiad hahahah 😁 😁 😁 😁 😁

Anulabku no jutro będę miała rezonans ale mam na godzinę 21, a w przyszłym tygodniu idę do tego ordynatora to pewnie coś ustalimy.

Ależ ja mam smak na kebaba i na sex chyba wykorzystam dziś mojego męża 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
hej dziewczynki w końcu jestem nadrobiłam tez kilka stron zaległości 😁
bardzo dziękujemy wraz z Majeczką za tyle ciepłych życzeń 😘 my rownież składamy je naszym 3 mc. solenizantom Nikosiowi i Filipkowi 🙂
załatwiłam wszystko w pracy -te dodatkowe 2 tyg. macierzyńskiego ,zaległy urlop , opiekę na małą i urlop z tego roku no i wychowawczy do września 2011 😉 -puki co .

aga jednak moja kadrowa się pomyliła pisząc mi ten pierwszy macierzyński do 7 lipca 😞 jednak mam do 6 lipca 😉
Majeczka dzisiaj wybawiona przez babcie i prababcię 🙂 teraz już smaczni śpi.
nie omieszkałam jej kupić dzisiaj prezentu z okazji 4 mc 😉 wpadłam do"Smyka " i wybrałam jej fajną grzechotkę 🙂

• Mamusia
hihi a pączusia też bym zjadła 😉

Właśnie położyłam małą do spania mam nadzieje że odrazu zaśnie 🙂
Anulabku fajnie że napisałaś do Doti a ciekawe co z resztą dziewczyn ? paulinka itd
Aga a na sex i ja mam ochotę i zaraz wykorzystam swego lubego 🤪

Olu no to dobrze bo aj miałam jechać do ZUSu w przyszłym tygodniu i odkręcać ,a le w takim razie ok 🙂
Anulabku współczuję ale ja muszę wykorzystać bo jutro nie wiadomo czy nie zacznę krwawić ( już będzie 4 tabletka więc pora) a po z atym jakoś kebeb mi się z sexem skojarzył nie wiedzieć dlaczego. 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
kobiet , wino i sex 😁 😁 😁
ja dzisiaj miałam znowu zastój pokarmu pierś myślałam ze mi wybuchnie 😞 ból straszny a Majka rano wcale z cycka nie chciala pić 😞 dopiero w południe zdecydowała sie pomoc mamusi i ulżyć jej w cierpieniu 😆 zaraz muszę sobie odciągnąć znowu i na noc mleczko przygotować i chyba spac bo padam na ryjek 😁