Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
co za paskudy a ja tam lubie tych chłopaków kurierów. bo zawsze dzwonia do nas i dostosowuja sie czy jesteśmy w domu czy jak albo do naszego pracownika wioza dobrze jak sie wysylkowo prowadzi firme 😁

Kinia troche przeszło

Maz jak by sie postarał to całkiem by przeszło 🙂

Kinia powiem Ci ,że tak da się zauważyć pani w tesko do mnie pyta sie o termin a ja mówie od 9 marca w góre z reszta zobaczy sie a ona,ze z doświadczenia to do 9 to będe juz tyłek podcierać niby juz sie inaczej chodzi i wogole 😁 nie wiem nie znam sie nie mam doświadczenia...

a ja dziś siedze w sypialni bo w salonie jest czary mary i kolory stare znikaja i pojawiaja sie nowe i obiecałam sobie ,że chce efekt końcowy dopiero zobaczyć

wiec mam 3 czekolady wode, pepsi ser majonez i pomarańcze ze soba bym nie musiala tam zagladać ... ale jak narazie chyba szlifuje sciany wiec pojde po herbatke

• Mamusia
Kasenn nawet mnie nie strasz że to co gadają to może być prawda, jeszcze nie mam wyniku z hbs i wymazu!!! 🤪

Poza tym fajną masz mieszankę, czekolada i majonez... 😁 A wiesz jak mi Mąż zawsze mówił przed ciążą jak zdarzyło się (choć baaardzo rzadko:P) że jemu się nie chciało... "CZY JA CI CZEGOŚ BRONIĘ? SAMOOBSŁUGA" 😁 😁 😁

• Mamusia
kinia ale on ucieka bo się mnie boi 🙂 😮
ale mnie brzuuuch pieczeeeee 😠

kochana a dzie ty te badania robiłaś... ja wymazu nadal nie mam czekam na wizyte u gin bo może ona ostatnio zrobiła nie wiem z reszta..

majonez jest do sera a czekolada jak by to nie wystarczyło

• Mamusia
Niuniorka wyslalam ci numer na poczte i zaproszenia na NK.

Dziewczynki ale mam lenia dzisiaj.Nic mi sie nie chce. A na obiad mam watróbkę.

A co do wyglądu to tezprzyznaje wam racje, jak bylam ostatnio w miesnym to pani stwierdzila ze to juz koncowka. A ja na to skad pani wie?? Bo brzuszek juzmam bardzo nisko i tak ladnie chodze.:laugh: :laugh: Aż sie zdziwilam ale podobno to widac.

• Mamusia
Ola dlatego wiesz my już teraz będziemy sie wkupować teraz jest taki mały i niewinny i nie podrywa innych lasek niz mamuska ..

Kinia mialam takie ale zarysowało mi kaloryfer jak sie uwalniałam kiedys 🙂) a był taki zimny buuu

kurde ale ze mnie glodomorr..

• Mamusia
Jeszcze Wam nie pisałam jaki mialam dziś koszmarny sen:

Śnilo mi się, że odeszły mi wody, ale byly takie zielone i mowie do męża, że musimy natychmiast jechac do szpitala, bo jak wody mają taki kolor to znaczy, że z dzidzią jest cos źle i że się udusi. A on mi na to, że musi zjeśc najpierw kanapkę i tak się ślimaczył a ja chodziłam po domu i się denerwowałam i wrzeszczałam.
Dziwnie głupi sen, co?

• Mamusia
mój też jest nisko i zaczyna mi przeszkadzać bo ciężko chodzić. dla mnie dzisiaj się śniło że dostałam miesiączkę i to tak ze mnie leciało jak nigdy. uciekam idę się wykąpie i na 15 do lekarza i na zakupki a później mam mieć jeszcze gosci więc musze troche posprzątać 🙂