Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hania cudnie je 🙂emka zupe nie koniecznie chce jesc sama,hmm moze chce jeść ale smiesznie to jej wychodzi,aczkolwiek daje jej,to robić,niech się uczy,ja mam jedna łyche ona druga i tak dajemy rade,serek zje sama,jakies ziemniaki miesko też,nie jest to idealne ale daje rade,nasze dzieci są jeszcze małe 🙂nauczą się,trzeba dawać im próbować samym jeść 🙂to co ze wszytsko jest brudne 🙂

Lolka cudna,Wiktoria tez 🙂kwietniowe laski 🙂
agatta dzwoniłam do ciebie....

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hejo
ja dzisaj z rana już biegam.

Rany moje dziecko idzie z a tydzien do złobka.co ja bede robiła z tym czasem wolnym w domu??? Pierwsze 2 tyg i tak chodze z nią a potem?
Ehh dzieci rosną a my do dołu.

Hania już je sama od jakiegoś czasu. Początki były tragiczne. Ale trening czyni mistrza i już dajemy radę. Obiad i kanapki oraz parówki to wciagnie ładnie.Zupa jest trudna 🙂
Fajne są własnie te zabudowane śliniaczki do nauki.
i duzo cierpliwości 🙂

Agatko pociesze cie Ha zjadła 2 talerze tej zupy 🙂 Dawaj mi tu Lolke to ją podtuczę 🙂

• Mamusia
hej

ja swoje bóle okresowe też mogę oddać,która chętna? 🙂
u mnie juz koncówka,ale mam mega obfite,trfają po 7-8 dni z czego 5dni to potop.......

jade sie zapisac do szkoły 🙂odbiło mi,niewiem jak dam rade 😁
robie podyplomówke z wczesnoszkolnej i przedszkolnej,a jak dobrze pójdzie to jeszcze sobie zrobie PSYCHOLOGA-TRENERA zobaczymy,odbija mi na stare lata 😁

• Mamusia
nie dobry bo u nas burza a miało być lato afrykanskie o!
Nadia po poniedziałkowym szczepieniu taka jest kapryśna trochę gorączkuje w nocy nie śpi dziś rekord pobila buczała co 10 minut tak jakby ją coś bolalo a nie wiem co i jak jej pomóc dałam nurofen i tak ją faszeruje 3 dzień kurcze lipa bo jutro wyjeżdzam do kołobrzegu na 2 dni i bedę się zamartwiać
Hania ślicznie wciąga zupkę - mamy taki ikeowy zestaw do jedzenia ulubiony Nadii 🙂
Z tym okresem to dużo nas w tym samym czasie 🙂

• Mamusia
Jeśli mowa o okresie to my chyba łączymy się telepatycznie 😜

Obejrzałam Paranolmal Activiti 2 do końca,
ale miała jeszcze tv włączony i była 12 w południe..
nie powiem też parę razy się przestraszyłam.
Nie wyobrażam sobie tego sama po nocy oglądać.
🤢 😮 🥴 😲 😁

teraz robię obiadek

• Mamusia
wiki miala szczepionke tydzien temu na szczescie dobrze ja przswszla zadnych oznak 😉

a tak wogole to bylam dzisiaj w piaskownicy i byla babka z dzieckiem,dziecko chcialo sobie usiasc na piasku a ta w ryk!nie nie siadaj !!!kucnij!!!!i przytrzymala ja tak zeby kucala i sie bawila.... 😮
mala ma 16 miesiecy....

• Mamusia
U nas szczepionka bez echa 🙂 Okres podobny jak u Iskry, jestem już na finiszu na szczęście. Na zakończenie dnia mam wqrwa na męża, znowu próbował dziecko przekarmić mimo moich protestów i mała pawia puściła, przy nim to raz na dwa tygodnie przynajmniej rzyga bo łysa pała jej wmusza 😠 😠 😠 Qtwa co on się dziwi, że nie miała apetytu jak na podwieczorek wciągnęła owoce, pół obiadu, pół rogala i serek homogenizowany, ja bym chyba tyle nie zjadła 🥴

• Mamusia
miala byc lampa
a byla dupa
znaczy sie moja prognoza pogody sie sprawdzila 🙂

a tak w ogole to siedzialysmy dzisiaj w kulkach
i byl szal 🙂

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/804/lolay.jpg/][IMG]http://img804.imageshack.us/img804/2339/lolay.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
strzała
zapomniałam wspomnieć o Haniucie, pieknie
Majonez je ale nie zupy, u nas coś podobnego do Lolki, kromki, serki, kaszki zje ale obiady jakoś nie bardzo, nie wspomnę już o makaronie w zupie, sam zje z zupą już nie.
Ej o jakich wy szczepionkach mówicie? tych na odrę i inne ciulstewka czy tej skojarzonej, bo Michał ostatnio był z Majką i oczywiście nie pamięta kiedy pilegniarka kazała mu znowu przyjśc

• Mamusia
Sztunia u nas identiko
makaron gotowany jest dobry
zupa z makaronem juz blee 🙂
w ogole warzywa gotowane u nas sa niemile widziane
marchewka to w ogole jest fuj
za to owoce LOla uwielbia - wszystkie i byle wiecej
kaszki, kanapki, serki, parowki, ser zolty ( pycha ! ), jajko czasami szal a czasami fu 🙂
grzanki z serem - placki - kotlet schabowy - pycha
chociaz smazonego nie chce jej dawac, ale przylezie na sępa i \"daj!\"
no to coz poradzic 🙂
oliwki, kapary, cytryna, cebula, ostatnio mizeria to szal i pomidor malinowy
no i w ogole jeden wielki chaos kulinarny
to wlasnie moje Dziecko 🙂

szczepionka na odre itp
my jestesmy przed
wiem od lekarki, ze do 18 miesiaca trzeba zrobic

kahna widze, ze Ty tak samo odwazna jak ja jestes
jesli chodzi o horrory 🙂
no popatrz - a zorro Ci nie straszny 😉

• Mamusia
a ja sie dzisiaj na szczepienie nie zalapalam z lila bo dzwonilam o 8:30 bo rejestracja jest od 8 i juz nie bylo wolnych miejsc...ot to nasza polska sluzba zdrowia...
nie wspomne o poradni ortopedycznej która nie przyjela mojej córki na kontrole jak zaczela chodzic bo stwierdzili ze juz jest za duza, a czy to moja wina ze zaczela pozno chodzic?. i kazali pojsc do poradni wad postawy a tam termin na 9 listopada...

• Mamusia
matko jedyna jak ja sie dziś wyspałąm Nadię zostawiłam na noc u mojego konkubenta mamy takżeby od 6.00 szykować się na konferencję do pracy i tak jak się połozylam tak wstalam nawet chyba się nie poruszylam we śnie a to tylko przez tego małego ogniodyma nie kumam co się stalo że się budzi w nocy co chwila a cholera śpi w pokoju z Wiktorią która zaczyna zaraz szkołę do siebie ją za huhu nie wezmę 😠 bo już w ogóle cycem moim bedzie noooooooo ja już widzę ten żłobek od 1 go to bedzie bal.
Agata u nas w Darłowie leje i lipa a w Kołobrzegu teraz też lipa na maxa już straciłam wiarę w tegoroczne lato 😠 człowiek głup[i do końca się ludzzil a to już koniec sierpnia hehe 😁

• Mamusia
aloha
z Rybnika 🤪

wyjechalismy o 23 mlody spal cala droge, 7h i w domu

jak mi dobrze 🙂

u nas upal 🤢 w sypialni mamy 28.7 🤢

teraz pranie bede robic, mlody spi, moze skocze po recepte na skojarzona dla niego, bo pani pielgniarka dzwonila nawet nad morze, ze mam z Igorem przyjsc 🙂