Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Elo
Dzisiaj znowu praca zdalna
O 16 mamy slub a potem wesele
Musimy sie sprzezyc z robota
A i tak bedziemy pracowac weeken ja zeby nadrobic bo jednak w racy robie wiecej
Brzydki bo musi nadrobic urlop za dwa tygodnie
Cale uroki pracy na etacie

Ale obczailismy bilety na london eye i juz niemoge sie doczekac
Mam nadzieje ze hanulce sie spodoba i moze cos zapamieta :-)

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej

piątunio..
jest światełko w tunelu z moim etatem psychologa w TPD..
jeszcze trzeba będzie poczekać, ale jest szansa 🤪

jutro impreza,
Ksawery dziś chętnie pobiegł do przedszkola,
jest zachwycony p. Beatką,
ostatnio podobno mówił, że ją kocha 😁
w ogóle słodzik się straszny zrobił..
tzn. psoci, psoci, a jak mu uwagę zwracam to się przytula, prosi o wybaczenie
i mówi, że kocha nad życie...
niezłe ziółko się robi 😁

słońce wyszło to od razu więcej energii mam 🤪

Dzień dobry
Wróciłam z badania.
Zahaczyłam o lumpa - kupiłam sobie wielką kurtkę. Tyle ze ma plamy. Zobaczymy czy zejdą. Prawie się zapomniałam i rączki wyciągałam na kolejne szmaty dla małej. No takie śliczne. Kupiłam tylko pajacyk polarowy i Misiowi szlafrok 😜
Strajkuje - obiad mam z baru mlecznego 😎

• Mamusia
Sztunia gratulacje 🙂

piateczek !

a ja bieg 🙂

odwiozlam Lolke do Przedszkola
zaliczylam magazyn
dostawe
bylam pod Warszawa po towar
( od chuja mam tego )
ogarnelam go
odebralam Lolke w biegu
zrobilam zakupy
zrobilam obiad
zrobilam pranie
jeszcze cos upieke
i kurwa
jestem idealem !
:P

😉

• Mamusia
aloha
gratki sztunia!
my do 13 prądu nie mieliśmy wiec zabawa była przednia, czytalismy, bawilismy sie autkami, gotowalismy obiad (dobrze ze kuchenke mam na gaz 😜) nawet na pol godziny bylismy na dworze, bo tak ładnie a on od poniedzialku nigdzie nie byl, a teraz krolewicz oznajmil ze chce spac no to poszedl
czekam na meza, az wroci z gliwic, bo mial szkolenie,

p.s. katar i kaszel nadal obecny, stwierdzam, ze tydzien siedzenia w domu nic nie dał 😜 no dobra, zamiast zółtego kataru jest przeźroczysty, a kaszel jest odrywający sie, tyle, ale nadal mlody jak zakaszle to sie idzie przestraszyc 😜 amen
w poniedzialek do przedszkola, a co 😜

• Mamusia
hehe zobacz co emi znalazłam niespodziewanie
no zobacz sie sprawdziło 😉 data 19.06.2011 😉

emilka1986 napisał(a):
co to za doły dziewczyny????
co sie dzieje
u nas dzisiaj pogoda tragedia wiec chyba zaraz legne z córcia i sie drzeme walnie
filmiki agaty i klapi obejrzane na face....usmiałam sie z faceta z tyłu a dziewczyny dawały czadu
chcialabym kiedys pojechac do warszawy na jakis super koncert i zobaczyc na własne oczy warszawskie alkoholiczki 😜 😉 🤪 😁

Dzień dobry
Irysek dzięki widziałam tę stronę.
Tyle ze nic mi ie pomaga bo u mnie wyniki są takie najpierw 64 potem 60 a na koniec 68. W zasadzie tak jakbym glukozy nie wypiła. Cukrzycy to ja nie mam ale cukier ponizej normy w każdym wypadku 😮

• Mamusia
dzięki dziewczyny

ja na kaszel mam taki mix
gdy kaszel jest suchy i męczący to daje acodin, zazwyczaj sięgam po niegow nocy jak dzieciak spać nie moze, po 15-20 minut już nie kaszle, ale ten syrop nie leczy, tylko hamuje kaszel, i daje sinecod-prawoślazowy. Jak jest katar i zalega w gardle to trzeba dać coś na rozpuszczenie, u Majki osattnio na sam katar bez kaszlu stosowałam Pneumolan-pomógł!!!, a teraz przy Polce stosuje rozrzedzacze typu pectodril czy deflegmin ale to już na receprtę, na mokry jest spoko tusipini

taki mój wywód o kaszlach
pola jeszcze ma dodatkowo inhalacje z nebbudu bo miała krtaniowy kaszel

pieknie jest, słonce swieci, ale siedizmy w domu 😞
za to wieczorem idziemy wszyscy do siostry balować i spać 🙂

• Mamusia
Czesc.
Bogusia masz czasami tak ze jest ci slabo, pocisz sie , odczuwasz drzenie ciala i glód? Ja mam czasami za niski poziom cukru i trzeba jak najszybciej cos zjesc slodkiego. W ciazy mialam tak kilja razy wiec lekarz mi kazal jesc co 3 h zeby nie doprowadzac do takich stanow.Ciekawe co lekarz ci powie na to ze poziom glukozy sie nie zmienil.
Ja mam kryzys. W pracy źle, w domu źle i na dodatek taxi sie rozkraczylo a tu brak kasy na rachunki a co dopiero na naprawe skrzyni biegow i rozrządu.

Dzień dobry
Nebbia oj zdarzało mi się. Ostatnio własnie po badaniu. Własnie jak mam za długą przerwe w nie jedzeniu. Do lekarza mam dopiero 18 iść. Wczesniej nie ma miejsc 🤢 Pewnie każe powtórzyć badanie bo nie uwierzy 😜
Cukier zawsze miałam na granicy dolnej normy albo poniżej.
Kciuki za ułożenie spraw. U nas tak było jeszcze pare dni temu - słynny przelew. Podenerwowana byłam okropnie.

My chyba dzisiaj pojedziemy po reszte rzeczy do kuchni zeby w końcu ten temat zamknąć. I znów bedzie debecik jak ta lala 🤢

• Mamusia
Bogusia masz niedocukrzenie pewnie wzbogaca twoje menu co prawda zawsze nos coś słodkiego 🙂 bezkarnie możesz zajadać sie słodyczami.
DZIEWCZYNY zaglądam raz na jakiś czas bo dużo pracuje i szczerze to nie daje rady z czasem. Przeszłam operację i czekałam na wynik. PAMIĘTAJCIE że każde dziwne uczucie ciężkości podbrzusza brak miesiączki lub nieregularne + ból to ważne sygnały. Mi lekarz wkręcał przeziębienia przydatków etc. Ostatecznie wyhodowałam potworniaka - guza jajnika 10 cm x 7 cm. Debil nie widział takich rozmiarów guza! Wycieli łącznie z jajnikiem i dali do badania Na szczęście potworniak dojrzały i nie złośliwy ale co przeszłam psychicznie od 02.08 kiedy zdiagnozowano guza to horror. Jak to zawsze człowiek mądry po szkodzie więc teraz wiem że trzeba było konsultować u innego lekarza i nie dawać się zbywać głupimi gadkami lekarza.Guz o wielkości 10 cm nie rośnie w miesiąc. Duża buźka 🙂