Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
witam!

Matko ile czasu tu nie zaglądałam, można juz w latach liczyc...

Mam nadzieję, że u Was Wszystkich się wszystko układa, że Dzieciaki (te kwietniowe 2010 i 2011 i 2012 i 2013 i 2014 i moze juz nawet 2015) mają się świetnie 🙂 że każdy dzień witacie i żegnacie z uśmiechem na ustach a zdrówko dopisuje Wam i wszystkim Waszym najbliższym 🙂

Teraz czas wakacji więc żyzzę udanych wyjazdów, samych miłych chwil i bezpiecznego powrotu do domu! 🙂

pozdrawiamy

Magda, Nikola i Gabrysia

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
o raju Magda!!!! witaj, ale fajnie Cie widzieć 🙂

my next week troche lekarzy, dziewczyny ida na przeglady zebowe, w końcu pokaze POle i jej super zgryuz po kciuku, a potem Maja jeszcze na badanie słuchu, z powodu czestych chorób uszu

pogoda sie troszke zdpczyła i nie moczymy tylka w basenie, ja za to intensywnie nadrabiam zaległości fotograficzne wieczorami, bo mam kilka zaległych sesji i jedną z naszą Emilka i Lilka 🙂 z meżam kosiasto było jak wróciłam d domu, dlatego silnie postanowiłam, ze kompa nie uruchamiam w ciagu dnia, tylko wieczorem do zdjęc a weekend odpoczywam od fot, ciekawe czy wytrzymam

aha.... no teraz jestem bo szukałam lekarzy i zajrzałam :P

buzia

• Mamusia
aloha
ano pusto, ja bylam na wsi prawie tydzien, w piatek przyjechałam wieczorem, a juz w poludnie w sobote pojechalismy do kumpla do Krakowa, sami bez mlodego
jak mi to dobrze zrobilo, bylismy w klubie, zajebiscie sie bawilam, ranek bez kaca, pozniej aquapark i obiadek i wczoraj przyjechalismy przed 22gą
było bosko i taz na jakiś czas trza sie samemu pobyczyc i byc tylko we dwojke, kto wie kiedy nastepny taki wypad, mezul mowi ze jeszcze w sierpniu 😁 ale kto wi
jutro mezul jedzie po moich rodzicow na wies, a ja mam gina, zobaczymy czy wszystko u mnie w porządku 😉
no i juz powoli mysle o pakowaniu na Turcje, ale najpierw pranie wsiowo-krakowskie musi wyschnac 😜

milego dnia!

madzia- wpadaj do nas częsciej, bo u nas wieje samotnością i chyba już forum zaraz się skończy 🤢

p.s. kurcze 5 lat temu powstawały nasze dzieci 😉

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...