Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
tak ania mam ograniczone terminy przez meza 🙂 😁 😁 😁 😁 😁
powiem wam ze chciałabym urodzic teraz w czwartek lub piatek bo w nidziele lub w sobote moze juz by mnie wypuscili a maz bedzie do wtorku w domu wiec by sie mała troche nacieszył, ale czuje ze nie ma szans i przenosze,

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ania ja to bym bardzo chciała taaak wywoływać poród za pomocą duszenia le od 3 miesiąca ciąży nie mogę bo zajebiście mnie boli 😞 nawet badanie sprawia mi ogromny ból i mogę tylko pomarzyć o bzykaniu 😞

• Mamusia
ja chyba tez sie dzis biore za duszenie, moze do konca marca udaloby sie zamknac temat ciazy 😜 no i jutro jest pelnia, ale mnie boli brzuch kuzwa okresowo i to rwanie dupska w toalecie a najsmieszniejsze jest to ze moj maz tez ma symptomy zblizajacego sie porodu stracil apetyt i tez ma rozwolnienie 😁

• Mamusia
Ej mi też nie wyskoczyło zdjęcie Emilki przy cycu 😞 Czy można raz jeszcze prosić o wrzutę Agatko?
Ania73 tak na prawdę to ja nie mam konkretnych pytań, ale to o czym piszesz idealnie zaspokaja moje potrzeby 😁 😁 😁 😁
Kurcze a ja mam dylemat, bo jak wiadomo jestem nimfomanką a tu trza się wstrzymać z porodem do 12.04 🙂 Serio bardzo bym chciała wtedy urodzić bo to urodziny mojego taty i byłby super prezent 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Nawlos ja już od jakiegoś czasu tłumaczę Małej że ma mamy w prawe żebra nie kopać bo i tak tamtędy nie wyjdzie a ból czasem aż tchu brakuje...

Już widzę mężulka na moim miejscu.... 😁 Ledwo temperatura mu podskocyz a już jest umierający więc co dopiero poród... 😮

• Mamusia
Ja jutro mam jechac do czmp na ktg,ale pewnie bede chciala sie spotkac z lekarzem,zeby ocenił rozwarcie...na wszelki wielki: biore szlafrok,jakbym miala zostac....reszte dowiezie chłop popołudniu,bo cholerrra nie moze ze mna jechac rano...i tu mnie mały wkurw ogarnia... 😠

w ogóle zaczyna mnie on draznic...wrrrrrr

• Mamusia
Mam jeszcze głupie pytanie ☺️ ☺️ ☺️ Chcę przeprowadzić sterylizacje butelek domowym sposobem, jak to zrobić? Umyć normalnie i wrzucić do gotującej wody? 🤢 🤢 🤢 🤢
I ze wszystkim tak samo, smoczki i inne pierdoły? Jak długo jak coś gotować?

• Mamusia
ale ona na szczęście nie sprawia mi aż tak wielkiego bólu bo nie kopie tylko sie tyłkiem wpycha pod lewe żebro. Przynajmniej mam takie wrażenie że to tyłek 🙂 🙂

faceci... mój też, głowa go boli czy brzuch to nawet sobie bidula pilota wziąźć niemoże bo go boli...
może to i lepiej że faceci nie rodzą bo by ludzkość wyginęła :P 🙂

• Mamusia
ale te moje ostatnie posty to np. mi nie działają.
obojętnie, który kliknę to mi i tak wchodzi 1 strona 😠
pewnie niedługo zacznie to działać jak należy 🤨jest natenczas skomplikowany sposób odnalezienia niejsca oststniego czytanego posta.
trzeba niestety zapamiętać ile wszystkich storn jest napisanych w danej chwili i potem po ponownym wejściu na brzuszka zobaczć ile jest w danej chwili i od tej liczby odjąc stan zapamiętany.
wtedy mamy ilośc stron do nadrobienia i trzba się "ręcznie"cofnąc do tej strony własnie 😎 😎 😎

taka jestem mądra i cwana 😜 😎 😎