Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
aloha
a mlody dostal flavamed i fosidal i ma dalej te gentamencyne do nosa dostawac, choc kumpela mnie nastraszyla ze sama dziecku ja podawała i sie okazało, że mloda ma te dobre bakterie z nosa tez pozmiatane i zadnej ochrony nie ma w nosie, wiec ja tak troche tylko tej gencjany, sciagam katar odkurzaczem i pryskam nasivin i robie nebulizacje.

a ja mam opieke nad mlodym do piatku, dzis bylam jeszcze w pracy zrobilismy Dzień Chłopca na Dzikim Zachodzie, a jutro o 13 mam lekarza dla siebie, musi mi jakis antybiotyk przepisac, bo moja głowa jest zawalona, nie wiem czym, ale cholernie mi to przeszkadza.wiec do piatku sie leczymy 🙂

a dyrektorka przedszkola mi dzis gada Igor jest jedynym dzieckiem w grupie, który nie chodzi do przedszkola, na końcu języka miałam już hasło "ciekawe ile dzieci z jego grupy jest chorych a mimo to chodzi do przedszkola" 😜

miłego dnia!

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej.
Juz nie spie od 5 bo denerwuje sie dzisiejszym dniem.
Mam nadzieje ze bedzie wszystko Ok, ze dofinansuja mi okulary, ze Zuzka sie nie rozchoruje bo dziwnie siee zachowuje- moze wycxowa tylko moje nerwy.
Jeszcze wczoraj dowiedzialam sie ze chyba mam jaskre i bede miala jeszcze dodatkowe badania

• Mamusia
Hej.
Martwie sie coraz bardziej o moje oczy bo siedzialam w pracy i musialam niezle wytezac wzrok zeby sie nie pomylic ze az mnie rozbolala glowa i nic juz nie zapamietalam. Jutro mam na 7 potem dwa dni na 13:30 a od przyszlego tyg 1. Zmiana i juz sama bede siedziala.
Dziwna jest tam atmosfera. Kontrolerka rzadzi bardziej niz naczelnikowa. Dwie dziewczyny wydawaly sie nie sympayczne. Jedna z nich odmowila kontrolerce gdy ta poprosila ja zebym usiadla obok i patrzyla co robi.
Zobacze moze potem jakos sie do mnie przekonaja na razie jestem " intruzem ".
No ale jedyny plus ze mam jeden autobus przyspieszony.
Ciekawa jestem jak jutro maz wyszykuje dxiewcxyny do przedszkola. Jak nie zdazy to bedzie z nimi siedzial 😜.
Nie ma tam wohole przerwy na xjedzenie czegos wiev powiedzialam ze mi spada poziom insiliny i musze co 3 cos przegryzc. To sie zgodzila naczelnikiwa ale mam to zrobic w 5 min 😁 zobacxymy jak to bedzie w praktyce. Smieszne.

• Mamusia
Dzien Dobry

jestesmy na wagarach
akumulator mi wysiadl i dupa
a dzisiaj pierwszy raz miala byc rytmika
i LOkka tak sie cieszyla
ponad to Dziecko wyrazilo wczoraj chec aby w Przedszkolu zostawac dluzej
no i zostala
ale w domu :P

no wiec
dzien z LOlkiem rozpoczynam
podejrzewam, ze bedzie ciezko 🙂