Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
czesc mamusie!
Oj ciężką noc miałam. Nie dość że czułam sie kiepsko to jeszcze musielismy wzywac straz pozarną, bo mieliśmy szaro w kuchni. Oczywiście zadnego pożaru nie było, a dym prawdopodobnie od sąsiadów, tylko z drugiej strony troche to dziwne, bo skoro maja ogrzewanie kominkowe to wczesniej nie grzali? I dlaczego dym leciał z naszego komina, a nie z ich? Mówie Wam nie zrozumiem tego kraju nigdy.

• Mamusia
Justyna bidulo 3maj się tam dzielnie - jeszcze tylko ok 2 tyg i możesz rodzić!

u nas gotowanie na całego - korzystam z wolnej chaty bo mąż z Domką pojechali na..... zawody na orientację!! heheheh Domi pewnie będzie najmłodszą uczestniczką! tylko że znowu po nocy biodra bolą na maxa no i przy blacie długo nie ustoję bo brzucho ciąży i zaczyna się spinać

Dudasia na czym byłaś? mi się marzą nietykalni - ponoć rewelacja ale musze poczekać do przyszłego piątku bo młoda będzie miała "piżama party" w żłobku 🙂

• Mamusia
aaana napisał(a):
Justyna bidulo 3maj się tam dzielnie - jeszcze tylko ok 2 tyg i możesz rodzić!

u nas gotowanie na całego - korzystam z wolnej chaty bo mąż z Domką pojechali na..... zawody na orientację!! heheheh Domi pewnie będzie najmłodszą uczestniczką! tylko że znowu po nocy biodra bolą na maxa no i przy blacie długo nie ustoję bo brzucho ciąży i zaczyna się spinać

Dudasia na czym byłaś? mi się marzą nietykalni - ponoć rewelacja ale musze poczekać do przyszłego piątku bo młoda będzie miała "piżama party" w żłobku 🙂

Na "Nietykalnych" byłam i polecam 🙂

• Mamusia
No my też jeszcze nie zaczęliśmy wieczoru, Bartek jeszcze się kapie i zaraz będzie wołał mamę na mycie zębów 😉
Ostatnia noc miałam nieprzespaną więc mozna powiedzieć, że dzisiaj wieczoru nie będzie bo marzę o wyspaniu się ale to już chyba nie będzie możliwe przez najbliższy rok 😞
Kto się skarżył na zgagę, Aaana? Mnie też dopadła 😞

• Mamusia
hej! No właśnie torba..., z Marylą spakowałam się jak dosłownie szłam do szpiatala ale pomyślałam, że przy drugim porodzie to może być dużo szybciej i mogę nie mieć czasu na spakowanie więc jutro chyba się przygotuję.
No Tysia ma baaardzo nisko brzuch wiec to może ona będzie pierwsza ale fakt zaraz i Eliza przekroczy 37 tydz. życzę każdej by przekroczyła 37. Szkoda mi Justyna Ciebie, bo przy cukrzycy dzieciaczki duże żeby posiedział jak najdłużej.
A u mnie jakoś cisza więc też nie jestem pewna kiedy to będzie. Kiedyś przyśnił mi się 14 IV- i co? nic!
Ale prawdę mówiąc mnie sie nie śpieszy 😁 Chociaż rozliczenie do US już dawno przygotowane to dopiero jutro się zbiorę by go zawieść i w ogóle dużo jeszcze planów.
Dziś sobie uświadomiłam że mija 11 lat od moich zaręczyn... i moi rodzice dziś mają 33 rocznicę ślubu 😁

• Mamusia
Witam!
Asia niby przy cukrzycy dzieci duze, ale ja typowej cukrzycy nie mam, a Adas jest mniejszy niz wskazuje na to data z okresu. Mam jednak nadzieje ze synuś bedzie wczesniej tak jak Piotruś 🙂
Wspołczuje Wam zgagi, ja na szczescie nie wiem co to. Z Piotrkiem tez nie miałam 🙂 Pewnie drugi tez urodzi sie łysolek 🙂

• Mamusia
Hej jestem i ja 🙂
u nas pogoda straszna 😞Kurcze w piątek były wyniki rekrutacji do przedszkoli i niestety syn nie dostał się 😞 jest 2 na liście rezerwowej wiec może jak się coś zwolni to Bartek wskoczy.... 🥴 🥴 🥴
co do zgagi to ja mam straszną ale na szczęścicie migdały pomagają 🙂 torba do szpitala prawie spakowana brakuje tylko sztućcy i kubka bo nie będę ze szpitalnych korzystać 😁 jeszcze pozostało przygotować ciuszki dla małej na wyjście 🙂
Jutro wizyta i mam nadzieje że usłyszę jakieś wiadomości ze może już jakieś rozwarcie 🙂 ale jakoś nie sądzę 😞 😁 😁