Skocz do zawartości

Pokarm | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące później...
  • Mamusia
no ja jeszcze u siebie nie zauwazylam pokarmu zadnego 😉
a juz koncowka 22 tygodnia. Wiadomo - każda kobieta ciążę na swój indywidualny sposób przechodzi. I to jest piękne, myślę 🙂

Na pewno bardzo zjawiskowe odczucie, magazynować pokarm dla dzidziusia (a pewnie jak bardzo zjawiskowo i cudownie będzie je karmić 8-))).

• 1 rok później...
  • 1 miesiąc później...
  • Mamusia
Dziewczyny pojawienie się siary wcześniej czy pózniej o niczym nie świadczy....Ja urodziłam 2 dzieci i nigdy nawet kropelka siary podczas ciązy mi nie leciała....Pojawiała się natomiast po porodzie i nawał pokarmu w 3 dobie....Miałam do tyle ,ze trojaczki bym wykarmiła 😜......Młodszego karmiłam bez żadnych przeszkód ponad 15 miesięcy.....Polecam wszystkim mamą taki sposób karmienia....Wiem,ze czasem bywa ciezko,ale wystarczą chęci i troche samozaparcia,a wszystko pójdzie super....Pozdrawiam

• 2 miesiące później...
  • Mamusia
Nie miałam siary w obydwóch ciążach. Po pierwszym porodzie dopiero a 3 dobę się pojawił i karmiłam syna 6mc a po drugim, na drugi dzień i karmie córkę nadal. Nie wiem czemu mamy decydują się na odstawienie maluchów od piersi, ja planuje karmić najdłużej, jak się da. Dzięki Bogu pracuję w domu więc o tyle mam dobrze.