Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
nie próżnujecie, chwilę nie zaglądam na forum a potem "tona podstron" do nadrobienia 🙂

Na początek pragnę wszystkim mamusią życzyć by ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego, by dzidzie w brzusiach zdrowo rosły, i szczęśliwego rozwiązania, uroczych oraz zdrowych bobasków. A przede wszystkim spełnienia marzeń (Sandros szczególnie tobie tego życzę).

My sylwestra spędziliśmy u znajomych. Nie bardzo miałam ochotę iść bo nie czułam się za fajnie, cały dzień mnie mdliło i chciało mi się spać-ale pospałam po południu i przeszło. Bawiłam się świetnie, cały wieczór na kolorowych drinkach bezalkoholowych, do domu wróciliśmy ok 4 rano i pospałam do 14 z przerwami na siku 🙂 a propos nie sadziłam że będąc w ciąży już zacznie się niedosypianie- to wstawanie w nocy mnie dobija, bo rano jestem nieprzytomna- cóż to chyba mały trening zanim dzidzia się urodzi 😉
Muszę powiedzieć że antybiotyki działają bo czuję się znacznie lepiej i ucho przestało boleć, jutro mam wizytę u laryngologa, ciekawe co mi powie.

Nie mogę się doczekać 13 stycznia-mam wtedy kolejna wizytę i będę mogla zobaczyć mojego kochanego bobaska 🙂

• Mamusia
Cześć mamusie 😘

ja własnie dotarłam do pracy... Łatwo nie było po od rana mnie troszkę mdliło sama nie wiem od czego chyba za szybko wstałam więc ogarnęłam dupsko i się na chwile położyłam. 😁 Mały zaczął tak intensywnie kopać ,że wkońcu tatuś poczuł pierwszego kopniaka 😁 cudowne uczucie kiedy tak kopie :P Teraz siedzę i zamulam tydzień wolnego to zdecydowanie za mało ale pociesza mnie ten fakt ,że jeszcze 4 dni i znowu długi weekend. Tak się zastanawiam pracujecie jeszcze? bo mi się już powoli odechciewa tak rano wstawać... Chciałam pracowac jak najdłużej ale jakoś mi się nie chce.. 😁 ciężko się przestawić 😁

• Mamusia
Dzien dobry
Ja wlasnie wstalam o dziwo dzis dlugo pospalam bo przewaznie ok 9 wstaje. Zaraz lece do sklepu po chlebek bo moj mi nic nie zostawil na sniadanie.
Co do sylwka my na 2 godz pojechalismy do tesciow a pozniej w domu do 2 siedzielismy i filmy ogladalismy. Jakos wytrwalam 🙂

Nenia napisał(a):
Nie mogę się doczekać 13 stycznia-mam wtedy kolejna wizytę i będę mogla zobaczyć mojego kochanego bobaska 🙂

Tez mam 13 wizyte i juz doczekac sie nie moge. W tym tyg jakos pojde zrobic badania krew i mocz.

• Mamusia
hej mamusie!
jestem majówką (termin na 25 maja) ale tam coś przycichło więc mam nadzieję że nie obrazicie się jeśli czasem do Was zajrzę i spytam jeśli coś będzie mnie niepokoiło
przeczytałam że Wam też zmienia się rozmiar brzucha w zależności od pory dnia - uff - mam tak samo rano malutki zgrabniutki a wieczorem strach się bać ale widzę że to normalne.. 🙂

mam już 1dno dizecko (22mce) i niby pamiętam jak to było w ciąży ale jeszcze zaskakuje mnie wiele rzeczy więc warto być na bieżąco z dziewczynami w podobnym stanie i stadium ciązy 🙂

• Mamusia
Anett nie zazdroszczę cieżkiego porodu - mój był lekki i szybki więc nie boję się tego akurat.

Tysiaa jaaaak fajnie uświadomiłąś mi że 6go też jest wolne!! jupi!!! - ja na L4 praktycznie od początku (podtrzymanie) ale mąż będzie w domq a nie w pracy !! 🙂 🙂 🙂 super!!

• Mamusia
no jeśli na podrzymaniu to wiadomo zdrowie dzidziusia najważniejsze jednak mnie najbardziej męczy to wstawanie rano 😞 poprostu mi się nie chce głowa mnie boli bo się nie wysypiam przez chodzenie siusiu 😁 do tego 8 h przed kompem ... niby nic mi nie dolega ale chyba chce odpoczywać 😁