Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dziewczyny to ja chyba rekordzistka - z 45kg na 52 już teraz :/ no ale ja pól dnia leżę no i apetyt mam za 2ch - w poprzedniej ciąży przytyłam 25 kg więc teraz pewnie też tak będzie ale co zrobić 😞 - nie jem słodyczy ani tłusto ale przez to że nie mogę się za bardzo ruszać to waga rośnie (przed ciążą b. aktywny tryb życia i też dużo jadłam ale miałam jak spalić kalorie...) trudno - byle dizdzię donosić i pewnie znowu schudnę jak po pierwszej 🙂

Tysia jak twardnieje brzucho lepiej uważać - mi w 1wszej ciąży też twardniałale jakoś się dokulałąm bez dużej ilości no-spy ale teraz już jestem po poronieniu więc wolę nie ryzykować i łykam - mam nadzieje że dizdzi nie szkodzi za bardzo - w końcu to lekarz mi ja przepisał...

marzy mi się życie z ciepłych krajach ale fakt po sezonie to chyba szaro buro i ponuro..
ja w Gdyni ale wcześniej trochę w Wawie - i muszę przyznać że Gdy - nad morzem - rewelacja!!! tylko że w sezonie... a po sezonie tak sobie .. heeehhhe

• Mamusia
aaana napisał(a):
dziewczyny to ja chyba rekordzistka - z 45kg na 52 już teraz :/ no ale ja pól dnia leżę no i apetyt mam za 2ch - w poprzedniej ciąży przytyłam 25 kg więc teraz pewnie też tak będzie ale co zrobić 😞 - nie jem słodyczy ani tłusto ale przez to że nie mogę się za bardzo ruszać to waga rośnie (przed ciążą b. aktywny tryb życia i też dużo jadłam ale miałam jak spalić kalorie...) trudno - byle dizdzię donosić i pewnie znowu schudnę jak po pierwszej 🙂

Tysia jak twardnieje brzucho lepiej uważać - mi w 1wszej ciąży też twardniałale jakoś się dokulałąm bez dużej ilości no-spy ale teraz już jestem po poronieniu więc wolę nie ryzykować i łykam - mam nadzieje że dizdzi nie szkodzi za bardzo - w końcu to lekarz mi ja przepisał...

marzy mi się życie z ciepłych krajach ale fakt po sezonie to chyba szaro buro i ponuro..
ja w Gdyni ale wcześniej trochę w Wawie - i muszę przyznać że Gdy - nad morzem - rewelacja!!! tylko że w sezonie... a po sezonie tak sobie .. heeehhhe

powiem mu o tym ,że czasem mi twardnieje więc zapewne mi tez to zaleci ;p

• Mamusia
Ana ja w poprzedniej ciazy przytylam 22kg, nie fajnie. Mam siore w Gdyni. Po sezonie nie jest szaro i buro, mamy wlasnie piekna sloneczna pogode ale nudy sa bo nie ma gdzie wyjsc, tak to od Maja do konca wrzesnia na plazy codziennie 🙂

Ja nie wchodze na wage bo mi sie baterie wyczerpaly i za kazdym razem pokazuje inna wage a teraz po swietach to juz wogole oszaleje 😁 😁 😁

• Mamusia
halo dziewuszki ale tu stron sie narobiło 🙂 🙂 tez mam fb wysle wam na priv moje dane 🙂
bylam dzisiaj z męzulem z w sklepie pokupilsmy duuuzo rzeczy do mieszkania zelazko mikser garnki itd itp
Nogi mi włażą do dupy 🤪
Wszamaliśmy szybki obiadek i teraz sobie właśnie usiadłam 🙂
Jesli chodzi o zwolnienie lekarskie to ja juz siedze od listopada i dobrze mi z tym 😁 😁 😁

• Mamusia
Wiolka nie ma za co jest naprawdę przeurocza 😘 😘

Cały czas sie zastanawiam, jak mogą żyć tacy kretyni...
dzwoni do mnie babka z euro rtv agd , ze dostarcza nam w sobote sprzety miedzy 11 a 21wszą,
ja jej tłumacze ,że ok tylko na pół godziny przed niech kierowca zadzwoni bo ja tam jeszcze nie mieszkam i musze tam dojechać a ona nie wie jak to ma zrobic 🥴 🥴
tłumaczyłam jej jak 5 latce a ona taka niekumata ,że szok 😮 😮 😮 😮
wkoncu pomyslala ze zostawi notatkę 🤪 🤪 🤪 🤪 😁 😁
Brawo za inteligencję 😁 😁 😁 😁 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Czarna_Mamba napisał(a):
Wiolka nie ma za co jest naprawdę przeurocza 😘 😘

Cały czas sie zastanawiam, jak mogą żyć tacy kretyni...
dzwoni do mnie babka z euro rtv agd , ze dostarcza nam w sobote sprzety miedzy 11 a 21wszą,
ja jej tłumacze ,że ok tylko na pół godziny przed niech kierowca zadzwoni bo ja tam jeszcze nie mieszkam i musze tam dojechać a ona nie wie jak to ma zrobic 🥴 🥴
tłumaczyłam jej jak 5 latce a ona taka niekumata ,że szok 😮 😮 😮 😮
wkoncu pomyslala ze zostawi notatkę 🤪 🤪 🤪 🤪 😁 😁
Brawo za inteligencję 😁 😁 😁 😁 🤪 🤪 🤪
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Czarna_Mamba napisał(a):
halo dziewuszki ale tu stron sie narobiło 🙂 🙂 tez mam fb wysle wam na priv moje dane 🙂
bylam dzisiaj z męzulem z w sklepie pokupilsmy duuuzo rzeczy do mieszkania zelazko mikser garnki itd itp
Nogi mi włażą do dupy 🤪
Wszamaliśmy szybki obiadek i teraz sobie właśnie usiadłam 🙂
Jesli chodzi o zwolnienie lekarskie to ja juz siedze od listopada i dobrze mi z tym 😁 😁 😁

kurde 😁 nie mogę być gorsza 😁 muszę poprosić tego mojego o zwolnienie ;p dobrze ,że kupujecie sobie już wszystko do mieszkanka 😁 ja też własnie zjadłam obiadek i się trochę połozyłam ;D mały znowu kopie jak oszalały 😁 🤪