Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
Kasiula! Śniadanie w KFC mniam!

Lody od grycana, najukochańsze lody, mam w lodówce tylko czekoladowe, więc muszą mi wystarczyć 🙂

Jedz to, na co masz ochote, codziennie KFC nie jesz więc git malina 🙂

Codziennie nie jem ale i McDonalda mam blisko i KFC wiec za czesto czasami siegam po tamtejsze jedzenie :P A lody Grycana to uwielbiam sorbety tam 🙂 dzis wzielam sorbet truskawkowy i jakies slodkie ale juz nie pamietam jaki to byl smak :P

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A ja wlasnie po ciezkim dniu opieprzylam mojego meza...

jak slysze tekst: Zadzwon do Roberta, bo to Twoj tata, to mnie szlag trafia. Wzedzie zadzwon, do dentysty umow, RMUA bierze z pracy chyba 3 tygodnie, urlop zalatwia kolejne 3.. no ja pierdo... jak za nich nie pomyslisz, to nic nie zrobia...

Normalnie dobrze ze tylka mu nie trzeba podcierac...

Chyba poziom hormonow mi sie podniosl.. 🙂

Sandra faceci tacy są, no moze z wyjątkami!!
Maja zazdroszczę Ci męża, ja to mojego mogłabym tysiąc razy prosic a i tak nie pójdzie bo uważa że zachcianki kobiet w ciązy to tylko wymysly.... Więc już nawet skończyłam go o cokolwiek prosic, nie to nie, sama sobie kupuję 😁

• Mamusia
No cos TY niunia!

Mój to sam idzie do sklepu i pyta na co mam ochote.. serio nie myślalam, że aż tak kochany będzie. Przynosi mi do łózka jedzonko jak mam gorszy dzień. W weekendy robi śniadanka..
Ps. Przed pracą.. po 6 rano smiga do piekarni po świeże pieczywo..

Chyba mu się dziś wieczorem odwdzięcze za to wszystko 🙂

• Mamusia
Witajcie Maminki 🙂tez mam kupony do maca ale walcze z nimi leża na komodzie one mowia wez nas a ja ze nie 😁 😁 😁a sorbety grycana to jest poemat smaku 😜 nie mam planow na dzis siedze w domku i nie wiem co ze soba zrobic 🙂

• Mamusia
haha 😁 u mnie to samo-brakuje tylko wycierania tyłka mężowi ☺️ 😁 😁 😁 ale ja walczę 😁 walczę o jego samodzielność 😁 w końcu ktoś musi go wychować 😁 teściowa wychowała go sobie na 20 lat a ja teraz muszę go wychować bo zostaje z nim do końca życia 😁 podobno... 😁 😁 😁

• Mamusia
Masakra 🙂) Jutro pewnie się będę mało odzywać, bo mam roboty od nasrania i ciut ciut 🙂))
Ale może jak jutro zrobie 3/4 to na pt bede miec mniej.. sialalal 🙂) ale i tak te dwa dni beda ciezkie....

Jutro inwentura, caly magazyn musze ogarnac, bo syfu nie moge takiego Anecie oddac 🙂) no i wszystko pozliczac 🙂 ale kolezanka dobra baba i w weekend mi przeniesie inwenture na kartke.. a to ponad 4h p[sania 🙂

No ja swojego wychowywac nie muszę bo teściowa to zrobiła, w sumie nie mam do niego większych zastrzeżeń ale jeśli chodzi o moje zachcianki to jest nieugięty!! Gdzieś kiedyś wyczytał że nie ma czegoś takiego jak ciążowe zachcianki, że to wymysł kobiety i od tamtej pory jest nieugięty!!! Ale zdarzy mu się czasem mi coś kupic co za mną chodzi nawet jak mu nie mówię żeby to kupił 🙂 nie jest źle więc narzekac nie bede, zawsze mogłoby byc gorzej 🙂

• Mamusia
Anett napisał(a):
dziewczyny czy pod pachami w naszym stanie moga sie powiekszyc wezły chlonne mam takie jajo pod pachą 😞

nie wiem czy może być jajo ale boleć mogą chyba od powiększania piersi bo ja w ten sposób dowiedzialam sie też o 1 ciąży-poszłam z bólem węzłów chłonnych do rodzinnego,on popatrzył,pobadał i mówi-tak się robi w ciąży tym bardziej,że widoczne są zmiany w piersiach,stawiam że jest pani w ciąży,proszę zrobić test i jak pani nie będzie w ciąży to proszę wrócić i będziemy szukać problemu gdzie indziej 😁 więc u mnie bylo to ok,tyle,że wtedy byłam w 4 tyg,a teraz to nie wiem,ale niektorym kobietom piersi dokuczają przez całą ciążę

• Mamusia
niunia99 napisał(a):
No ja swojego wychowywac nie muszę bo teściowa to zrobiła, w sumie nie mam do niego większych zastrzeżeń ale jeśli chodzi o moje zachcianki to jest nieugięty!! Gdzieś kiedyś wyczytał że nie ma czegoś takiego jak ciążowe zachcianki, że to wymysł kobiety i od tamtej pory jest nieugięty!!! Ale zdarzy mu się czasem mi coś kupic co za mną chodzi nawet jak mu nie mówię żeby to kupił 🙂 nie jest źle więc narzekac nie bede, zawsze mogłoby byc gorzej 🙂

no a mój to taki przynieś,podaj,pozamiataj,nauczony w domu,że kobieta robi wszystko,fakt jest robotny,bo nie usiedzi,ale bardziej dłubie w autach,garażach i ogólnie we wszystkim tylko nie w domu przy mnie,bo kobieta ma siedzieć i zajmować się domem,ja nie mówię,żeby mi podłogi mył tylko żeby czasem choć troszkę pomógł 🙂 dlatego wychowuję go już drugi rok i narazie marne skutki,ale gdzie tam do starości 😁 😁 😁

• Mamusia
Witam kobitki 😘 odtransportowałam mojego Robcia do pracy teraz siedze z córcią i w końcu mogę się z Wami przywitać 😁 jak dobrze ,że dzisiaj słoneczko i mrozik trochę odpuścił 😁

Majka mam zupełnie tak jak Ty 😁 nawet jak najdzie mnie na coś ochota to ubiera się i wychodzi a jak mówie mu gdzie idzie to mówi no mówiłaś ,że masz na to ochotę idzie i przynosi ☺️

boże.... ja KFC mam pod blokiem jedno i w galerii (3minuty drogi) drugie kfc kusi jak cholera jak wychodze na spacer i czuje zapach tych frytasków do Maca mam dalej bo jakieś 7 minut hahahaha ale od Maka się oduczyłam teraz tylko czasem longerek i fryteczki chociaz obok kfc w galerii jest sphinx więc wybieram zdecydowanie shoarme 😁 🤪 🤪

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Witam kobitki 😘 odtransportowałam mojego Robcia do pracy teraz siedze z córcią i w końcu mogę się z Wami przywitać 😁 jak dobrze ,że dzisiaj słoneczko i mrozik trochę odpuścił 😁

Majka mam zupełnie tak jak Ty 😁 nawet jak najdzie mnie na coś ochota to ubiera się i wychodzi a jak mówie mu gdzie idzie to mówi no mówiłaś ,że masz na to ochotę idzie i przynosi ☺️

boże.... ja KFC mam pod blokiem jedno i w galerii (3minuty drogi) drugie kfc kusi jak cholera jak wychodze na spacer i czuje zapach tych frytasków do Maca mam dalej bo jakieś 7 minut hahahaha ale od Maka się oduczyłam teraz tylko czasem longerek i fryteczki chociaz obok kfc w galerii jest sphinx więc wybieram zdecydowanie shoarme 😁 🤪 🤪

Ja nie przepadam za shoarme a i frytek tez nie lubie wiec ja jadam tylko longery,zingery i z maca rozne kanapki 🙂

Smarujecie brzuszki oliwka? Jak myslicie jak bede smarowac oliwka zamiast kremem na rozstepy to mi sie one nie porobia?

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Ja raz w zyciu pieklam... 🙂) ale nawet nie wiem gdzie go mam...

Nenia, robisz dwudaniowe obiadki?? 🙂)

Jak mi się zechce to robię, ale jest to rzadkość 🙂
Mój mąż się obronił, no to skończyło się dla niego eldorado -już nie ma wykrętów od obowiązków domowych itp. 😁

• Mamusia
Tysia ja smarowałam calą pierwszą ciążę oliwką i do tego kremem i gówno to dało,całą ciążę się cieszylam jak głupia,bo ani jednego nie mialam,a jak 2 tyg przed porodem brzuch mi zaczął opadać to mi wyszło chyba z 200 takich małych,które teraz przy znowu rozciągniętym brzuchu są coraz większe,jak mają wyjśc to i tak wyjdą 😉

• Mamusia
Gratki dla Meza 🙂)

Nie zalezy od kremow stosowanych, pic na wode.. 🙂) Zalezy od ilosci kolagenu, podatnosci skory na rozicaganie itp. Mozesz wmasowywac najdrozsze kremy i jesli masz sklonnosci to sie rozstepy pojawia...

Smarowalam cala ciaze... przytylam 6 kg i co??? i roztspey jak ta lala... 😞(

• Mamusia
Anett napisał(a):
watpie Kasia zeby oliwka pomogla...aha bylam w zarze i sa boskie kurteczki zimowe dla chlopcow tak 5-6 miesiecy po 44zl przecena super naprawde sliczne 🙂

To mam nadzieje ze rozstepy sie nie pojawia zaczynam sie wogole smarowac oliwka w razie czego bo tak do tej pory sporadycznie smarowalam brzuch kremem na rozstepy lub balsamem. Zaszkodzic nie zaszkodzi a niech sobie brzuch swieci od oliwki :P