Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia

PAKIET DO PORODU DROGĄ CIĘCIA CESARSKIEGO – CENA: 3.900,00 zł

Obejmuje:

poród drogą planowego cięcia cesarskiego,
indywidualną opiekę lekarza w czasie porodu,
indywidualną opiekę pielęgnacyjną w Oddziale Położniczo-Noworodkowym,
porady laktacyjne,
pobyt Pacjentki w sali o podwyższonym standardzie,
możliwość wyboru menu.

• Mamusia
Dzien dobry....

Nie, niunia nie zalozyli, bo okazalo sie, ze to nie dysplazja czy inne problemy typu biodorwego, a cos takiego jak wrodzona wiotkosc stawow...

Aaaa to na Polnej tak srednio 3000 biora, ale wiadomo, ze nie mozna tego robic legalnie i bez wskazan... wiec jakos tak sie dzieje, ze dziecku tetno spada.. 🙂 Czyli wystarczy przelozyc diode od KTG na bicie serca mamy.. i juz w zapisie mamy spadek czynnosci serca i jakby nie patrzec wskazania sa....

Tak mysle i mysle o tych trojaczkachj 🙂 heheh

Ale pieknie sniegu nasypalo. Juz widze jak maz klnie na te ieodsniezone drogi 😉)

• Mamusia
Nio dokladnie cos tu smierdzi 😉)

Spadam do magazynu robic inwenture, bo co zrobie dzisiaj to jutro juz mam z glowy 🙂)
Nie bedzie tak zle jak sie wczoraj wydawalo... 🙂)
Bardziej sie chyba stresuje, zeby mi zadne minusy nie wyszly 😜P
Oki do spisania PApapapa Milego dzionka

Dzień dobry, ja dopiero wstałam i śniadanie wcinam 🙂

Sandra wszystko bedzie z inwentarzem ok - tak jak ostatnio 🙂 jak skończysz to wracaj do nas 😁

Ja też jestem zdecydowanie za SN, pewnie dlatego że z Patrycją szybko poszło i nie miałam żadnej traumy jak niektóre!! Ale ceny powalające za zabieg 😲

Co do trojaczkow nic nie zrobimy, ale dziwne bo laska się tyle nie odzywała a teraz nagle wyjeżdża z trojaczkami 🤢 nie wiem co o tym mam myślec!

Sandra fajny sposoby mają żeby zrobic cesarkę, nigdy bym nie pomyślała 😜

• Mamusia
niunia99 napisał(a):
Dzień dobry, ja dopiero wstałam i śniadanie wcinam 🙂

Sandra wszystko bedzie z inwentarzem ok - tak jak ostatnio 🙂 jak skończysz to wracaj do nas 😁

Ja też jestem zdecydowanie za SN, pewnie dlatego że z Patrycją szybko poszło i nie miałam żadnej traumy jak niektóre!! Ale ceny powalające za zabieg 😲

Co do trojaczkow nic nie zrobimy, ale dziwne bo laska się tyle nie odzywała a teraz nagle wyjeżdża z trojaczkami 🤢 nie wiem co o tym mam myślec!

Sandra fajny sposoby mają żeby zrobic cesarkę, nigdy bym nie pomyślała 😜

Mnie juz wczesniej jak czytalam dziwne wydawaly sie jej wpisy i bardzo charakterystycznie pisze jak ta arleta czy inne co sie podszywaly albo podszywala. Ale zobaczycie wszystko sie wyda z czasem.

• Mamusia
Heloł 🙂

U nas dzis jest supcio 🙂
Śnieżek leży, słonko świeci, wielkiego mrozu nie ma, max -8 🙂
Więc niebawem zmykam na spacerinio.

Hmmm.. z tymi porodami, to ja myślałam, że naturalnie dam rade 🙂 u mnie mąż jest Radnym w Radzie Miasta, zna to tych, to tamtych 😁 to mam nadzieje, że opiekę będę miała fajną 🙂

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Dzień dobry brzucholki 😘 😘

wstaje PACZE a za oknem biało wszędzie biało 😁 zima przyszła 😁 😁

a jak było z naszą zuzowska? to samo.. wszystko wyszło z czasem 😁

Ta zuzowska faktycznie jakas oszustka byla? Bo szybko sie zmyla jak zauwazyla ze po niej jechalyscie 😁

To u Was śniegu nie było że tak się cieszycie że biało???? 🤪 🤪 u mnie juz od dawna jest, przez całe te mrozy było biało i ciagle coś tam dosypuje!! U mnie też słoneczko pięknie świeci i jakieś -10 stopni wiec może wyskoczę później z Małą na krótki spacer.... niech się uodparnia bo na dworze już ponad tydzień nie była przez te mrozy 🤢 😮

Tyssiiaa napisał(a):
Pszczelarka napisał(a):

Wspominałaś, że masz ciocie pracująca w szpitalu?
Tobie tez dobrze 🙂

dokłądnie tak jak piszesz ciocia jest położną 😁 śmiała się ,że nawet mi poród odbierze hahahaha ☺️

Tysia a chciałabyś?? Bo ja bym się w życiu nie zgodziła żeby mi ktoś z rodziny w pipkę zagladał 😁 😜

• Mamusia
hej 🙂 witam mamusię majóweczkę 🙂
Kasiu ja nie wiem czy zuzowska była oszustką czy nie,po prostu miała dziwny styl pisania zaprzeczający każdemu innemu postowi,odezwałyśmy się żeby się ogarnęła czy np. nie piła alkoholu w ciąży i dziewczyna się pożegnała i zniknęła,albo zrobiło jej się przykro bo była wrażliwa,albo po prostu wydało się jakieś kręcenie na temat ciąży...tego się nie dowiedzialyśmy 🥴
co do tych trojaczków to jeśli arleta dostała bana na caly serwis czy jakąkolwiek blokadę to żeby pisać musialaby chyba zmienić IP czyli kompa chyba 🥴nie wiem,nie znam się. nie chcę też nikogo osądzać żeby nikogo nie zranić w razie czego bo zdarzają się osoby które piszą nieskładnie i wtedy są postrzegane niepoważnie i podejrzewane o różności,jak będzie wyjdzie (albo nie) z czasem 🙂
u mnie siary nie ma,koło 30tyg w 1 ciąży miałam plamy na staniku,a potop zdarzył się przed samym porodem przy kąpaniu 😁
Nenia pogratuluj mężowi 🙂
Maja śliczne fotki 🙂

• Mamusia
Hej laski!

Mi mala dzisiaj zrobila pobudke przed 7 🙃 😮 wiec moze uda mi sie ja polozyc na popoludniowa drzemke i siebie zreszta tez 😁

Kurcze tutaj nie moge dorwac w aptekach Centrum Materna plus DHA i musze dodatkowo kupowac, ech a za te dha prawie taka sama cena co za centrum 🤢

\wydaje mi sie ze ta z trojaczkami raczejby twarzy nie pokazala jakby byla oszustka, zreszta ma przeciez bana na forum, no nie wiem a moze akurat to prawda?

Wczoraj maja zmoczyla tylko 2 part rajstopek przez caly dzien 🤪 🤪 🤪 🤪

Kozinka jak tam Klaudia ze smokiem?

Tyssiiaa napisał(a):

niunia u Nas prawie pierwszy śnieg tej zimy nie licząc dnia gdzie spadł i się stopił ;p

O matko!! To zapraszam do nas bo u mnie juz od daaaawna biało więc dla mnie żadna nowośc.... chciałabym żeby już była wiosna i z Pati bym mogła normalnie na spacery wychodzic a teraz nawet się wózkiem nie da bo snieg, a u nas na wsi to nie odśnieżają chodników tak jak w mieście 😁 😜

• Mamusia
twarz może pokazać nawet nie swoją tyle jest portali z fotkami....chociaż zdarzają się przypadki ,że rodzą się trojaczki nie mówie ,że nie... ale cisza cisza jak ktoś pytał o bliżniaki a teraz odrazu jej sie przypomniało ze byla u lekarza i są trojaczki ;p to nie musi być arleta a inna zakompleksiona małolata 😁 ale nie mnie to oceniać każdy pisze to co chce to jest internet anie ACTA 😁