Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
dzien dobry 🙂Midorada moj mały tez mnie kopie tak jak Ciebie tylko na dole chociaz tam ma głowke bo sie obrócił 🙂Czarna super ze z małym wszystko ok a Olaf mi sie bardziej podoba takie jest meskie a nie jak Wituś pituś oczywiscie to moje zdanie ale pewnie bedziesz jeszcze miala tysiac pomysłow na imie 🙂ja wszystkich Witkow ktorych znam to takie cioty i moze dlatego mam jakies takie widzi mi sie 🙂ja sie nudze bylam z pieskiem i chyba trzeba na zakupy jechac jakies 🙂

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A ja właśnie skończyłam moje racuchy, wyszly pyszne, żołądek mi pęka 😉 Pasuje się cos poruszac zeby to spalic więc ide na spacer z Małą a później do sąsiadki na pogaduchy 🙂
Nie piszcie za dużo bo tempo dziś nieziemskie macie 🤪

• Mamusia
Laski!
Wyszłam na spacer na 2,5 h a tu z 15 stron zapisanych.. 🙂
Jakby to w książke skleić, to by więcej niż encyklopedia wyszła.. a do czerwca jeszcze tyle czasu 🙂
ale to fajowo, że tak aktywnie 🙂

Ja byłam na kawusi i ciachu.. Moje Bobo wówczas się tak ożywiło, że kopy lecą 🙂 najczęściej mam w okolicy pepka, ale i na dole się zdarza 🙂
w czasie kapieli, jak ciepło, to od razu lata 🙂

Ostatnio czytałam Bobo bajke, to tez się ruszało 🙂 Mam nadzieje, że słyszało, co mamunia czyta 🙂

Ja dziś z obaidem nie szaleje, bo mąż wraca koło 17, a ja na 16:45 ide do dermatologa, bo mi jakaś kaszka na polikach koło nosa wyskoczyła jakiś czas temu i mnie wpienia..

i rano zdarza mi sie miec od miesiaca czerwone plamki ale w czasie dnia znikają.. to coś chyba od witaminozaurów.. ale zapytam 🙂

Czarna! Dzidzia czadzior 🙂 ja 14 na badanie, to może się pochwale płcią oby 🙂

Ps. mam nadzieje, ze znacie portal GROUPON. Ja z mężem upolowałam wyjazd nad morze w marcu, co by jodu się nawdychać, ale taki wypas, za taką cene, że czad!
Zerknijcie 🙂
http://www.groupon.pl/oferty/groupon-travel/hotel-senator/3037480

już nie moge sie doczekać, mamy w planie odwiedzić rodzine w okolicy 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny 😘 😘
Czy życie musi naprawdę Mi tak utrudniać jak nie poronienie to teraz w 26tyg po wczorajszej wizycie w szpitalu dowiedziałam się ze trochę mi się szyjka macicy skróciła i mala jest już główkowo polożona i kręgosłupem do Mojej powierzchni brzucha i dlatego czuje słabe ruchy..Ale jak zobaczyłam wczoraj ze serduszko bije ulżyło Mi. Cóż nie można się podać..

• Mamusia
moja mala tez jest glowka do dolu ulozona i jak kopie to czuje w okolicy pepka.
O rany obzarlam sie jak swinia tego bobu i pekam 😁 3 miseczki zjadlam. mam nadzieje ze potem nie bede cierpiec przez to 😜 a przede mna jeszcze miseczka slonecznika luskanego stoi i korci 😮 😮 😮 chyba pojde do sasiadki bo dzis tylko siedze i jem i jem i jem w takim tempie do porodu 20kg przytyje.

• Mamusia
Aneta ale pojechałaś z tym imieniem 😁DD Mój tatko ma tak na imię i zapewniam 100% mężczyzna. Widać nie wszystkie Witki takie są ;p
Moja mała też mnie tak jakby od środka kopie, wydaje mi się że jej tak po prostu wygodnie i w mięciutkie naparza, po kichach i takie tam. Mama nadzieję że jej się upodobania zmienia bo jak nie to ciężko będzie 🙂

U mnie na obiad ogórkowa, narobiłyście mi smaka .

Za oknem piękny zimowy krajobraz, szkoda tylko że w moim mieście zima znowu zaskoczyła drogowców i ulice nieodśnieżone. Chyba czekają aż przestanie padać 🙂

Dziś raniutko do siostry wycieczkę miałam, w roli niani. nie miała z kim Lusi zostawić a do lekarza musiała pójść, tak więc mój mąż - dziś ma wolne- pojechał ze mną i się wprawiał, muszę powiedzieć że doskonale sobie radził. Ale to pewnie zasługa tego że mała go po prostu UWIELBIA.
Czasem nie chce nawet nas wypuścić, stoi taki maluszek pod drzwiami i mówi nieee nieee siem ( siem - tł. proszę) 🙂

Miałam coś jeszcze napisać/odpisać, ale tyle tego czytania by to że już nie pamiętam co chciałam jeszcze napisać. Jesteście niemożliwe z tym pisanie. I gdzie tu gdzieś na tydzień wyjechać bez netu? Zajechać się idzie po powrocie 🙂

Idę zupę wszamać 🙂

• Mamusia
Nenia to tylko moje zdanie co do Witków oczywiscie bez obrazy dla tych ktorych nie znam 🙂tak samo jak dla corki podobała mi sie Lea i Amelia a moj Adam stwierdzil ze Amelia odpada bo bedą na nia wołac "mela" 😁kazdy ma jakies zdanie ale nie bede pisac tak Kasiu super extra jak mi sie nie podoba..

• Mamusia
a ja się wkurzyłam...gulasz zrobiony,wyciągam z szafki kaszę żeby ugotować-mole się zadomowiły 😮 wyciągam drugą...to samo 😮 no to dawaj do piwnicy po ziemniaki,obrałam,starłam i placki ziemniaczane na szybko do gulaszu a miały być na jutro 😮 do tego myłam naczynia,karmiłam młodą i kończyłam gulasz,w międzyczasie kupa i trzeba było Klaudię przebrać i to wszystko w niecałą godzinkę ale 😠dumna jestem,bo dałam radę 😜

• Mamusia
Tysia dzięki,nie raz już miałam taką jazdę,w sumie mąż się spóźnia nie potrzebny był pośpiech,ale jednak się wkurzyłam,bo obiad już ma być gotowy a tu takie rzeczy wychodzą 😠
no i czeka mnie wyprawa do sklepu po kaszę na jutro 😁