Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Anett napisał(a):
a u mnie pyzy to kluski takie okrągłe jak knedle 🙂moj synuś np ma byc Oliwier ale w slepach jest taki olej i Adam wymyslił jeszcze Eryk 🙂to prawda kazda ma inny gust i w sumie tak powinno byc 🙂

u mnie pyzy,to kluski śląskie-takie gumowe 😁 pewnie to co u Ciebie,a na parze,to takie duże np. z budyniem się podaje,albo jogurtem czy sosem 🙂
sandra a co ja mam powiedzieć jak moja ma na imię Klaudia a mówią Kaja albo Kajusia? o dupę rozbić bo to przecież są inne imiona 😮 nienawidzę tego,a jak zwracam uwagę to jeszcze bardziej na złość robią 😮 Twojej to chociaż zdrabniają jej imię a nie wołają innym imieniem 😮

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
katiaa85 napisał(a):
midorada napisał(a):
Zgadzam sie z Toba Sandra. Moj synek bedzie Dominik i pierwszy problem mojej mamy, to jak bedzie zdrobiale, a ja, ze nie bedzie. Imie Dorota tez nie da sie skrocic ani zdrobnic... Cale zycie dla mojej mamy bylam Mania 😁

Dorota idzie zdrobnic na Dorotka ,Doris 🙂

No tak- ale jesli chodzi o skrocenie imienia to juz nie za bardzo. Doris dzis jest ok, ale przed laty to moim rodzicom do glowy by to nie przyszlo... 🙂 I zostalo Mania, a moj brat Slawek byl Kajtek 😁

• Mamusia
midorada napisał(a):
katiaa85 napisał(a):
midorada napisał(a):
Zgadzam sie z Toba Sandra. Moj synek bedzie Dominik i pierwszy problem mojej mamy, to jak bedzie zdrobiale, a ja, ze nie bedzie. Imie Dorota tez nie da sie skrocic ani zdrobnic... Cale zycie dla mojej mamy bylam Mania 😁

Dorota idzie zdrobnic na Dorotka ,Doris 🙂

No tak- ale jesli chodzi o skrocenie imienia to juz nie za bardzo. Doris dzis jest ok, ale przed laty to moim rodzicom do glowy by to nie przyszlo... 🙂 I zostalo Mania, a moj brat Slawek byl Kajtek 😁

no bez przesady zeby Slawka Kajtkiem nazywac? Imie samo w sobie Kajetan fajnie brzmi ale zdrobnienie na Kajtka to z moim psem mi sie kojarzy co sie tak wabi 😁

• Mamusia
hehe, Misza komunista 😉 Za komuny tak zle nie bylo 😉) Kazdy mial przynajmniej prace, a ze sraj tasma na kartki 🙂)

Kozinka , strzelaj 🙂) Kurde ja to bym wogole zamordowala... bo my mamy Kaję psa w rodzinie 🙂
Nasza jest Baja, a jej siostra Kaja 🙂)

Dokladnie, skojarzenia 🙂 To juz wogole... jak mi sie imie podoba a sie kojarzy to za cholere nie przejdzie...

Wstyd 😞 Zjadlam chipsy, a zaraz sie za krowki biore..

• Mamusia
midorada napisał(a):
Kolejny przypadek patologii
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/slask/matka-odpowie-za-nieumyslne-spowodowanie-smierci-d,1,5022168,region-wiadomosc.html

eh,daj spokój,bo ludzie naprawdę chyba uczuć nie mają 😞 😞 tak jak ta z sosnowca- niby nieumyślne spowodowanie śmierci dziecka w domu... ale przecież ojciec dziecka kiedy pomagal jej znieść wózek to dziecko żyło...więc ktoś kłamie-albo ojciec albo matka,stawiam na to drugie,bo gdyby to było w domu,to by to ojciec widział,a skoro wynosił wózek z żyjącym dzieckiem to kiedy ono umarło?podobno w domu,a tu się okazuje że z domu wyniesiono ją żywą...a potem było to całe "porwanie" czy naprawdę nie ma sprawiedliwości i prawdy w takich sprawach? 😞 😞

• Mamusia
Sandra, ja wczoraj chipsy wtryniłam.. :P

Z tymi imionami to 7 światów, ale dobrze, że mamy różne gusta, bo dzieci z tymi samymi imionami latały po podwórkach.
Kumpela miała w klasie 13 dziewczynek i 14 chłopców.. w tym 7 Julii 🙂 !!!!

Powiem Wam, że moje imie Maja wśród moich rówieśników jest rzadziej spotykane niż teraz, teraz jest sporo Majek, ale powiem szczerze, że lubie swoje imię 🙂 Miło się kojarzy i sa fajne zdrobnienia..

Ale mam beke.. jak mi chłopacy dokuczali.. " Maja ma dwa jaja, jedno z boku, drugie w kroku" hahaha 😁 🤪

• Mamusia
kozinka napisał(a):
ja dałam Klaudię bo wiem,że Klaudii dużo nie ma przynajmniej tu u nas i że jak w piaskownicy zawołam KLaudia to przyjdzie moja a nie 5 innych dzieci 😁

No a sytuacja w klasie..
Pani woła JULIA
7 rąk w górze 😁

Choć Julka bardzo ładne imię, Klaudia też, mamy w rodzinie 🙂

• Mamusia
midorada napisał(a):
Pszczelarka napisał(a):
Sandra, ja wczoraj chipsy wtryniłam.. :P

Ale mam beke.. jak mi chłopacy dokuczali.. " Maja ma dwa jaja, jedno z boku, drugie w kroku" hahaha 😁 🤪

Dobre 😁 😁 😁 😁 😁

Teraz to mam taką beke, a wtedy mnie tak wpieniali, żebym ich tylko po podwórku ganiała 😁