Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
sandra arletka miała od razu ciasne stringi 😁 brzucha nie miała wogóle,płaska jak deska-fotomodelka w końcu a tu ją majty cisły w 1-2 miesiącu ciąży 😁 😁
Kasiu może i pisałyśmy o cisnących spodniach ale ona pobiła wszystko,bo ledwo o ciąży się dowiedziała a już wszystko się ciasne robiło,a Ty pojawilaś się na forum dużo później po tej aferze więc już mogło Cię ciągnąć 🙂

• Mamusia
Anett napisał(a):
zmiana planów jade do lidla tam sa pyszne zapiekanki mrozone ide juz bo mam jezyk w d... 😁 😁 😁

ja mam biedronkę i lidla niedaleko,a oprócz tego jeszcze aldi jest ale do tego to już trzeba autkiem,albo dłuższym spacerkiem 🙂

• Mamusia
No dokladnie...

a prawda fotomodelka, co z szefem zaszla 🙂

Wy.. a mnie juz jeansy pod koniec dnia uwieraja.. 😞( Musze napisac do amidna, zeby wprowadzil zakaz pisania o zarciu 🙂
Oki ide robic rodzinie kolacje, bo cos meza wykorzystuje 🙂) wracam niedlugo..

• Mamusia
sandroos napisał(a):
No dokladnie...

a prawda fotomodelka, co z szefem zaszla 🙂

Wy.. a mnie juz jeansy pod koniec dnia uwieraja.. 😞( Musze napisac do amidna, zeby wprowadzil zakaz pisania o zarciu 🙂
Oki ide robic rodzinie kolacje, bo cos meza wykorzystuje 🙂) wracam niedlugo..

nie tylko nie zakaz na jedzenie 😁 haha moj mi wlasnie kolacje robi i herbatke 🙂

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
Hahaha Sandra widze, ze sie juz zapytalas o zdjecie USG a mialam Ci napisac zebys to zrobila 😁 😁 😁 😁

poproś o fb lub nk,jak powie,że nie ma to będzie kolejny powód by wątpić 🙂
ale poproś wszystkie dziewczyny,żeby nie było że prosisz tylko jedną 🙂

• Mamusia
kozinka napisał(a):
aaa sandra arletka też ciągle po zakupach latała,też narzekała,że ma 3 w brzuchu 🥴 no może zbieg okoliczności,ale podejrzane,bo narazie to ten sam styl jak dla mnie 🥴

A to Kozinka, to tez pamietam. Poczatek ciazy byl a ona juz takie powazne zakupy robila, jakies przewijaki czy cos w tym stulu.
A poza tym Sandra, masz u siebie na wrzesniowkach takie dziwne niektore laski (z wygladu)... Az ciezko sobie wyobrazic je jako matki... 😲 😲 Ale moze ja jestem niedzisziejsza i nie znam sie na modern fashion in Poland 🤢

• Mamusia
MIDORADA a te zakupy to własnie przez nasze kolezanki z forum no normalnie myslalam ze sie wsciekne wsiadlam w auto i pojechalam kupic 😁 😁 😁tez te laski na wrzesniowkach widzialam ale juz nic nie chcialam sie odzywac 🤢

• Mamusia
Dobrze, ze nie tylko ja mam takie wrazenie... 🥴 🥴 Powiem szczerze, ze wypowiedzialam sie bardzo delikatnie 🤢

Dzieki tym Waszym zachciankom ciagle sie smieje 😁 😁 Wierzyc sie nie chce, ze takie szalone miksy robicie... 😁 😁 😁