Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
katiaa85 napisał(a):
Dziewczyny zaczelyscie juz kupowac cos z wyprawki? A jak tak to od czego zaczelyscie oprocz ciuszkow? Macie jakies fajne linki gdzies na allegro :P

ja poza kosmetykami już wszystko mam :P

Fajnie masz bo ja nie wiem kiedy dostane ciuszki a chcialabym juz wiedziec co bede miec a co trzeba bedzie dokupic

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
🙂) No ja niebawem zaczne swirowac.. powiem szczezre, że z trudem powstrzymuje sie przed kupnem czegokolwiek, ale jak mówie, mam nadzieje, że jutro poznam płeć i wtedy zaczynam polowanie 🙂)

zatem 3mamy kciuki ,żeby maluszek pokazał co ma między nózkami 😁

• Mamusia
katiaa85 napisał(a):
Dziewczyny zaczelyscie juz kupowac cos z wyprawki? A jak tak to od czego zaczelyscie oprocz ciuszkow? Macie jakies fajne linki gdzies na allegro :P

Ja chyba tu będe zamawiac większoć rzeczy
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=12282748

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Pszczelarka napisał(a):
🙂) No ja niebawem zaczne swirowac.. powiem szczezre, że z trudem powstrzymuje sie przed kupnem czegokolwiek, ale jak mówie, mam nadzieje, że jutro poznam płeć i wtedy zaczynam polowanie 🙂)

zatem 3mamy kciuki ,żeby maluszek pokazał co ma między nózkami 😁

Śmigam na 14:30, więc dam znac co i jak 🙂)

• Mamusia
ja ciuszki mam a ze 100szt ale co to jest bo sie rozkladaja w rozmiarach od 56 do 68 a wiec nie za wiele..z kosmetykami czekam az bedzie juz komoda lozeczko to zaczne kupowac i pamietajcie o linomagu nie ma nic lepszego na odparzenia 🙂

• Mamusia
Och ale się opchałam pysznym ciastem u Teściowej-kolacja z głowy, bo nic więcej nie zmieszczę przynajmniej przez najbliższą godzinę ;p
Dziś wcześniej wycieczka do łóżka, bo czuję że coś próbuje mnie choróbsko zagiąć.
Dobranoc dziewuszki 🙂

• Mamusia
no wlasnie a takiej bielizny najwiecej potrzeba dzisiaj dokupiłam dwie pary półspiochów mnie nie mozna puszczac na zakupy zawsze musze wrocic z czymś 😁 😁a sobie kupilam legginsy i bluzke ale takie ze bede miala tez po ciazy aha no i kosmetyki na uda piling i kremik pojechalam do profesjonalnego sklepu gdzie zaopatruja sie zaklady kosmetyczne 🙂

• Mamusia
ja z kosmetyków na początek kupiłam-oliwkę,chusteczki nawilżające,linomag i tyle z kosmetyków wzięłam do szpitala i szczerze powiedziawszy tyle też wystarczyło po powrocie,bo Klaudia nie miała uczuleń i prócz linomagu,chusteczek i oliwki nie smarowałam niczym 🙂
polecam kupienie kosmetyków jednej marki-jak dostanie dzidziuś uczulenia to wiadomo z czego,jak każda rzecz jest innej marki to jak pojawi się wysypka to nie wiadomo z czego,najlepiej na początek kupować mniejsze produkty-małą oliwkę,jedną paczkę chusteczek czy mały krem na ewentualne odparzenia,bo w razie uczulenia nie trzeba dużo wyrzucać 🙂
u mnie marka bambino spasowała i tego też się trzymałam 🙂 jak włoski zaczęły rosnąć to z marki bambino dokupiłam też szampon,a po roczku jak wiedziałąm że małej pasuje raczej wszystko to kupiłam szampon timotei na próbę o zapachu melona 🙂 ale minus jest taki,że miał nie szczypać w oczy,a szczypie 😞 no ale na takie produkty jak szampony na dłuższe włoski to jeszcze za wcześnie 😁

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
Ja czaje na allegro w kategori zestawów, mozna naprawdę fajne zestawy wyrawać za całkiem rozsądne pieniązki 🙂

no to jest akurat fajne,bo jak zestawik dostaniesz z jednej marki do pielęgnacji i wyjdzie jakieś uczulenie to nie trzeba szukać z czego,bo używasz jednych kosmetyków 😉 no i gotowy zestaw za niższą cenę jest też plusem,bo nie musisz chodzić,szukać i kompletować tylko masz gotowca 🙂 no ale ja tam lubiłam zakupy dla maluszka,ale kosmetyki kupiłam dopiero w 9 mies 😁

• Mamusia
a ja cieszę się,że dzień się kończy 🥴 bieganina od rana,mąż chory do roboty poszedł na nockę 🥴 poza tym młoda nie chce jeść,gorączki nie ma więc źle nie jest,ale gardło i katar jej się dają we znaki tak,że jeść i pić nie chce 😞 😞 jak na siłę chciałam kolację jej wcisnąć żeby cokolwiek w brzuszku miała to przy kaszleniu jeszcze mnie obrzygała bo ją naciągnęło i odpuściłam 😞 poszła spać i sapie przez ten nos i gardło 😞 mam nadzieje,że w końcu się wyśpię bo w nocy najgorzej z kaszleniem i nie może spać,w dzień płaczliwa i marudna jak nie wiem co 😞 chyba jednak zostaje mi wizyta u lekarza jutro jak nie będzie poprawy rano 😞

• Mamusia
Kozinka trzymam kciuki za zdrówko Malutkiej 🙂, niestety nic Ci nie doradzę bo tak naprawdę nie mam jeszcze doswiadczenia, ale trzymaj się dasz radę, oby tylko przeziębienie szybko mineło.
Mój Szkrab cały dzień spokojny był a teraz jak do spania to rozszalał się że hej 🙂