Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Maja gratuluję dziewczynki 🙂
Kasia,Sandra walentynki są romantyczne,ale mój mąż jest taki "zimny",nie dostałam ani kwiatka ani czekoladek ani głupiego misia już nie mówiąc nawet o zwykłym buziaku 😞 zero,totalnie nic,ale spodziewałam się tego,bo nawet nie pamiętam kiedy usłyszałam,że mnie kocha 😞

• Mamusia
byłam z małą u lekarza-przeziębienie 😞 i dobrze i źle,bo dobrze,że nie jest to nic poważniejszego a źle bo cierpi 😞 kolacja znowu wylądowała na mnie,a nie zmuszałam jej-jadła normalnie 😞 obiad z ledwością zjadła troszkę i pić nawet nie chce 😞 boję się,że mi się zaraz przewróci bo zasłabnie,bo już 2-3 dni tak je,że jak już coś zje to wyrzyga 😞 ślini się okropnie,pcha palce do buzi i puchną jej miejsca na trójki bo ich jeszcze nie ma więc może to niejedzenie skumulowało się z bólem gardła i ząbkowaniem 😮 przy zębach mi tak wymiotowała 😮 żal mi jej 😞 😞 😞

• Mamusia
poszła spać,zmusiłam ją troszkę przed czasem,ale tak mi jej żal,lepiej niech prześpi niż się męczy i płacze-nawet mąż miał łzy w oczach nad nią jak tak plakała jakby białej gorączki dostała 😞
no i męża mam w domku do końca tygodnia bo siedzi na L4, zapisał się na prawo jazdy i musi różne badania załatwiać,więc trochę też musi pojeździć po lekarzach,może uda się to wszystko załatwić za jednym razem,bo był już dzisiaj i jutro jedzie znowu 😞 a do tego miasta daleko 🥴

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Moj maz tez ani mi nie mowi, ze mnie kocha, ani nigdy nie wpada na nic romantycznego.. 😞

ale ogolnie i tak uwazam Walentynki za dupne, komercyjne swieto 🙂

ale ja i tak do końca miałam nadzieję,że ten jeden dzień w roku to wpadnie na cokolwiek a tu dupa,nawet mu napominałam że są walentynki i nic,widać mojemu latarkę włóż w rękę a i tak walnie w latarnię 😮

• Mamusia
Tak to juz jest z tymi chlopami 😞

Ja Dariuszowi nawet nie przypominalam...Moj to jakbym zaczela zrzedzic to by powiedzial,,, a czenu ty nie przygotowalas nic romantyczneggo?

Oki uciekam z kompa, bo mnie cos plecy bola od tego siedzenia... A jeszcze musze zakupy rozpakowac 😞 Do spisania jutro popoludniu 😁

• Mamusia
Hej laseczki
a ja tak narzekalam a jak poszlam sobie w koncu do sasiadki to moj wymknal sie do sklepu po wielgachna roze pieknie przybrana 😁 od razu humor sie poprawil ale i tak sie rozbeczalam lecz tym razem ze mnie tak mile zaskoczyl 🙂 Zapalil swieczki i zjedlismy sobie tak milusio to ciacho 🙂
Widzial ze jestem smutna i sie postaral 🙂

• Mamusia
Kozinka biedna Malutka 😞 ucałuj od cioci emi i niech szybko wraca do zdrowia.

Widzisz Kasiu jednak Cie Kocha może specjalnie przyjął taką zagrywkę hehe 🙂

Mój w tym roku mnie zaskoczył bo myślałam że nic nie dostane a tu kwiatki dla mamusi i misio dla dzidzi, ale sie cieszę 🙂, a ja teraz pomału idę szykować romantico kolacyjkę jak wróci z popołudniówki, i chyba ubiorę jakiś ładny strój i dam mu siebie hehe 🙂

• Mamusia
Hej!

Ja dopiero niedawno wrocilam do domu, najpierw wizyta u gin a pozniej zakupowe szalenstwo 🤪 🤪 🤪

Mala ma 620gr wedlug USG ciaza jest mlodsza o tydzien, wszystkie wymiary sa na 23tc ale doktorka mowila ze mam sie nie przejmowac wiec sie nie przejmuje. Skierowania na glukoze nie dostalam bo ona nie widzi potrzeby, stwierdzila ze +8kg tro idealny wzrost wagi 😮 mam do niej dzwonic w razie gdybym zaczela tyc na potege to wtedy mnie zbada na ta glukoze 😜 😉

Maja gratuluje coreczki!

Kozinka wspolczuje, trzymaj sie mamuska i utul Klaudie od ciotki 😘 😘 😘

ja na walentynki dostalam smsa 🙂 🙂 🙂 Moj maz mowi mi codziennie ze mnie kocha a kwiatki dostalam ostatni raz chyba jak mnei chcial pierwszy raz zaciagnac do wyra 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
ha ha Wiola ja nawet wtedy nie dostałam 😁 rocznica była pare dni temu-nic,walentynki-nic, dzień kobiet będzie pewnie też nic 😮
jajecznica,puszka mandarynek i brzoskwiń na kolację,wszystko razem i chyba smakowało dzidzi bo kopie jak szalone 😁

Hej laski! Widzę że nie jestem osamotniona w walentynki, mój też mi nawet słowka nie powiedział o jakimś małym prezenciku już nie wspomnę, mamy ciche dni i mijamy się bez słowa, nawet nie wiem o co poszło 😮 no cóż....
Kozinka współczuję choroby Małej, oby jej szybko przeszło!
Maja wiedziałam że bedzie dziewczynka 🤪 Fajnie, a więc panieniki chyba przebiły Panów 😁 nie wiem nie sprawdzałam w tabelce ale na moje oko chyba więcej babeczek już jest 🙃 🙃

Kurcze jak tak czytam o waszych prezentach, kolacjach życzeniach, smsach to mi się beczec chce, czemu mój chłop jest taki beznadziejny..... pierwszy raz tak obchodzę walentynki!!

A najlepsze że nam rura od wody pękła mamy awarię i wody nie ma wogóle, ani się umyc, wykąpac, dobrze że sąsiedzi dali troszkę to przynajmniej jest z czego herbate zrobic 😮 😮 boże co za dzień!!!! Niech się już skończy 😠

• Mamusia
A ja ide babeczki spac oczy mnie szczypia jak nie wiem ledwo widze. Mala kopie i pewnie mowi mama kladz sie :P
Wspolczuje dziewczyny ze niektorzy chlopy juz tacy sa ja tez dzis ryczalam bo myslalam ze moj zaczal wszystko olewac ale zrobil mi niespodzianke przez co i tak ryczalam ale tym razem ze zaskoczenia. Dobranoc

• Mamusia
ojj z tymi chłopami to tak jest..
mój na szczęście nie zawiódł 🙂 prezenty sobie zrobiliśmy i atmosferka czadzio 🙂

Wiola, super, że mała zdrowiutka i juz niezły klocek 🙂 moja dopiero 400g 🙂 ale pewnie moja zacznie dopiero tyć 🙂

ja jestem tak objedzona, że przesada, zaraz znikam do lekturki, właśnie lezymy i czytamy, każdy co innego 🙂

Mała pipka wierciDupka jak zawsze 😁

Buziaki

• Mamusia
Kozinka a ja bym focha strzelila ale najpierw bym mu sie wydarla ze jest super zajebistym mezem skoro nie jest w stanie nawet Ci rozyczki dac jesli wie ze na to czekasz. Juz olac Walntynki bvo to jedna wielka komercha ale rocznica? Tego nie czaje...

Niunia nie wiesz o co chodzi? U mnei jest tak bardzo czesto 😁 😁 😁 😁 😁 Musicie chyba pogadac i to wyjasnic 🙂

Wspolczuje problemu z woda.

Ja sobie dzisiaj kupilam sliwki i gruszki, dobrze, ze meza nie ma bo bym go chyba zagazowala a moze Maja pospi dluzej 😁 😁 😁 😁 😁