Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Racje macie, ze pomnika nie postawia itp itd..

Dyrektor siwnia i juz, ale masz do tego prawo... gorzej sie czujesz idziesz na zwolnienie i po tyg smialo mozesz wrocic...

A ja Wam powiem, ze ja mimo, jak przekrocze prog Zlobka to sobie mowie po cholere ja tutaj przyszlam, przeciez taki halas, ryk i wszystko naraz.. ale ja uwielbiam chodzic do pracy.. nie umiem siedziec w domu.. wiec zwolnienie dla mnie to jak kara. 🙂
Chcialabym chodzic minimum do konca kwietnia.. bo jednak mam duzo schylania sie i pozniej sadze ze brzuszek mi bedzie przeszkadzal. ale sie okaze...
No chyba, ze raz jeszcze cos zlapie, to pojde na zwolnienie, bo nie bede ryzykowac ciaglymi przeziebieniami, a te dzieciaki chodza chore na maksa i tylko zarazaja 😞(
W pracy znajome nic nie wiedza i dobrze mi z tym, no i w sumie z rodziny tez nikt nie wie nadal.. ☺️ Moze powiem po tej wizycie 15. 03 , bo boje sie , ze jakas kolezanka sie przypadkiem wygada i moja mama bedzie miec pretensje.. 😞

W czwartek i piatek mam urlop, i musze isc zrobic sobie badania... i ze 150 pewnie zostawie w lab... no ale coz zrobic 🙂) Za 3 tygodnie na wizyte, zey przeziernosc i wszystko ladnie posprawdzac...

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
Tyssiiaa napisał(a):
mi kazał zrobić przed wizytą a wizytę mam jak będę prawie w 31 tygodni wiec chyba za pozno i zrobie teraz...

MOja gin stwoerdzila ze gglukoze sie robi kolo 28tc, wiec wcale nie za pozno. 🙂

no własnie a nie w 31 jak ja będę....

• Mamusia
a my ciagle szukamy wozka :/ juz tyle przejzelismy ze nie wiem na ktory sie zdecydowac. Ciagle gdzies jakies wady a to ze ciezki a to cos innego.
Powiedzcie mi standardowa waga wozka gleboko spacerowego z kolami pompowanymi to ile wynosi? orientujecie sie moze? Juz mi to bokiem szukanie wychodzi
Coraz bardziej przekonuje sie na ten Tako Jumper X bo i opinie mial dobre i ladnie wyglada wiec chyba wezmiemy ten.

A my z mala wlasnie na kolacje tosty "sandwicz" zjadlysmy

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
mój ma koła pompowane waga 15 kg...

haha Tysia znalazlam ciebie u kogos na zdjeciu na fb w stroju kapielowym i mam identyczny :P

A ten co ja wybralam bedzie mial 16kg przezyje jak wyjde z mala na spacer i jak bede wracac do domu a winda dzialac nie bedzie bede szukac kogos do wnoszenia wozka :P

Hej laski! Melduję się że żyję jednak ostatnio brak czasu na brzuszek 🤔 nie dam rady Was nadrobic chyba - 40 stron masakra ale macie tempo 😲 😮 😜 ja wczoraj byłam u lekarza, z dzidzią wszystko ok, waży już 900 gramów 😉
mam nadzieję że mnie nic ciekawego nie ominęło i że u Was wszystko w porządku!

Tyssiiaa napisał(a):
Sylwia wybaczamy Ci to 🤪 🤪 🤪 🤪

i dobrze ze z maluszkiem wszystko ok rośnie maluszek 😘 😘

przez ostatnie dni na ciągłych obrotach, powoli wysiadam 😮 jeszcze jutro muszę na kraków uderzyc do promotorki i dyplom odebrac! eh nie chce mi się ale chce miec to już z głowy!
Dobra spadam Małą kąpac nakarmic i do spania szykowac, dzis sama jestem, mężul wraca po 23 więc wszystko na mojej głowie 😲