Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ja dziś będę oglądać hotel i szpilki na polsacie bo też może sezony sie zaczynaja 🙂 Imię Bianka bardzo ładne, mój Henio napewno będzie miał 2 imię tylko jeszcze nie wiem czy Wojtek czy Wiktor. Tysiu a jak byś poleciała do szpitala? Tam by Cię przyjął lekarz zbadał i byłabyś spokojna. Buziaczki dobrej nocy:*

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
u nas lekarz by pewnie w szpitalu pomarudził ale by zbadał, potem jeśli nie ma takiej potrzeby to z grzecznosci pytają jeszcze czy chcesz zostać na parę dni. Tysiu a jak jest u was z seksem może to też od tego brzuszek sie stawia może odpuście sobie na jakiś czas. Dziewczyny ja od dzisiaj pije jeszcze ojej lniany, w necie pisze ze dobrze wpływa na płód i zapobiega porodowi przedwczesnemu poczytajcie sobie może któraś też będzie chciała pić 🙂

• Mamusia
Tysiu to jest dokładnie tak jak Anetka mówi, bada Cię ten lekarz który akurat jest na dyrzuze, a zbadać Cię musi i zbada nie ważne o jakiej pozę sie byś pojawiła. Przecież jak zaczniemy rodzic to też nie ma pewności ze będzie akurat nasz lekarz w szpitalu

• Mamusia
Aneta ciesze sie, ze wszystko juz wyjasnione. Trzymam kciuki za Was.

Tysia jak sie martwisz brzuchem to lec do lekarza. Nie ma co, beda to dobrze wydane pieniadze. Moze sie troche uspokoisz, zreszta zawsze bylam zdania, ze na zdrowiu nie ma co oszczedzac. Ja jestem dobrej mysli, wierze, ze wszystko jest ok, ale dla swiatego spokoju warto sprawdzic ten brzuch.

Spijcie dobrze Mamuski. pa

• Mamusia
Kozinka ma u mnie 5 z plusem za komentarz dotyczacy pzygotowan do porodu...

A co do wczesniaka.... hmmm...chcialam wyrazic swoje zdanie, ale chyba przemilcze...Wiecie medycyna medycyna, a natura naura... 😞(
Po cos ciaza trwa 40 tygodni, a nie 22 😞 ale to ja juz mowie, z takiego moze medycznego, a nie ludzkiego podejscia... bo uratowaniem sie mozna szczycic, ale nikt za rok czy za dwa nie sprawdzi jak ten maluszek funkcjonuje 😞

Tysiu jak pojdziesz na Polna czy do jakiegokolwiek innego szpitala i powiesz, ze brzuch ci sie stawia.. i ze malo czujesz ruchy, na pewno zrobia ci komplet badan i ktg innego wyjscia nie maja bo takie sa procedury..

Anetka lecz sie tam szybko i wracaj do domku!! bedzie dobrze!!!
Co do pracy to w tym tyg popoludniami dalej promowalismy te termu biegajac z gola dupa 😉) ale na szczescie dzis ostatni dzioneki i loozik 🙂)

• Mamusia
Tysią jak sie naprawdę martwisz i masz złe przeczucia to jedz jutro do tego szpitala. Powiesz swoją sytuację w ze brzuch cały czas twardy ze miałaś ktg i nic nie wykazało ze dużo odpoczywasz bierzesz nospe i magne i nic nie pomaga a ze słyszałaś ze szyjka może sie skaracac i bardzo sie martwisz i dlatego przyjechałaś no i napewno lekarz cię w tedy zbada

• Mamusia
Sandra panikujemy bo to nasze pierwsze ciaze... moja bezproblemowa a teraz roznie moze byc. Jutro zadzwonie do mojego gin sie dowiem bo ten kamien nie daje mi spokoju i sie martwiee objawy mam takiee jak Aneeta z tym ze wizyte dopiero za 2 tyg a do tego czasu nie bede sie zadreczac .. 😞

• Mamusia
Ogolnie jesli chodzi o popoludnie to idziesz bezposrednio na izbę przyjęc.. bo jesli chodzi o poradnie to jest wolna amerykanka.. rejstracja chyba od 8.. a od 6 30 juz sa pacjentki... i powiedzmy ze przyjecie do lekarza okolo 10-11// a goraco i duszno tam niesamowicie... 😞

wiec lepiej popoludniem i na Izbe

• Mamusia
Tysiu a Ciebie lekarz napewno zbada i będziesz spokojna. Nie wiem jak u was ale u nas najlepiej w takiej sytuacji to zgłosić sie do szpitala po godz 12, w tedy lekarze są już po obchodach, rannych badaniach tych pacjentek które już tam są i po planowanych przyjeciach.