Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no kurde jak na eko skórkę to taniocha, oczywiscie była przeceniona 🙂 jeszcze była pomarańczowa ale taka oczojebna ze szok 🙂
Posłucham Wiolka Twojej rady i dokupię jeszcze tych wkładek 🙂
A ile majtek poporodowych kupiłyście??? 5szt starczy czy więcej?? 10sztuk???
Ja bede miala ta cesarke ale wiadomo wszystko bedzie ze mnie leciało :/

• Mamusia
nic ide spac padam juz kochane 🙂
jeszcze się wkurzyłam bo zapisalam sie na www.doz.pl do programu Mama i Malenstwo czy jakos tak i przyszla mi karta do domu, i gdzies ja dałam i teraz nie wiem gdzie wrrrr 😠
a zlozylam zamowienie i teraz nie umiem jej znalezc...
Moze gdzies sie przykleiła, bo były na niej sladowe ilosci kleju i teraz nie wiem gdzie ona moze byc 😠 😠 😠 😠 🥴 🥴 🥴 🥴 🤨 🤨 🤨 🤨

• Mamusia
Dobry z rana 🙂
ja dzis biore sie za prasowanie ciuszkow, moj wczoraj do mnie mowi ze tak patrzyl na te ciuszki wiszace i sie zastanawial czy Ania to wszystko bedzie nosic bo tyle tego wisi a ja do niego ze pewnie i to nie raz. Takie male dziecko nie chodzi a brudzi ciuchy jeszcze wiecej niz taki co chodzi :P
Ide sie jeszcze klapnac na lozko 🙃

• Mamusia
hej jestem jeszcze w osrodku ale odebrałam wyniki i widzę ze miałam badane coś takiego jak Aminotransf. ALT wynik 14 U/l i Bilirubina całkowita 0.25 mg/dl i Antygen HBS wynik niereaktywny 0,280 ratio. Ktoś wie cote wyniki znaczą i na co były robione bo do gin mam dopiero 24

• Mamusia
hej laski 🙂
nie było wczoraj połoznej,jak byłam u teściowej to się zwijałam z bólu,wczoraj na samym YCD wieczorem leżąc bez ruchu policzyłam 5 takich skurczy że mnie zwijało 🥴 w nocy dzidziuś się nie ruszał,dzisiaj malutko 😞 dzwoniłam do ośrodka,złapałam położną-jest jeszcze 20 minut w ośrodku bo ma patronaż i powiedziała mi,że w 32 tygodniu raczej nie powinnam mieć takich silnych przepowiadających jak moje 😞 no i oczywiście powiedziała że w takim wypadku nie mogę czekać do środy do wizyty a lekarz jest jutro ale do jutra też by nie czekała i z dobrego serca kazała mi jechać na izbę 😞 powiedziała,że mnie tam zbadają i zrobią usg i jak wszystko będzie pozamykane i w porządku to mi coś polecą i wypuszczą do domu,a jak jednak coś się tam będzie działo to zostanę pewnie 😞
nie wiem jak to będzie i co robić teraz,mama koło 12 przyjedzie po Klaudię,muszę jej na cały dzień coś spakować a sobie nie wiem czy mam brać coś czy nie,bo mogę zostać a mogę nie zostać,więc może kosmetyczne rzeczy jakieś i piżamy i ręcznik i pewnie to wszystko,ale czy jest sens targać to wszystko skoro mogę wrócić do domu ☺️

• Mamusia
Emi ALT- Alat enzym watrobowy i bilirubina/... sprawdzaja jak pracuje watroba i czy nie maszprzypadkiem cholestazy ciazowej....
a HCV to zółtaczka, której nie masz..

Kozinka nad niczym sie nie zastanawiaj, tylko jedz!!! Mama z Klaudia na pewno sobie poradza... a ciebie miejmy nadzieje dokladnie zbadaja i w razie nieprawidlowosoci zostawia choc kilka dni pod opieka... Jesli masz tak mocne te skurcze mozliwe, ze przepisza ci Fenoterol, ale to juz decyzja lekarza, ktory cie bedzie przyjmowac...
A nie ma mozliwosci zeby w razie czgeo maz ci podrzucil torbe do szpitala z ciuchami?? bo po co masz ja targac??
Daj tylko znac, co tam sie dowiesz,bo sie stresowac bedziemy...

Trzymam kciuki!!!!!!!!

• Mamusia
Aniu spakuj sie jakbys miala zostac. Same podst rzeczy. Jesli czegos bedziesz potrzebowac to ktos z rodziny ci dowiezie. Jedz koniecznie na izbe, bo z tego co piszesz nie wyglada to dobrze!!!!! 😞 😞 Mam nadzieje, ze nic zlego sie nie dzieje z Malenka. Jakbym mogla to bym Cie zabrala ze srodka tego rodzinnego wariatkowa i przetrzymala u siebie do rozwiazania. 🥴 🥴 Za duzo stresu masz przez te ostatnie miesiace... Trzymam kciuki, ale naprawde strasznie sie o Ciebie martwie 😞 😞 😞