Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
Emi mi tez wisi ile przytylam, waze sie tylko u gin 😉 Jem normalnie a ze tyje ile tyje to juz moja natura widocznie 🙂

Po karmieniu wroce do swojej codzienniej diety jak meza nie ma w domu, czyli kawka,. papierosek i jakas bula 😁

Ja palic lubie ale bede sie starcac nie wracac do fajek na co dzien moze tylko okazjonalnie sobie zapale po porodzie, bynajmiej tak chce, moze tez tyle przytyłam w ciazy bo wczesniej paliłam a jak sie dowiedziałam o ciazy to od razy zuciłam a wiadomo ze w tedy tez sie chce wiecej jesc

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kocik obserwuj cisnienie u nas Elizka miala 149/99 i miala skierowanie na wywoladnie jednak przez 2 dni nic sie nie dzialo i wyszla do domku 🙂
Czarna i Wiolka wspolczuje Wam bolu stopek 😞
Ja tez mam w dupie wygladam po porodzie moze uda sie wrocic 😜

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
Wiolka napisał(a):
Emi mi tez wisi ile przytylam, waze sie tylko u gin 😉 Jem normalnie a ze tyje ile tyje to juz moja natura widocznie 🙂

Po karmieniu wroce do swojej codzienniej diety jak meza nie ma w domu, czyli kawka,. papierosek i jakas bula 😁

Ja palic lubie ale bede sie starcac nie wracac do fajek na co dzien moze tylko okazjonalnie sobie zapale po porodzie, bynajmiej tak chce, moze tez tyle przytyłam w ciazy bo wczesniej paliłam a jak sie dowiedziałam o ciazy to od razy zuciłam a wiadomo ze w tedy tez sie chce wiecej jesc

Emi dokladnie u mnie to sama, w pierwszej i w 2 ciazy od razu rzucialm palenie i na kg to tez sie odbija. Ja tak nie potrafie okazjonalnie, niestety okropny ze mnie nalogowiec 🤨 Jak juz zaczne to dupa blada ale jakos problemu z rzuceniem w ciazy nie mialam.

• Mamusia
Oj Wiolka, papierosek.. 🙂) no nie ladnie...

Emi i najwazniejsze, ze Tobie z tym dobrze i Ci nie przeszkadza 😉 A co sie masz wkurzac?
A przede wszystkim wy wszystkie jestescie duzo szczuplejsze ode mnie...

Ja mam rozstepy po Nadii i tez mam je w dupie w sumie, choc nie chcialabym zeby doszly jakies nowe.. ale nie m reguly.. 🤨

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Kocik obserwuj cisnienie u nas Elizka miala 149/99 i miala skierowanie na wywoladnie jednak przez 2 dni nic sie nie dzialo i wyszla do domku 🙂
Czarna i Wiolka wspolczuje Wam bolu stopek 😞
Ja tez mam w dupie wygladam po porodzie moze uda sie wrocic 😜

Tysia hahaha wez sobie nie zartuj, przytylas 6kg to o czym ty mi tu piszesz 😉

• Mamusia
Po ciazy chce schudnac na bank bo bede sie wkurzac jak ludzie beda gadac ze sie zapusciłam, u nas małe miasto tylko 6 tys. mieszkanców, kazdy kazdego zna 🤢

Tysia ty sie nie odzywaj lepiej, ja nie mam w czym chodzic dupa mi urosła i z moich wszystkich spudnic i krutkich spodenek tylko jedne krutkie spodenki mam dobre reszta mi przez biodra nie przechodzi, mam nadzieje ze po ciazy w miare szybko wrcue bo nie usmiecha mi sie kupowac prawie całej dolnej parti garderoby, bo jeansów nie prubowała ale pewnie tez przez biodra nie przeleza, ehh a jak bedzie zle to na lupku cos trzeba bedzie szukac 😉

• Mamusia
A tam siedz tu z nami 🙂)

No ja z mloda 6... po porodzie bylam na wadze wyjsciowej, a w kolejnych 3 miechach zeszlo mi kolejne 7 🙂 wiec wazylam 63 🙂) ale co z tego, jak zaczelam pic browarki i sie zle odzywiac jak skonczylam karmic i wrocilam 17kg...

Chcilaabym nie popelnic teraz tegobledu...

• Mamusia
Poki co mam 15kg do przodu, dupsko mi urosło 😮 😮 i tez nie wchodzę w żadne spodnie przed ciążą.
Co do papierosów to też byłam nałogowcem , uwielbiałam palić - nawet paczka na dzień mi schodziła, aż wkońcu mój Mąż mi wybił z głowy fajki, brałam tabex - pomogło , i do tego silna wola 🙂
No ale niestety są plusy i minusy..
plusem jest zdrowie a minusem - waga jaka mi przybyła po rzuceniu 😮

• Mamusia
Czarna_Mamba napisał(a):
Hahahah Wiolka - to Was tam numerują ?? 😁 😁 😁 😁

upiekłam naleśniki - jakoś ustałam koło pieca ... znowu robię lodowatą kąpiel, zobaczymy co dalej, ale boli cały czas 🥴

Nie, nie numeruja ale jak sie meldowalam to moj meldunek mial taki numer 😁

• Mamusia
Kasia ja wlasnie uzywam zeli na opuchlizne mam taki altaziaja on nawet zbytnio nie smierdzi octem tylko raczej spirytusem i jest chlodzacy i jabys do tego zakupila bandaż elastyczny zeby nogę troszke usztywnilo moze bed jakies lepsze efekty...

• Mamusia
Haj lasie 🙂

My już w domku 🙂 u znajomych było supcio 🙂 ugościli nas pięknie, najedliśmy się, nagadaliśmy i teraz następnym razem jak się spotkamy to ja już pewnie będę rozpakowana, a kumpela rodzi w sierpniu, więc po wakacjach bedzie nas więcej 🙂

Nie było mnie od wczoraj a tu 33 strony 😮 😮

Wiola i Czarna bidulki jesteście z tymi nogami, Czarna skręciła, a Wiola w sumie dalej nie znasz przyczyny bólu?
Ja to w te upały to tytko spuchnięte miałam a teraz luz z powrotem 🙂
Katia śliczna mamcia z Ciebie 🙂
Kocik kontroluj ciśnienie, bo to ważna sprawa 😘
Tysia naszą MISS tycia 🙂 hihi ja już mam 7-8kg na plusie, na pewno do 10 dociągne, ale wierze, że to szybko strace, więc no stress 🙂

Ja nigdy nie paliłam i uf uf nie będzie żadnych takich pokus, pić też mało pije więc na brak używek nie narzekam 🙂

Zaraz zmykamy do mamy na bigosssss 🙂 z młodej kapustki 🙂

• Mamusia
ja tez nie palilam 🙂ja prawie caly dzien spie z przerwami wstalam rano zjadlam poszlam spac,wstalam pozniej zrobilam sobie spa domowe i poszlam spac teraz 2 godzinki temu wstalam poszlam na salatke i teraz siedze i nic mi sie nie chce 😜