Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Tio normalne... mi pomagal jgurt naturalny z otrebami choc go nienaidze ale jadlam.... no i sliwki na poczatku, ale pozniej przestaly niestety dzialac...

Ehhh.. musze sie z Wami czyms podzielic, moze sie posmiejecie 🙂 🙂 a moze stwierdzici ze jestem nienormalna...

Tak wiec dzisiaj mam najprawdopodobniej owulacje (wszystko to potwierdza, bol okoloowulacyjny, sluz.... no i wiecie seksik musi byc 😉
Od rana maz chory.. jakies niezyt zoladkowy go dopadl no i wymiotowal 3 razy 🤢 😠 no ale mowie, mu ze ma duzo spac zeby wieczorm stanal na wysokosci zadania 😉 hehe 🙂
Zadzwonil do mnie kuzyn, ze dzis przyjedzie z moja kolezanka (bo zaprosil ja na sylwka) ibeda spac u nas. Owszem mamy sypialnie i pokoj, no ale oni nie sa ani para, ani sie dobrze nie znaja.. tak wiec padl pomysl ze ja spie z dorotka, a on z moim mezem 😜
Przyszlo do wieczora i maz mowi,. oki klade mloda i zbieram sily 🙂 No to poszlam sie kapac.. wracam, a Nadia oczywiscie nie spi... A maz, mowi, ze dzwonil Grzesiu, ze za 30 min bedzie u nieg na piwku 😉 No to juz sie wkulam i sie smieje, ze owulacja mi przzeminie ...
To wyrodni rodzice wpadli na pomysl , zeby dziecku wlaczyc bajki i udac sie do drugiego pokoju ☺️ ozywiscie zamknietego... wiec szybko szybko... 🙂 Do meza dzwonil tym czasie 3 razy telefon.. skonczylismy nasz "pospieszny"akt milosny, a tu Grzes sie dobija do drzwi...

Sie smieje, ze Nadia tez byla splodzona powiedzmy na szybko 😉 bo Darek pracowal za granica i tylko dwa dni w miesiacu byl w domku... i Nadusia powstala, miedzy jednymi zajeciami a drugimi...W tym samym pokoju i na tym samym lozku wiec mam nadzieje, ze przyniesie to szczescie... 🙂)) 🤪 🤪 🤪

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Sandross to trzymam kciuki!!!! Oby się wszystko udało! Akurat w tej sprawie czas jaki poświęcimy nie ma znaczenia więc myślę że za jakieś 2-3 tygodnie oznajmisz że znów będziesz mamusią 😉 😉 😉

• Mamusia
niunia moje gratulacje 🙂 fajnie ze bedziesz mieć kolejna córcie 🙂 🙂 beda sie razem wychowywac 🙂 🙂
i pytanko mam do ciebie, czy plec zgadza Ci sie z tabelka chinska??? 🙂

sandroos ale sie usmialam 🙂 no niestety trzeba kombinowac, na szybko tez jest fajnie no i ta adrenalinka 😆 😆 😁
3 mam kciuki mam nadzieje ze sie udało hihi 😘 😘

Tysia kamien spadl mi z serca haha 😁 😁 😁
moja przemiana materii zwolniła jak rzucilam fajki i od tamtej pory mam problemy 😮 😮 🤢

Płeć się właśnie nie zgadza z tabelką chińską.... miał byc chłopiec 😁

I teraz nadrobiłam co naskrobałyście i tak sobie myślę że to pewnie o moich postach była mowa bo w sumie tylko chyba ja z tego grona zostałam 🤢 😮 😮 ☺️
No i w sumie by się zgadzało bo moje posty to takie o dupę rozbic bo zazwyczaj wpadam tylko na chwilkę i nie jestem na bieżąco..... 🤔

Anett napisał(a):
NIUNIA no badz madra no 😁nie Ty 😁

To mogę tylko przypuszczac, cofnęłam się w postach i chyba wiem 😜
No i się cieszę że to nie ja bo w sumie baaaardzo lubię tu pisac z Wami 😉

katiaa85 napisał(a):
Aha czyli wychodzi ze to o mnie mowa?

Według mojej opini nie 😁 😁 😁 Ale Anett zaczęła więc jej pytaj o kim mowa dokładnie 🙂 jak zapytamy wszystkie to bedzie musiała komuś potwierdzic 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
Dzieki za podpowiedz co do czopkow ale chyba nie dam rady kurna.... kupie sobie jak juz bede wybuchala.

NIUNIA!!! SUPER ZE BEDZIESZ MIALA CORECZKE! Uff nie jestem sama 😁 😁 😁

Annett zes dziewczynom zagwozdke dala 😁 😁 😁 Napisz o kogo chodzi i nie bedzie problemu bo teraz sie Katia martwio a to nie o nia chodzi 😜

• Mamusia
nie Kasia Ty jestes z nami krotko wiec Siebie nie mieszaj w to 🙂i wyszlo na to ze nakrecilam troche ale juz to wyjasniam bo tak kazda bedzie myslec i miec balagan w glowie 🙂ZUZOWSKA jak bedziesz to czytala to prosze poczytaj swoje posty,dziewczyno wszystko nie łaczy sie z niczym ja nawet jak bym chciala Ci odpisac to nie wiem co mam naskrobac bo nie kumam o co chodzi tu synek tu jednak niewadomo tu poronienie tam wino 3dni sorry ale ja wymieklam jezeli cos mi lezy i przeszkadza to napisze to chodzby skaly sraly..i badz z nami tylko sie ogarnij bo juz tego nie przerabiam..

• Mamusia
Sandros mam nadzieję że wszystko tym razem się uda 🙂

Gratuluję córeczek 🙂 Ciekawe co mi rośnie, 13 stycznia mam wizytę, może się uda 🙂

Jeśli chodzi o moje częste chorowanie to nie jest przyczyną że nie dbam o zdrowie, chodzę ubrana stosownie do pogody, ale nic nie poradzę na to że moi znajomi zasmarkani mnie odwiedzają. Tym razem odwiedziła mnie teściowa-z katarem i lekkim kaszlem-ona wzięła ferwex i minęło a mnie rozłożyło.

• Mamusia
14 tydzień i 6 dzień- nie wiem jak zrobić to pod awatarem 🥴
Pod moimi postami jest suwaczek który pokazuje w którym tygodniu ciąży jestem 🙂
Przed ciążą również często chorowałam, głownie górne drogi oddechowe-zastanawiałam się nawet nad wycięciem migdałków.

• Mamusia
ja tez swojego czasu chorowalam na gardlo czesto poszlam do laryngologa okazalo sie ze mam gronkowca dostalam doxycykline i od ponad 5 lat mam spokoj..ale gronkowca ma co 3 osoba wiec mozna go zaleczyc i miec juz z glowy..owszem zdarzaja mi sie czasem bole gardla ale nic poza tym 🙂

• Mamusia
niunia99 napisał(a):
Ja już po wizycie 😉 😉

UWAGA UWAGA 🤪 🤪 🤪

Bedzie kolejna CÓRCIA 🤪 🤪 🤪 🤪 I to na 100% 🤪 🤪

i wszystko w jak najlepszym porządku z ciążą, Malutka ma 235 gramów, wzrostu nie mierzył bo się już nie dało 😁 😉 😉 😉

Niunia gratuluje córeczki :* mały cięzarek mój w 16 tygodniu miał 160 😁 hahaha

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Tio normalne... mi pomagal jgurt naturalny z otrebami choc go nienaidze ale jadlam.... no i sliwki na poczatku, ale pozniej przestaly niestety dzialac...

Ehhh.. musze sie z Wami czyms podzielic, moze sie posmiejecie 🙂 🙂 a moze stwierdzici ze jestem nienormalna...

Tak wiec dzisiaj mam najprawdopodobniej owulacje (wszystko to potwierdza, bol okoloowulacyjny, sluz.... no i wiecie seksik musi byc 😉
Od rana maz chory.. jakies niezyt zoladkowy go dopadl no i wymiotowal 3 razy 🤢 😠 no ale mowie, mu ze ma duzo spac zeby wieczorm stanal na wysokosci zadania 😉 hehe 🙂
Zadzwonil do mnie kuzyn, ze dzis przyjedzie z moja kolezanka (bo zaprosil ja na sylwka) ibeda spac u nas. Owszem mamy sypialnie i pokoj, no ale oni nie sa ani para, ani sie dobrze nie znaja.. tak wiec padl pomysl ze ja spie z dorotka, a on z moim mezem 😜
Przyszlo do wieczora i maz mowi,. oki klade mloda i zbieram sily 🙂 No to poszlam sie kapac.. wracam, a Nadia oczywiscie nie spi... A maz, mowi, ze dzwonil Grzesiu, ze za 30 min bedzie u nieg na piwku 😉 No to juz sie wkulam i sie smieje, ze owulacja mi przzeminie ...
To wyrodni rodzice wpadli na pomysl , zeby dziecku wlaczyc bajki i udac sie do drugiego pokoju ☺️ ozywiscie zamknietego... wiec szybko szybko... 🙂 Do meza dzwonil tym czasie 3 razy telefon.. skonczylismy nasz "pospieszny"akt milosny, a tu Grzes sie dobija do drzwi...

Sie smieje, ze Nadia tez byla splodzona powiedzmy na szybko 😉 bo Darek pracowal za granica i tylko dwa dni w miesiacu byl w domku... i Nadusia powstala, miedzy jednymi zajeciami a drugimi...W tym samym pokoju i na tym samym lozku wiec mam nadzieje, ze przyniesie to szczescie... 🙂)) 🤪 🤪 🤪

hahaha dlaczego odrazu że nie normalna?? 😁 przecież to normalne kochana 😁 i 3 mam kciuki żeby się udało ;D 😘 😘 😘

• Mamusia
Nenia napisał(a):
Przed ciążą również często chorowałam, głownie górne drogi oddechowe-zastanawiałam się nawet nad wycięciem migdałków.

A moze sprobuj z tym longo vitalem moj czesto chorowal i nawet nie mogl nic zimnego zjesc czy wypic bo od razu chorowal na zapalenie gardla i wogole gornych drog oddechowych. Tylko efekty widac po minimum 2-3 miesiacach regularnego brania. On zamiast 3 razy dziennie bierze po jednej tabletce rano i wieczorem i musze przyznac nie choruje teraz.

• Mamusia
niunia99 napisał(a):
Płeć się właśnie nie zgadza z tabelką chińską.... miał byc chłopiec 😁

I teraz nadrobiłam co naskrobałyście i tak sobie myślę że to pewnie o moich postach była mowa bo w sumie tylko chyba ja z tego grona zostałam 🤢 😮 😮 ☺️
No i w sumie by się zgadzało bo moje posty to takie o dupę rozbic bo zazwyczaj wpadam tylko na chwilkę i nie jestem na bieżąco..... 🤔

jak o Ciebie?? 😁 przeciez nie piłaś wina na litry? ;O