Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tysiaaa ja jak o tym zaczelyscie pisac to mialam pierwsza mysl taka ale pozniej czytalam swoje wpisy i raczej nie doczytalam sie w nich jakis glupot 😜 Co do alkoholu to ja szczerze powiem wyganiam mojego jak pije piwo bo mi smierdzi a na wino czy inny trunek to mnie odrzuca, chociaz czasami przychodzi chec na redsa, ale wystarczy ze o nim pomysle, ze to piwo i ochota odchodzi 😜

Skusicie sie czasami na fast foody lub inne puste kalorie? Ja dzis pojadlam chipsow i tak mi smakowaly jak nigdy, ale tez staralam sie nie jesc za duzo. Na razie od poczatku ciazy przytylam 1kg, wiec nie jest zle bo wrocilam do wagi z przed ciazy(w pierwszym mies bylam -1kg)

• Mamusia
Anett napisał(a):
nie Kasia Ty jestes z nami krotko wiec Siebie nie mieszaj w to 🙂i wyszlo na to ze nakrecilam troche ale juz to wyjasniam bo tak kazda bedzie myslec i miec balagan w glowie 🙂ZUZOWSKA jak bedziesz to czytala to prosze poczytaj swoje posty,dziewczyno wszystko nie łaczy sie z niczym ja nawet jak bym chciala Ci odpisac to nie wiem co mam naskrobac bo nie kumam o co chodzi tu synek tu jednak niewadomo tu poronienie tam wino 3dni sorry ale ja wymieklam jezeli cos mi lezy i przeszkadza to napisze to chodzby skaly sraly..i badz z nami tylko sie ogarnij bo juz tego nie przerabiam..

no dobra dołącze się bo równiez o Tobie myślałam:

skoro również Twierdzisz ,że w 10 tygodniu (tak dobrze zapamiętałam ten tydzień) będzie na 10000 % dziewczynka bo się okazało ,że ma dobrze rozwinięte narzady to powiedz w jakiej encyklopedii Ty wyczytałas ,że u dziewcazynki w 10 tygodniu coś widać?? chłopca można rozpoznać wczesniej a organy dziewczynki zostają nienaruszone... poza tym szczerze wydaje mi się ,że żyjesz plotkami i za dużo czytasz w internecie może Ty w ogole nie jesteś w ciązy? sory za szczerość ale od poczatku wydawało mi się to dziwne bo piszesz ,że uważasz ,żeby nie podnosić rąk do góry a pózniej ,że piłaś wino na szklanki chciałaś zebyśmy Ci współczuły czy jak?? tak myslałam ,że po tej akcji z "potknięciem" się o kartony i podejrzeniem poronienia już wtedy zaczynałaś kręcić. pokaz swoją twarz zdjęcie z brzuchem a na miniaturce dlaczego imie i nazwisko jest zasłonięte?? bo zapewne nie jest Twoje nie chce Cie tu obraząc poprostu też nie wytrzymałam i chciałam Ci to napisać jeśli Twoje rzekomo dziecko w 12 tyg wygląda tak jak na miniaturce to powiedz mi gdzie tam widać ,że to chłopiec?? a przepraszam już dziewczynka a wsumie sama nie wiesz co bo gubisz się w tym co piszesz ,żyjesz w innym świecie..... tyle w temacie...

• Mamusia
Anett napisał(a):
ja tez swojego czasu chorowalam na gardlo czesto poszlam do laryngologa okazalo sie ze mam gronkowca dostalam doxycykline i od ponad 5 lat mam spokoj..ale gronkowca ma co 3 osoba wiec mozna go zaleczyc i miec juz z glowy..owszem zdarzaja mi sie czasem bole gardla ale nic poza tym 🙂

zrób jeszcze kochana badania przed samym porodem bo gronkowiec czasem może być uśpiony i ,zeby maluszka nie zarazić to przy porodzie podają antybiotyk 😘 własnie kumpela mi o tym mówiła a jest grudnióweczką tego roku 😜

• Mamusia
katiaa85 napisał(a):
Tysiaaa ja jak o tym zaczelyscie pisac to mialam pierwsza mysl taka ale pozniej czytalam swoje wpisy i raczej nie doczytalam sie w nich jakis glupot 😜 Co do alkoholu to ja szczerze powiem wyganiam mojego jak pije piwo bo mi smierdzi a na wino czy inny trunek to mnie odrzuca, chociaz czasami przychodzi chec na redsa, ale wystarczy ze o nim pomysle, ze to piwo i ochota odchodzi 😜

Skusicie sie czasami na fast foody lub inne puste kalorie? Ja dzis pojadlam chipsow i tak mi smakowaly jak nigdy, ale tez staralam sie nie jesc za duzo. Na razie od poczatku ciazy przytylam 1kg, wiec nie jest zle bo wrocilam do wagi z przed ciazy(w pierwszym mies bylam -1kg)

uwielbiam jeść fast foody niestety chociaż w maku odkąd jestem w ciązy byłam raz częsciej lubie sobie kupić B-smarta z longerem w KFC albo iść na shoarme w sphinxie 😁 a co do chipsów to tez mam na nie ochote ale często nie jem staram sie jeść te prosto z pieca bo zdrowsze niby zreszta na samych owocach i warzywach nie dałabym rady ;D

• Mamusia
Anett napisał(a):
a ja bylam w maku wczoraj 😜wies mac przoduje 🙂a obilo wam sie o uszy ze w naszym stanie sa wskazane chipsy solone podobniez poprawiaja trawienie 🙂ale ile w tym prawdy 🙂

"kupuje wieś maka i zmieniam chłopaka" 😁 odrazu mi się MARIOLKa przypomina 😁
no więc musze Ci powiedzieć tak moja droga 😁
poszłam z moim Robciem do sklepu po chipsy kupił mi serowo cebulowe appetite a sobie solone zjadłam swoje i jego :O i po tych jego miałam większy apetyt więc pewnie mi się szybciej strawiło bo głodzilla się ze mnie zrobiła 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
uwielbiam jeść fast foody niestety chociaż w maku odkąd jestem w ciązy byłam raz częsciej lubie sobie kupić B-smarta z longerem w KFC albo iść na shoarme w sphinxie 😁 a co do chipsów to tez mam na nie ochote ale często nie jem staram sie jeść te prosto z pieca bo zdrowsze niby zreszta na samych owocach i warzywach nie dałabym rady ;D

O rany pamietam jaka mialam na poczatku ciazy straszna ochote na MACA a nikt mi nie chcial kupic bo nie zdrowe :P Teraz bym jakies lody zjadla 🙂 Od paru dni chodza za mna lody ale moj oczywiscie za bardzo sie troszczy i nie chce kupic bo zima. Samej zeby sie przejsc do sklepu specjalnie po loda to sie nie chce 😁

• Mamusia
Anett napisał(a):
biedny Robert chipsy mu wszamała 😁 😁najgorsze jest to jak jezdze po miescie zalatwiam sprawy wjezdzam na maka prosze kawe latte a pozniej jak place "niech pani doliczy jeszcze wies maca"nie umiem sobie odmowic pycha jest wiesiu 😁

ja nie mogę odmówić sobie longerów ;D ostatnio mówie do brzucha widzisz Adaś takie kur** stwo jem a Ty to wszystko pochłaniasz ale to jest przecież zdrowe kurczaczek w panierce i buła ;D wydaje mi się troche zdrowesze bo kiedys w maku to ja tylko cheesy jadłam i raz dostałam tak tłustego ,że mówie oooo 😠 STOP 😠

no Robciu biedny ale wybaczył 😁 przyjechaliśmy z paczkami bo bylismy u jego ciotki dała mi bomboniere a jemu w paczce milke wiec Robert do pracy a ja mu całą milke zjadłam ;D hahahahah żarłok 😞 a pózniej brzuch na taczce 😁

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
przez was mnei naszla ochota na cos niezdrowego wiec sobie zrobilam zupke chinska, babole jak mi pojdzie w dupe to wszystko wasza wina 😁 😁 😁 😁

och zupka chinska ja tez poprosze 🙂 przed ciaza to bylam zupko-chinsko żerna teraz staram sie ograniczac i tak dawno nie jadlam ze bede musiala w końcu w ktorys dzien jak moj pojdzie do pracy kupic i szybko zjesc :P Moj mi zabrania wszystkiego co niezdrowe a wlasnie teraz w ciazy mam najwieksza ochote na niezdrowe zarelko 😞

Naszla mnie ochota na schabiki ostatnio wiec robie jutro na obiad do tego wolalabym mizerie ale dostalismy sloik bigosu i trzeba zjesc wiec bedzie schab,ziemniaczki i bigos. 😮 😮 😮

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
za mną chodzi tak zupka chinska ale miałam tylko te wifona pikantne ale to mi pół ryjka wypali więc musze odpuścić 😞

oj z vifona pikantne sa najlepsze 😆 😆 😆 😮 🙃 🙃 Ja tylko pikantne zupki kupuje 🙂 W ogole lubie wszystko co ostre 😁