Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ja wierze w to ,że moja ciężka praca kiedyś nad ciałkiem przyniesie efekty i ,że skóra nie popęka :P a zresztą jest tyle skutecznych zabiegów wiec w razie czego można sie nim poddać 🤪

ja dzisiaj miałam żurek z kiełbachą 😁 córcia śpi 😁 Adaś śpi więc mam czas dla siebie :P 🙃 🙃

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Nenia napisał(a):
Witam nową mamę 🙂
Ja cieslko smaruję na przemian raz oliwką a raz MUSTELA 9 Miesięcy Podwójnie działający krem przeciw rozstępom krem na rozstępy w ciąży.
Mąż mi na kanapie poległ po wrażeniach dnia dzisiejszego 🙂

Nenia daj mu dzisiaj święty spokój - mówi Ci doświadczona 😁 😁 😁 ale od jutra go zagoń do roboty w domu, mi mąż dał wolne po obronie a teraz muszę wszystkie zaległości w porządkach nadrabiac 😉

sandroos napisał(a):
Jak najbardziej.... u ssakow zaczyna sie tworzyc oklo 20 tygodnia ciazy.. 🙂

dziwne bo ja w tamtej ciąży miałam już od 15 tygodnia 😮 😮 😮 ale to tylko jak mocniej nacisnęłam, teraz jak naciskam to też coś tam poleci ale mało co..... tak sobie myślę że jakbym może moją Pati przystawiła to by coś pociągnęła i na mleku bym zaoszczędziła 🙃 🙃 😁 😁

No u mnie też nic nie kapie jeszcze 😜 ale pamietam jak z Patrycją pod koniec ciąży zawsze miałam żółte zabarwienie na staniku ale nigdy nie lało się do tego stopnia żeby aż kapało 🤪 Mi kapało a raczej leciało ciurkiem mleko jak miałam nawał po porodzie 😁

Maja sliczny brzusio! Też bym chciała taki miec ☺️ ☺️ mój to dużo większy i zaczyna mi już ciążyc trochę 🤔 no ale w drugiej ciąży brzuchy ponoc szybciej wyskakują.... choc mimo wszystko i tak jak na drugą ciążę nie mam wielkiego 🙂 moja kuzynka z drugim dzieckiem to miała brzucha giganta 🤪

aaaaa i fajne pazurki 🙃 😉