Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Sandra pamiętam pamiętam, do tej pory mam jakieś opory czy oby na pewno nie ma tej osoby na forum 😮 😮 a na wątek wrześniówek zaraz zajrzę 🙂
Aneta i jak piesek? Lepiej coś??

A wiecie co ta laska przypomina mi byłą mojego kuzyna 😮 No i z krakowa jest więc moje strony no ale tamta laska się wyniosla już na dolny śląsk wiec to na pewno nie ona 😉

Sandra mam pytanko do Ciebie, pytałaś ostatnio o gips u mojej małej, powiedz mi czy u córci tej koleżanki też założyli?? I w jakim wieku jest??

Ja z kolei ciągle mam chcicę na coś słodkiego ☺️ ☺️ ☺️ Wy to pewnie macie chłopaczki w brzuchach to Was ciągnie na coś bardziej ostrego 😉

moja Mała zasnęła 🤪 🤪 czyli wieczór wolny 🙃 czekam teraz na mojego jak z pracy wróci a jutro ma wolne więc pewnie za długo na forum nie posiedzę 😁

• Mamusia
Ale Kochane żeście naskrobały hihi 🙂
Czarna: Miałam to samo z moim mężem ale wprowadziłam strajk, nic nie robiłam ani prania ani sprzatania talerze jak stały tak stały no i musze stwierdzić że pomoglo 🙂
Maja: Śliczny Brzucholek jak będe miała wenę na fotki to też cyknę mojego bąbelka i wrzucę 🙂
Anett: A co sie stało pieskowi?

Ogólnie Kobitki mi już siara leci od jakiegoś tygodnia ale tylko jak przycisne, najwięcej mam rano plam na pirzamie to pewnie po nocy jak przyciskam cycusie 😁

• Mamusia
Witam nowa mamusie, ja najprawdopodobniej tez bede majowka bo cc najpozniej odbedzie sie 01.06 😁

Niunia wiem cos o tym, ja bym non stop cos slodkiego wpierdzielala w kazdej postaci i o kazdej porze. Przed ciaza nie jadlam NIC slodkiego! Moglo lezec latami w szawkach dopoki moj maz nie zjadl albo komus nie dalam a teraz sama kupuje jakies ciasteczka i inne swinstwa a dupa roooooooooooooosnie 🤢

• Mamusia
ja mam kwalifikacje do porodu w 34 tygodniu..naturalny 3.200 a cesarka 3.900 takie sa koszta w prywatnej klinice...moja kumpela miala cc w miejskim szpitalu i tez celowała 2.500 wiec wole juz urodzic prywatnie a druga sprawa corke rodzilam w miejskim i juz nigdy wiecej nie chce tego przezyc..

• Mamusia
U nas w miejskim szpitalu 1500 w prywatynym się nie orientuje bo żadnego nie ma w mojej okolicy, jęsli ogolnie chodzi o pobyt i poród w miejskim szpitalu to myślę że o wszystko trzeba walczyć, nie można siedzieć też cicho i potulnie czekając na "swoją kolej"

• Mamusia
Anett napisał(a):
ja mam kwalifikacje do porodu w 34 tygodniu..naturalny 3.200 a cesarka 3.900 takie sa koszta w prywatnej klinice...moja kumpela miala cc w miejskim szpitalu i tez celowała 2.500 wiec wole juz urodzic prywatnie a druga sprawa corke rodzilam w miejskim i juz nigdy wiecej nie chce tego przezyc..

Serio?Tylko tyle??? U mnie cc kosztuje 15 000 🤢