Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ja tez bym wykrzyczala i powiedziala co mi lezy na sercu az w buty by mu weszło 🙂no ale kazda z nas najlepiej zna swojego mezczyzne i wie co podziala a co nie 🙂ja zawsze w takiej sytuacji jak mielismy ciche dni kapalam sie zakladalam super bielizne jeszcze specjalnie w niej paradowalam po domu robilam makijaz,włosy po czym zakladalam cos eleganckiego a za razem sexy do tego wysokie szpile bralam kluczyki i wychodzilam-zawsze padało pytanie gdzie idziesz to ja na to tam gdzie bede dostrzegana i szanowana 😁a tak naprawde wychodzilam na kawe ha ha ha 😁 😁 😁i co za 30 min dzwonil i pytal gdzie jestem i przepraszal i mowil zebym wracała 😁 😁po czym pozniej mnie przytulał 😁 😁 😁ja czasem tez przegne ale odwroce kota ogonem i i tak wyjdzie ze to jego wina 😁 😁 😁taki diabel ze mnie 😁 😁

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anett - dobra jestes. Bardzo fajne podejscie do sprawy. Kiedys zastosuje taki manewr 😁

Ja znow na chwileczke, ale widze ze juz nikogo nie ma 😞
Ja na walentynki zjadlam sobie dzis ciasto marchewkowe 🙂 I na tym skonczyl sie moj dzien zakochanych.
Trzymajcie sie mamcie. Do nastepnego 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
witam jako pierwsza dzis 🙂
ja walentynek nie obchodze, szczerze to walentynki mam na codzien i nie potrzebuje tego dnia by przekonac sie jak bardzo kocha mnie moj maz 🙂
jakos z wyrka zwlec sie nie moge a gardlo jak drapalo tak drapie, plukanie woda z sola nieweiele pomaga. znacie jakies sposoby na takie niesforne gardlo?

• Mamusia
Witam brzusie 😘

wczoraj już mnie nie było bo przyjechał kurier z komodą w ogole robił problem by mi ją wnieść do mieszkania bo niby nie noszą pytam się ile ma kg paczka a on do mnie ,że 31 kg i czy mam kogoś kto mi to wniesie ja mówie ,że nie po 15 prosze przyjechać to wedy bedzie ktoś bo ja jestem w ciązy i sama nie wniose komody która prawie każy tyle co ja (nie no przesadziłam ale nie dużo mniej) 😁 a pózniej przyjechał Robciu z ogromnym puchowym serduchem z napisem I love you przywiózł wielką różę i klimacik był 😁 nawet dla mamay wziął róże mama się śmiała ,że w niej tez zakochany 😁 i tak sobie spędziliśmy te walentynki też uważam ,że to święto jest komercyjne a zakochana jestem cały rok więc taki dzień jak dla mnie może nie istnieć :P

na 12:00 jadę dzisiaj do lekarza pooglądać mojego klopsa małego ☺️ ☺️

• Mamusia
hej 🙂
młoda w nocy troszkę lepiej,bo tak nie kaszlała,za to ja grałam i gwizdałam aż mi się śmiać chciało 🥴 rano odkaszlnęłam okropną flegmą,więc może powoli schodzi,chociaż czuję się coraz gorzej 😞
no i Klaudia na mini diecie-mało a często,żeby broń Boże mi nie wymiotowała 🙂 kupiłam jej wczoraj blok i kredki i póki co robią furrorę 😁
czeka mnie dzisiaj pranie foteli,bo śmierdzą bo na oba zwymiotowała 😞 no ale roboty dużo nie będzie bo specyfików kupa jest na rynku a to tylko chodzi o usunięcie zapachu 🙂

Hej brzuszki! U nas problemów z wodą ciąg dalszy, tragedia normalnie! Z włosów mi już tłuszcz kapie 😁 🤪 😜 sąsiad nam rurę z wodą rozerwał bo przez mrozy mu zamarzła i nie miał i jak kopali to nam przerwali bo rury biegną koło siebie 😮 woda się ze studni wylała i nie wiem co to dalej bedzie, niby już zabezpieczyli żeby się więcej nie wylewało ale teraz trzeba rury wymienic a to już nie takie proste a do tego u nas straszne zawieje i zamiecie, sypie śnieg i straszny wiatr że mi chłopaków pięknie wymrozi 😮

Ja miałam noc do dupy, mój chłop tak chrapał że wytrzymac się nie dało!! Wygoniłam go do pokoju brata i z nim spał a jak się obudziłam o 2 przez chrapanie to do 5 nie mogłam zasnąc 😠 Na dokładkę dostałam od męża tekst - że mi odbija i nie może ze mną wytrzymac 😞 zamiast kocham cie dostałam takie o to słowa 😞 eh dobija mnie wszystko!! mam dośc juz tej ciąży, z Patrycją wszystko było inaczej, tamta ciąża była dopieszczona przez nas obojga a teraz mojemu jakaś palma odbiła i nawet brzuszka nie chce pomasowac tylko mu seks w głowie! A jak odmawiam bo nie mam ochoty to się wścieka:ohmy no i jak tu z takim chłopem życ!

Troche Wam pomarudziłam ale mi jakoś lżej teraz 😜

Kozinka mam nadzieję że Cie bardzo choróbsko nie weźmie! A Klaudi dużo zdrówka życzę 😘

kurcze miałam coś więcej pisac i zapomniałam co ☺️ no nic na razie zmykam do córci bo już wstała moja księżniczka.... miłego dnia dla wszystkich 😉

• Mamusia
dzięki dziewczyny 🙂
niunia u mnie podobna sytuacja 😞 a komentować jego zachowania mu nie będę-bo co mi z tego jak z łaski dostanę wymuszonego kwiatka? żadna przyjemność,zresztą to i tak nie skutkuje,bo już próbowalam nieraz 🥴 powiedziałam mu wczoraj jak dziewczyny wychwaliły na brzuszku swoich facetów i że mi przykro i zaoferował jajecznicę którą i tak w większości sama musiałam zrobić 😮 dlatego jak wyjdę zaplacić w końcu ten cholerny telefon który zaraz zablokuja bo mi wypadło z głowy to jest taki sklepik z bielizna koło poczty i może kupię sobie coś z seksownej bielizny i założę na wieczór 😁 i oczywiście jak ją zauważy to usłyszy tylko precz z łapami 😁 ot, tak i tak już pości i wiem,że czeka aż mu odpuszczę mękę a tu się przejedzie 😁 jeszcze się będzie ślinić na bieliznę a ja wyciągnę sobie chyba 2 kołdrę 😁 😁 😁

• Mamusia
Witatajcie Kochane 🙂
Nie martwie sie facetom czasem wejdą jakieś muchy do nosa i nie wiadomo o co im tak naprawdę chodzi 🤔, ja pamiętam że w zeszłym roku walentynki przepłakałam, byliśmy pokłuceni w tedy od kilku dni, ale w walentynki chcialam msie pogodzic, pamietam ze napisalam mu w tedy piekny wierszyk, i sama zrobiłam mydełko w kształcie serca, a on po prostu karte spalił a mydło wyrzucił, płakałam w tedy cały dzień, no ale po burzy wyszło słońce i w końcu mieliśmy walentynki w inny dzień 🙂 u was też wyjdzie słoneczko 🙂

Tysia: To miałaś miły wieczór 🙂, a to trafiłaś na jakiegos niemiłego kuriera, bo mi zawsze paczuszki wnosi jak jestem sama 🙂

Nam wczoraj tez wieczór upłynął bardzo mile jak mąż wrucił z pracy, zrobiłam pyszną kolację, qa potem jeszcze był deserek z truskawek i bitą smietaną, ja się troszke wystroiłam i nawet mąż pochwalił że ładnie wyglądam 🙂 także bardzo przyjemnie u nas wczoraj było 🙂

Dziś natomiast zaraz się szykuję ide na małe zakupki do biedroneczki 🙂 a gapa dziś jestem, wychodziłam na taras dac pieskowi kosteczki, i roleta nie była do końca odsłąnięta więc sobie zawaliłam głową 🤢 głównie ucierpiał mój nos i czoło mam nadzieje że śliwki nie bedzie 😮

Moje Maleństwo obudziło mnie dzis swoimi szaleństwami o 5, więc zjadłam bułeczkę z nutellą i chyba smakowało bo tak do 8 skakał 🙂 potem jeszcze troszkę przysnełam 🙂 ale się rozpisałam hehe

kozinka napisał(a):
dzięki dziewczyny 🙂
niunia u mnie podobna sytuacja 😞 a komentować jego zachowania mu nie będę-bo co mi z tego jak z łaski dostanę wymuszonego kwiatka? żadna przyjemność,zresztą to i tak nie skutkuje,bo już próbowalam nieraz 🥴 powiedziałam mu wczoraj jak dziewczyny wychwaliły na brzuszku swoich facetów i że mi przykro i zaoferował jajecznicę którą i tak w większości sama musiałam zrobić 😮 dlatego jak wyjdę zaplacić w końcu ten cholerny telefon który zaraz zablokuja bo mi wypadło z głowy to jest taki sklepik z bielizna koło poczty i może kupię sobie coś z seksownej bielizny i założę na wieczór 😁 i oczywiście jak ją zauważy to usłyszy tylko precz z łapami 😁 ot, tak i tak już pości i wiem,że czeka aż mu odpuszczę mękę a tu się przejedzie 😁 jeszcze się będzie ślinić na bieliznę a ja wyciągnę sobie chyba 2 kołdrę 😁 😁 😁

To ja chyba też do sklepu z bielizną skoczę! Ale narazie wody niet więc bede musiała jeszcze poczekac bo kto by się chciał za takie straszydło brac hahaha 😁
Ale przyznam się że teraz przyszedł do domu i lody troszkę puściły więc mam nadzieje że dziś jakaś poważna rozmowa bedzie bo bez tego się nie obejdzie!

• Mamusia
kozinka napisał(a):
dzięki dziewczyny 🙂

Swietny pomysl Aniu zrob tak niech sie meczy gadzina :P

• Mamusia
moja młoda wstała w świetnym humorze 🙂 muszę się brać za obiad a mi się nie chce 😠 zupę trzeba postawić,a reszta dojedzie jak mąż będzie wracał z miasta z badań na prawko,ale to po 15 gdzieś 🥴 się mu zachciało ciężarówkami jeździć 😮

• Mamusia
Zapomniała jak dobrze smakuje homogenizowany serek waniliowy-pyszny i czuję że mojej Kruszynce też posmakował bo fika fikołki mój bąbelek 🙂
Ja dziś obiad mam w nosie-mąż gotuje 🙂 a Ja sobie poleniuchuję i o.

• Mamusia
kozinka napisał(a):
Kasia to jednak spaghetti Ci narobiło smaku? ja chyba też obstanę przy tym ale przy serowym 😁

Nie mam wyjscia co do spagetti bo nie chce mi sie gotowac dzisiaj a spagetti najszybciej i najlatwiej 🙂 ale wolalabym carbonara niz bolognese :P lecz pomidorowy to raz dwa. A ja dzis byle szybko obiad zrobic i sie klade cos glowa pobolewa. Juz zaraz wstawie makaron i bede jesc jeszcze chwilka 😁

• Mamusia
no ja debiutuję dzisiaj z carbonarą 😁 a jutro robię pączki i to dwa rodzaje 😁 bo mnie na budyniowe wzięło,a to się tak samo robi tylko do jednym się daje marmoladę a do drugich masę budyniową,która nie jest trudna 🙂 chyba że same z budyniem,bo z marmoladą pewnie dostaniemy z dołu więc będzie ich dużo 😜

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Emi no kurierze wnoszą w DPD do 25 kg a komoda miała 31 😮 :P poza tym na aukcji było napisane ale nie sądziłam ,że ona taka ciężka 😁

Wróciłam z wizyty i uwaga Adas ma już 1.020 kg 😲 😲 mały słonik mi rośnie 😁

a co się dziwisz,popatrz który masz tydzień,on teraz pójdzie jak strzała do góry,bo pewnie w takim tempie będzie waga dużo powyżej 3kg i niewiele mu zostało by zrównać do tej wagi zanim się urodzi 😁

• Mamusia
kozinka napisał(a):
Tyssiiaa napisał(a):
Emi no kurierze wnoszą w DPD do 25 kg a komoda miała 31 😮 :P poza tym na aukcji było napisane ale nie sądziłam ,że ona taka ciężka 😁

Wróciłam z wizyty i uwaga Adas ma już 1.020 kg 😲 😲 mały słonik mi rośnie 😁

a co się dziwisz,popatrz który masz tydzień,on teraz pójdzie jak strzała do góry,bo pewnie w takim tempie będzie waga dużo powyżej 3kg i niewiele mu zostało by zrównać do tej wagi zanim się urodzi 😁

parówa mała 😁 no wymiary miał na 2 tygodnie do przodu więc chyba jak najbardziej się prawidłowo rozwija 😁