Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no Anetka wkońcu fociak 😁 śliczny brzusio podobny do mojego tylko mój taki bardziej piłkowaty w dół od profilu 😁

Mi polecał kokos-pianka bo stwierdził ,że pianka sie przez te 3 lata stosowania napewno nie odkształci a potem wiadomo ,że będzie się zmieniąc łozeczko i dał mi gwarancje na to ,że od 18 lat są na rynku i nie miał jeszcze ani jednej reklamacji więc mu wierze ale o gryce mówił to co Tobie Anett ,że gnije i robale się lęgną wiadomo ,ze jak ktoś szczegółowe o to dba to można temu zapobiec ale nie dokońca 😜

• Mamusia
Hi 🙂

Tysia co Ty taki skowronek? Nie mów, że na palmową niedziele się wyrwałaś 🙂
Ps. Dzis Prima Aprilis 🙂 uważajcie na żarciki 🙂

Anett identyczny kolor ogladalam wczoraj w Mama i ja, a kurde tych materacyków już nie, bo się nastawiłam, że z neta zamówie 🙂

W ogole te sklepy Mama i ja i Akpol, jeju ile tam rzeczy, wszystko można kupić 🙂 Czadzik 🙂 Z tym ze w Mama i ja jest o wiele większy wybór wózków 🙂

• Mamusia
Mnie juz tata nabral, ze wygral 5 w totka 🙂) hehe 🙂
I siostra ze w ciazy jest, o malo nie zeszlam przy tym zelazku 😁

Ale mnie maz od ranca wkur... 🙂 ale coz... zaraz sie musze wziac za moja tone prasowania 😞( a na 15 do znajomych jedziemy 😉 a dokladenij moich bylych pracodawcow 🙂

1,5 h i po prasowaniu 😁 ale mnie brzuchol w dol ciagnie 😁

• Mamusia
Hej 🙂

Anetka śliczny wóżek i brzuszek 🙂 fajny kolorek wózeczka 🙂
Maja tez fajny wózio sobie upatrzyłas 🙂

Ja już gotuje obiadek, i na 16ta do kosciolka ide 🙂 nie latam do kosciola co niedziele , ale jak jest wielkanoc to niedziela palmowa i Wielka Niedziela obowiązkowo , no i spowiedź 🙂 🙂 😆

• Mamusia
Witam, ja dziś wyjątkowo wcześnie wstałam bo o 5.00 wyprawiłam męża do pracy i pochłonęłam płatki owsiane bo mnie meega głód dopadł, potem udało mi się jeszcze zasnąć a już od 9:00 na nogach bo do kościoła na msze z palemką.
Teraz siedzę i szamam 2 śniadanko 🙂

Aneta brzusio bardzo ładny 🙂 Bryka dla malucha czadzik.

Co do materaca to trochę mnie przeraziłyście tymi robalami, bo miałam zamiar właśnie kupić gryka-pianka-kokos.

U mnie za oknem właśnie zaczął prószyć śnieg ehh ten kwiecień plecień.
Idę oglądać "wiem co jem" na TVN style 🙂

• Mamusia
Dzień Dobry 🙂 u nas wczoraj było poprostu strasznie, najpierw deszcze potem grad a na koniec śnieg i zabrali prąd 😞 ale ogólnie sobota mineła bardzo przyjemnie 🙂 dziś jest słoneczko ale za ciepło nie jest, dziś obiadek u rodziców a potem może jakiś mały spacerek 🙂
A teraz poczytam sobie co żeście naskrobały 🙂

• Mamusia
mamy zamówione auto z zagranicy,powinno być w przyszłym tygodniu,zobaczymy kiedy i czy w ogóle dojedzie 🙂
a ja nie rozstaję się z nospą,nie biorę jej,ale bez niej nie ruszam się z domu,bo niestety brzuch twardnieje mi i czasem boli jakby mi go ktoś ściskał jakąś żyłką w podbrzuszu 🥴 i to czy z nerwów,czy jak nic się nie dzieje,więc mam nadzieję,że to po prostu te zwykłe skurcze jakieś sa a nie nic poważniejszego 🙂 no i Karola jak rusza się to bardzo boli podbrzusze i mam wrażenie,że cała pochwa 😞 więc nie wiem czy tak ma być czy nie,ale zaczynam się martwić 🥴

• Mamusia
Słodziaszne Brzuszki macie Kochane 🙂
Maju: Dobrze że masz już te zakupki za sobą 🙂
Kozinka: Lepiej brać nospe,nawet 3 x dziennie jak jest taka potrzeba, mam nadzieję że auto dotrze i już niedługo będziecie mieli brykę 🙂
Jeśli chodzi o termometry to ja mam rtęciowy i elektryczny, do wody też mam termometr 🙂
Dziś rozmawiałam z mężęm i po obiadku będziemy wybierać imię dla Synuisia, bo już jak pisałam mi się Henryk niepodoba tylko mąż się uparł, więc znajdziemy jakies imię które na obojgu będzie się podobać a Heniu będzie na 2 🙂