Skocz do zawartości

Rozstępy | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Bedziemy stare to poszalejemy z farbami:P Zmieniłam avator i teraz prze 2 dni trzeba bedzie czekac 🤨 🤨 🤨 Bardzo wolno!
A wracajac do wagi to chyba nic nie przytyłam od ostatniej wizyty u lekarza, bo dzis sie wazyłam i nadal 59kg. A za niedługo na wizyte. Ciesze sie zawsze z tego powodu. Moj maluszek czasem jest leniwy a czasem broi 🙂 Chciałabym go juz miec!!!!!!!1

• Odpowiedzi 129
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja narazie tak 1kg w przod... 🙂 mam wizyte w niedziele mialam miec dzisiaj ale przelozylam bo pojechalam sobie z Moim do pracy wiec w domku bede jak sie okazalo dopiero jutro 🙂
ale do niedzieli jakos dam rade :P ciekawe czy bedzie juz widac plec 🙂 no bardzo wolno ta akceptacja chociaz ja mialam po jednym dniu 🙂znowu jakas senna sie robie ale nie bardzo chce sie klasc bo pozniej bedzie problem wieczorem ;> Dodzie widze kluchy wciagly na maxa :P

• Mamusia
anitek85 napisał:
Mam fotke w galerii mojej... tzn fotke brzucha z dzisiaj 🙂 albo mi sie wydaje albo jest wiekszy niz ostatnio :P

Tak myslalam ze to twój brzuszek, bo pozniej sprawdziłam i to była twoja fotka. Jestes szczupla a brzuszek powolutku sobie rosnie, na pewno kazdego dnia jest ciut wiekszy. 🙂

No rosnie rosnie bo jeszcze tydzien temu moglam sie dopiac w normalne jeansy a teraz guziczek juz sie nie chce zapiac 🙂 co do plci to jest mi to wszystko jedno. Myslalam o Synku ale uwazam ze najwazniejesze jest to aby bylo zdrowe 🙂no wiem o czym mowisz :P moja siostra jakos w 18stym tyg wiedziala 🙂 ale tak jak mowie jak sie Dzidzia zakryje to nic z tego :p mi lekarz kazal kaszlec zeby sie Dziecko ruszylo w srodku moze Ty tez powinnas sprobowac :P ja mam rozne rzeczy dostalam od siostry i kolezanki obie maja dziewczynki wiec i rozowe spioszki czy body sie zdarzaja 🙂 no zobaczymy czekam sobie cierpliwie 🙂 Chociaz Moj chodzi i mowi ze bedzie Synus :P zobaczymy 🙂 no Dodzia szaleje dzisiaj...

Poloze sie na chwilke jednak glowa mnie boli niestety ;> ach ten paracetamol wogole nie pomaga... mialam brac 2 co 4godziny jak mnie tak glowa boli ale on i tak nie pomaga wiec nie bede truc Dzidzi... i tak juz wzielam 2 i nic... moze jak poleze mi przejdzie 🙂 Bede pozniej 🙂

Skorka zapomnialas gdzie mieszkam :p kupilam sobie dzis jakas gazetke Baby&pregnancy ale nic w niej ciekawego nie ma 😞 musialabym poszukac moze w jakims polskim sklepie bedzie. Tymczasem ide polezec 🙂

Haha Ty to udana jestes :P ja cos zasnac nie moge iczy mnie pieka glowa peka ale jakos nie idzie spac ;> moze znow pojde na spacer w sumie Moj zaraz wroci to namowie go na spacerek na jakis obiadek ;> juz sama nie wiem co chce...cos bym zjadlam, ale glowa mi peka i nie umiem myslec ;>

Moj jak ja sie rozplacze bez powodu to przychodzi przytula i zawsze robi cos smiesznego i za chwile juz nie placze :P ale jakos ostatnio mniej mam takich napadow placzu 🙂 hormony chyba sie juz uspokily troszku 🙂