Skocz do zawartości

Imiona dla Naszych Pociech :) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
A co powiecie na Ethana hahaha

wymyslone amerykanskie i bez znaczenia co nie heheheh

Kazdy ma prawo do wlasnego wyboru:P
ja sama mam zadkie imie wiec moje dziecko takze ma...a to ze nie mieszkam w polsce i nazwisko ma Brytyjskie ...bo jakbym dala Stasiu to dzieciaki w szkole by pozniej chyba lacha z niego targali w szkocji 🙂 🙂 🙂

• Odpowiedzi 169
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Taka jest prawda ze nie ma brzydkich imion tylko kazdy ma inne gusta 🙂 Karina niezle, tez mi sie podoba:P:P:P a Ethanek super jak bede kiedys mila synka to pomysle nad tym. Podobnie do corki Wiśniewskiego z Ich Troje ona ma Ethenithe tez fajne 🙂 Ja strasznie chcialam Tosie Antosie ale moj maz sie nie zgodzil 🥴

• Mamusia
hmm... a niby taka tolerancja panuje ... czytam wypowiedzi i az przykro...dlaczego takie słowa padaja... kazdy ma prawo nazwac swoje dziecko jak chce, co najwyzej dziecko jak podrosnie to zlinczuje rodzicow za ich wybór 🙂

ja cale zycie chcialam Aleksandę i nadal chce, ostatnio podobaja sie szalenie Antonina i Cecylia...
z meskich jak widać w suwaczku Tymoteusz, poza tym cala masa innych, ciezko bylo zdecydowac na jedno.

Anulko 😘 😘
i caluski od Tymusia 😘 😘

• Mamusia
Pamietajmy ze to jest forum i kazdy moze pisac co chce byle nikogo nie obrazic!
Ja jestem tu z wami zeby dzielic sie moimi wrazeniami a nie krytykowac i oceniac! Kazdy ma prawo nazwac dziecko jak mu sie podoba. Mnie rodzice nazwali tak jak im sie podobało choc moje imie bylo bardzo popularne na poczatku lat 80-tych! A teraz nie jest wiec nie jestem az taka popularna 😉

Tych imion jest teraz tyle ze ciezko sie polapac... Ja siedzialam calymi dniami przykalendarzu szukalam jak glupia az w koncu maz zdecydowal: I dobrze jest, podoba mi sie.

Niebo masz racje, najwyzej nam sie oberwie jak dziecku jak dorosnie sie nie spodoba imie 🙂 Ja do tej pory pytam mamy kto wymyslal mi drugi imie bo poprostu PORAŻKA!! Na szczescie drugiego sie nie uzywa 🙂 🤪

skórka napisał:
Pamietajmy ze to jest forum i kazdy moze pisac co chce byle nikogo nie obrazic!
Ja jestem tu z wami zeby dzielic sie moimi wrazeniami a nie krytykowac i oceniac! Kazdy ma prawo nazwac dziecko jak mu sie podoba. Mnie rodzice nazwali tak jak im sie podobało choc moje imie bylo bardzo popularne na poczatku lat 80-tych! A teraz nie jest wiec nie jestem az taka popularna 😉

A jak masz na imie??

• Mamusia
Karina89 napisał:
Tez mi sie podoba. W sumie to zadko se teraz daje to ime... Ja znam moze dwie magdy za to karkolin od groma 🙂 To samo z Ania w klasie maialm 3 i nigdy nie wiadomo o ktora chodzilo 🙂

Dziekuje 🙂
U mnie w klasie tez były 3 i zawsze trzeba było dodawac nazwiska 🙂 zeby rozróznic!

• Mamusia
Karka wydaje mi się że tutaj nie jesteś od krytykowania,choć może się mylę.Weszłaś na wątek o imionach,a nie podałaś swojego wyboru,tylko skrytykowałaś Nasz wybór.

Te przyszłe mamusie coraz to mądrzejsze,śmiech na sali :laugh:

Magdalenka ja mam na drugie :P a Małgorzatka na pierwsze :P i nie narzekam 🙂

2 x M 🙂 🙂 Ja na swoje tez nie narzekam choc wolala bym nie miec drugiego 🙂 Ciekawe jajie Karka ma propozycje imion?? Karka moze nam sie pochwalisz bo jestesmy ciekawe.

Ja osobiscie tez nie znam zadnej Sylwii. Bardzo mi sie podoba,Jest tyyyyyyyle imion ciekawych takze jest w czym wybierac wiec jak ktos ma pisac na forum niemile rzeczy na temat wybranych przez mamusie imion niech ds sobie spokoj!

• Mamusia
wow... ale tu gorąco 🙂

Anula będzie kolejna Vanessa ale super Karke chyba trafi jak zobaczy znów to imię:P

Dziewczyny wszytskie imiona sa piękne!!!

Ja bardzo chciałam Alicję ale mam już Olę więc by nam się bardzo myliło Ola i Ala:laugh: Nasz starsza córcia chciała Agatę ale ostatecznie mamy Małgosię takie słodkie imię 🙂

A jak będę jeszcze w ciąży i będzie córcia( co za bardzo nie planuję) to dam Łucja!!! Już dwa razy chciałam to imię ale mojemu lubemu się źle kojarzy 😞

A może wnusię będę miała o tym imieniu:laugh: