Skocz do zawartości

Pogaduchy:) | Forum o ciąży

skorka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dodi to macica sie przesuwa ku gorze 🙂 i to wlasnie dlatego pepek wyskakuje tak nagle 🙂 wiec mysle ze do jakis 2tyg bedziesz miala guziczek zamiast pepka 🙂 i podobno ten ucisk moze nawet przeszkadzac w oddychaniu i utrzymywac sie moze az do samego porodu ;>
ja wlasnie tez od 2dni czuje taki ucisk w pepku...ale jak narazie pepek tylko plytszy sie robi jeszcze nie wyskoczyl :P

Ech wlasnie Moj Babelek sie poruszyl hehe 🙂 a co to bedzie jak zjem za chwile te kluchy z cukrem 🤪 ej no wlasnie ja mialam 666 wczoraj a tu juz dzisiaj ponad 700 :P niezle sie rozpisalam :P

No ja juz tez nie moge sie doczekac 🙂 ciekawe jak to jest :P Skorkowy pepek hehehe a ja chce miec Skorkowy brzuszek :P
Mariusz jeszcze sie nie odezwal wiec pewnie jeszcze pracuje ;> ach brak slow normalnie a biedny tylko sniadanie mial bo przez lunch pracowal zeby szybciej skonczyc a tu widzicie jak jest...
sie wkurze jak sie okaze ze musi zostac bo ja juz wrocilam do Cork ;>

No ja uwielbiam to maslo jest pyszne 🙂 Ci powiem ze jak bylam w PL wszystko bylo mi malo slone na kanapkach bo jednak to maslo taki fajny smak daje moj Tato tez je lubi 🙂 w Polsce mozna je kupic ale kosztuje cos ok 9zl.
🙂
Amii gratulujemy 4tego miesiaca 🙂
ech ja moze tez sobie zrobie suwaczek z brzuszkiem choc on tak szybko ostatnio rosnie ze za chwile bedzie nieaktualne :P