Skocz do zawartości

Pogaduchy:) | Forum o ciąży

skorka

Rekomendowane odpowiedzi

Co do butelek to ja kupuje avant 🙂 bo odrazu kupie ze sterylizatorem. Wlasnie jak zamierzacie karmic???
Bo ja na pewno sprobuje piersia ale szybko chce przejsc na butelke bo nie chce meczyc dziecka. Moja siostrzenica biedna co chwile placze jak siora cos nowego zje a przeciez musi cos jesc bo padnie w koncu a ile mozna jesc ryb gotowanych albo piersi z kurczaka...

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ech pewnie swietny ten naroznik 🙂
czekamy na focie 🙂 spoko odpocznij sobie troche my zaraz jemy obiadek wiec wlece pozniej po siescie bo pewnie sie najem jak prosiaczek i bede lezec z wywalonym brzucholem na fotelu :P
To do pozniej 🙂

• Mamusia
co Ty , ja pronto raz na tydzien przelece i juz 🙂
ja teraz jestem troszke leniuszkiem i robie tylko to co trzeba.

Jeszcze bedzie przed naroznikiem stała mała szklana ława,jakis mały dywanik,i na swieta telewizor kupimy na sciane ,i juz powli salon skonczony bedzie,a nie wiem czy zauwazyłas ze nie ma firanek hihi

My wynajmujemy mieszkanko narazie 🙂 i nie mam zadnych fotek 😞 jutro zrobie jak posprzatam kuchnie bo teraz po obiedzie mi sie nie chce hehe :P a balaganu Wam pokazywac nie bede 🙂 ale mam za to widok super bo na zatoke 🙂 siedze sobie na kanapie i obserwuje 🙂 wklejam focie 🙂 [img size=204]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/widok.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />