Skocz do zawartości

Pogaduchy:) | Forum o ciąży

skorka

Rekomendowane odpowiedzi

Cisza cisza ja tu zagladalam do 2giej ale nikogo nie bylo :P
Ja wlasnie wstalam po tej nocy poszlam spac po 2giej i wlasnie pupe podnioslam 🙂 czuje sie dobrze tak leciutko cos boli w brzusiu ale raczej tego nie nazwe bolem 🙂 Nasza Ryba spokojnie dzisiaj 🙂 nawet Grzesiek w czekoladzie Go nie ruszyl 🙂 no ja to od samego poczatku bardziej na chlopca bo Mariusz caly czas chodzil i mowi ze bedzie Synus 🙂
ale ciesze sie niezmiernie...Mariusz happy no i mojemu Tacie taka lekka osloda po smierci brata...Wiem ze to nie wynagrodzi tego ale bardzo sie ucieszyl 🙂No ja mam te spiworki i siora mowila ze sa super ale chyba juz nie kupuje bo mam juz jak sie nie myle 3 🙂

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A ja teraz licytuje na allegro kilka rzeczy, moze mi sie uda wyrwac za grosiki 🙂 Musze wybrac sie tez na zakupy po jakies sweterki o najmniejszym rozmiarze. Ja zagladam co jakis czas ale nie siedze przy kompie, bo byłam na tych grzybach, potem obieralam, pozniej wzielam relaxujaca kapiel a teraz cosik napisze i bede robic porzadek z pazurkami.
A ktos malutki próbuje we mnie wbic stópke albo raczke 😁

🤪 🤪 🤪 Dobrze ze ty tu zagladasz Anitek. Tak to juz nikt! Jutro bede dzielic kompa z moja siostra ale to dobrze bo przesle ci fotke mojego synka 😁

Dobranoc 🙂

Ty to tam zawsze cos znajdzie na tym allegro mi sie nie oplaca tam kupowac bo przesylka tutaj itd. zreszta tutaj mam takie tanie te rzeczy ze szok 🙂 ja za ten kombinezon zaplacilam 11e to przeciez jest nic 🙂
No zagladam zagladam bo i tak nic nie robie innego :P zaraz zamawiamy chinczyka bo ja nie mam ochoty na stanie w kuchni i gotowanie chce dac na luz po ostatniej nocy 🙃
Tez bym sie przeszla na grzybki ale jakos tutaj nie wiem gdzie a do tego boje sie kleszczy :P
Twoj to Ci cos tam wbija a Moj dzis spokojnie...prawie nic sie nie rusza chociaz zauwazylam ze czuje rano i wieczorem a w ciagu dnia cisza...
ciekawe co Dodi robi ;>

• Mamusia
Hej 🙂
Dzis słabo sie czuje, ledwo dowloklam sie ze sklepu 😞 Ciezko mi i czuje sie strasznie nieatrakcyjnie! Tak sie zastanawiam czy w ogóle pozniej uda mi sie schudnac! Bo jakby miala mi zostac taka armata z tyłu to plakalabym chyba strasznie.
Treraz nic nie zrobie. Jesc trzeba!!!

• Mamusia
dzien dobry 🙂
Skórka , nie dołuj się od ranka ,bedziemy myslały o tym potem 🙂

ja nie zaglądałam, bo w sobote mój miał kaca i nawet kompa ani tv nie włączyłam bo głowa mu pekała, a pozatym po sniadanku znajomi zabrali mnie do parku na cały dzien i potem na obiad, wrócilam padnieta wieczorem.

A wczoraj byliśmy w Łodzi u teściów cały dzień i tez objedzona i padnieta wróciłam do domku.
A dzis po 11 ruszam na chwilke do pracy bo szefowa mi chce cos powiedziec, pewnie nie wypłaci mi premii.

• Mamusia
Wklejam zdjecie mojego dzidziusia jak miał 16 tygodni 😁 [img size=223]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/_I332720_crop.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Same widzicie ze ciezko cokolwiek zobaczyc bo sie centralnie odwrócił 🙂

• Mamusia
ide pod prysznic ,troszke sie rozluznie może?,
wiesz co Skórka, jakos mi cięzko ostatnio, wczoraj tesciowa mówiła ,no pod choinka to juz z duzym brzuszkiem bedziesz, a on tak rosnie jak cholercia,ciesze sie bardzo ,ale boje sie ze bede wielorybkiem, chyba zaczne ćwiczyc coś.
A wczoraj niunia sie kreciła jak nie wiem, z dnia na dzien coraz bardziej 🙂 zauwazyłam ze nie lubi dzwieku suszarki, bo szalała jak włosy suszyłam ,dziś chyba zastygła troszke ,a moze spi jeszcze .Ale to slodkie uczucie,az czasem sie poplacze ze szczescia 🙂

a tak wogole zmiana imienia bedzie, chyba bedzie miala na imie Julia -Julka 🙂 wiem ze duzo ich jest ale zaczelo nam sie bardzo podobac 🙂

uciekam kapu kąpu, potem bede, a Ty sobie odpocznij 🙂

• Mamusia
skórka napisał:
Wklejam zdjecie mojego dzidziusia jak miał 16 tygodni 😁 [img size=223]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/_I332720_crop.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Same widzicie ze ciezko cokolwiek zobaczyc bo sie centralnie odwrócił 🙂

widac widac 🙂 główke i tułowik 🙂

mi znikneła znowu fota z suwczka , bo zmieniłam go 🙂

Dzien Dobry Mamusie 🙂 Moj Synus tez sie wiercil wieczorem jak juz lezalam ze nawet Mariusz czul byscie widzialy jego usmiech na twarzy 🤪 a teraz tylko ze 3kopniaczki z rana i cisza 🙂 wlasnie sie wazylam i pokazuje 0,4kg na plusie...a bylo juz ponad 1kg nie wiem o co chodzi bo zawsze waze sie na pusty zoladek na wstaje rano...no coz czekamy dalej, chociaz lekarz powiedzial ze dziecko rozwija sie super ilosc wod plodowych jest bardzo dobra wiec nie mam powodow do zmartwien a tak patrze ze Dzidzia wazy 242g no duuuzo hehe :P
Mariusz wazyl 5,2kg jak sie urodzil mam nadzieje ze mnie to nie czeka :P
Co do fotki to tak wygladal Nasz Synus w sobote odwrocony pupa ze ladnie kregoslup bylo widac 🙂 a fotek nie mam z soboty zadnych 😞
Ale lekarz mowi do mnie ze tak m nagadal ze plec sprawdzimy ze cos tam sie postaramy zasmialam sie porzadnie z dwa razy i sie odwrocil lekko ze szlo zajrzec miedzy nozki 🙂
Dodi dziekuje 🙂
My mielismy wybrane Kasjan a teraz tez sie zastanawiam :P
To juz chyba tak jest hehe 🙂A biegunke to mysle ze dostalas z nerwow Kochana przed ta rozmowa ech bedzie dobrze 🙂

Julka tez ladnie 🙂 u mnie sasiadka dala na imie Lena-Lenka tez mi sie podoba 🙂 ale ja tam wierze ze siusiak nie odpadnie wiec zostaniemy przy meskich 🙂
Ech ja tam mam jeszcze kilka angielskich bo przeciez i tak tutaj bedziemy mieszkac ale sami nie wiemy 😞
Joshua,Matthew,Christopher,Jason,Justin,Calvin,Kyle,Nicholas,Jacob...
a jakos nie jestem przekonana do tego Kasjana na 100% w sumie jest latwe no i nikt by go nie skracal niecierpie jak ktos skraca imie :Pjeszcze myslimy 🙂
Joachim mi sie podoba ale Mariusza dziadek niecierpi zydow 😞 wiec chyba by zawalu dostal gdyby to imie uslyszal :p

• Mamusia
Anitek nic mi sie nie chce 😞
Wylicytowalam jedno ubranko, inne ktos mi spod nosa zabrał brrr 🤢 🤢 🤢
Wklejam focie. [img size=400]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/749114555-26878bfed968692f15dba9cca4f80e05.jpeg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

A ja jakos czuje sie w miare ok nie chce nic pisac jak super bo za chwile zacznie mnie cos bolec :P
ja dzis w miare energii mam 🙂 zaraz wstawie zmywanie i chyba w koncu zabiore sie za ta szafe bo nie dalo rady wczoraj lenilismy sie caly dzien a na koncu chinczyka zamowilismy bo nam sie gotowac nie chcialo :P
Pojade jeszzcze do centrum handlowego bo Dzien Chlopca jest w srode wiec kupie cos Mariuszowi 🙂 no wiecie cos drobnego jakies fajne bokserki czy cos 🙂 on i tak nigdy nie pamieta wiec bedzie mial niespodzianke fajna 🙂
A ubranka fajowe 🤪 ja zaczne kupowac za 3tyg jak bedzie potwierdzenie choc skarpetuszki juz kupilam dla chlopczyka a ten kombinezon jest kremowy wiec bedzie ok 🙂
poczekam az siora mi ciuszki przywiezie bo ona ma pelno takich nie rozowych 🙂 wiec przebiore i popatrze co mi bedzie brakowac :P bo juz teraz wiem ze body mam za duzo :P

Duzo kobiet zapomina :P tez tak myslalam ze zapomnialas :P tzn Ci powie ze malo kto to obchodzi tak samo jak imieniny ale ja tam zawsze obchodzilam wiec i Mariusz bedzie 🙂 np.rok temu po raz pierwszy imieniny obchodzil 🙂
No widzisz to mozesz swojemu niespodzianke zrobic bo podejrzewam ze on sam nie pamieta 🙂

Ja wygladalam normanie kiedy wazylam 52kg a tak pozniej 63kg i tak zostalo 🙂 przy 175cm to wygladalo ok 🙂
to fota z maja [img size=138]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/ja.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />