Skocz do zawartości

Pogaduchy:) | Forum o ciąży

skorka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dziewczynki. Dzis juz nie jestem taka padnieta i " wgnieciona w ziemie" 🙂 Nawet nie kicham 🙂 To pewnbie dzieki waszej dobrej woli i zyczeniom 🙂

Ide zaraz do banku zaplacic raty i za ciuszki, ktore z allegro wytargalam 🙂

Mam wyrzuty sumienia, bo tak sie dzis wydarlam na psa ( strasznie mnie podrapal po nodze) ze pomyslalam ze pewnie synus sie wystraszył 😞 No a w naszym stanie to lepiej nie krzyczec.

Bade zagladac 🙂

Anitek jak mogły ci zabrac oklaski? To masz ode mnie, bo to jakas dziecinada!

• Mamusia
czesc Skórka, dobrze ze lepiej dzis 🙂
a wczoraj to niezła jadka była miedzy dziewczynami 😞
ja niedawno sie obudziłam, zjadlam sniadanko i ogladam tv,
u nas dzis pada i jest chlodno, a ja nie mieszcze sie w zadna kurtkę w brzuszku 😞

a synek mogł sie przestraszyc,ale moze spał i nie slyszał 🙂
moja mała nie lubi suszenia włosów bo wtedy harcuje mocno.

• Mamusia
Hej Dodi. No ale Admin ma racje, to jest forum i kazdy moze wyrazac swoja opinie.
Dobrze ze tu jest neutralny grunt.
Ja tez chodze w rozpietych kurtkach. No my to bedziemy mamuski 😉 Wielkoludki 😉 No ale wiesz ze rosnie! Moj lekarz nie mowi mi wagi dziecka bo on tylko z tabel, ale przynajmniej jak widze swoj brzuchol to sama moge cos wywnioskowac 😁

• Mamusia
To pod choinką juz będziesz z synusiem leżała jako prezenty gwiazdkowe 🙂 ale Ci fajnie.

Fotke zrobie po serialu ,wczoraj mi przeleciał bo byłam w Auchan na zakupach.

Musze sobie kupic jakaś tanią i ciepłą kurtkę, bo w zimie taka rozpieta nie bede chodzic.

Ale wczoraj była jadka miedzy dziewczynami 😞 trochę mam wyrzuty bo ja tez ciągnełam ten temat o karmieniu...ale dobrze że juz jest ok.

Hej Mamusie 🙂 no co Ty Dodi ja sie nie poddaje hehe 🤪 🤪 poza tym takie gadanie mnie nie rusza 🙂 tak jak pisalam to jest forum i jak ktos nie wie co to oznacza powinien zajrzec do slownika 🙂
Spalam sobie smacznie do 10-30 🙂 no tak u Was godzina wprzod wiec moglyscie sie zastanawiac gdzie ja jestem hehe :P Dodi Tobie chyba tez ktos oklaska zabral nie? ja Ci dam 🙂 zeby Ci sie lepiej zrobilo 🙂
Co do tego ze pisalas o tym rowniez nie uwazam ze zrobilas cos zlego...od tego wlasnie jest forum a jak ktos uwaza ze ja zmuszam kogos do karmienia 50/50 albo wymyslam jakies dietki to chyba upadl na glowke 🙂 nie zauwazylam zeby kogos do czegos zmuszala 🤪
Dodi a masz bluetootha w telefonie i lapku? sprobuj moze pojdzie 🙂 na maila zeby cos wyslac to musisz zadzwonic do swojego operatora i poprosic o przeslanie ustawien funkcji MMS tak to jest niestety. ale od tego momentu powinno dzialac 🙂
Skorka narobila mi ochoty na leczo 🙂 ale na dzis juz zaplanowane udka wiec jutro bedzie leczo 🙂

Julka hehe :P tak patrze bo tez zmienilas imie dla Dzidzi 🙂 ja tak sie zastanawiam nad tym Kasjanem choc Mariusz mowi ze bedzie latwe i dla polakow i dla irlandczykow 🙂choc i tak zostajemy w Irlandii wiec imie moze byc jakies irlandzkie czy angielskie ale juz sama nie wiem hmmm...
Pomocy :P