Skocz do zawartości

Pogaduchy:) | Forum o ciąży

skorka

Rekomendowane odpowiedzi

skórka napisał:
Anitek ja ci dalam dzis oklaska i ktos ci go zabrał. OOOOOOOOOOOOOOO mamo jakie dzieci!!!!!!!!!!!
No Wam mowie dzieci na maxa hehe :P zabieraja Nam teraz oklaski ze zlosci po tym co admin napisal, no ale mial on oczywiscie racje w 100% tak jak im wczoraj napisalam jak nie wiedza co to forum to proponuje blog zalozyc 🙂 ale Mamuski nie przejmujmy sie tym wcale 🙂 My tutaj mamy swojego "zabawki" i swoje radosci wiec mnie to akurat trytytyty ze ktos oklaska mi kradnie 🙂
Dzidzia sie przewraca w brzusiu pewnie jedzonka zada 😁
tak wczoraj w lozku wyczytalam na ulotce od leku na anemie ze powinnam je brac na pusty zoladek 🙃 a ja zawsze po obiedzie bralam :P no coz bywa :P Dzis juz wzielam rano wiec ok 🙂 wizyte w szpitalu mam 6pazdziernika, pozniej u gina 17stego a u mojego prowadzacego 4lisoptada...Jejkus tak patrze na moje wizyty to od 30stego tygodnia ciazy wizyty co 2tygodnie :P

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja Tobie tez dalam 🙂 a wiecie co???? ktos zabral jeszcze kilku styczniowkom oklaska i zegnaly na mnie hehehe 🤪 z reka na sercu ja nie tykalam tych oklaskow nie wiem czyja to sprawka hehe 🙂
Dodi nie przejmuj sie moimi 🙂 ja Tobie dodalam, choc zastanawia mnie co takiego zrobilas ze Ci go zabramo hehe :P chyba za to ze masz swoje zdanie bo walne tutaj zaraz :P
No coz moze przez te dzieci ktore nosza w brzusiach wydorosleja 🙂 🤪 ech ja sie musze zabrac za moja szafe 🙂 przynioslam wczoraj ubranka Synusia do salonu i jest ich troche wiec planuje umiescic je w mojej szafie 🙂

Skorka ja tez czytam ale te jakos tak nie wiem polozylam na szafce i nawet nie zajrzalam na ulotke a magnez biore z jedzeniem wiec myslalam ze zelazo rowniez 🙂
a tu klops :P
nic sie nie stanie a tak apropo nie wiedzialam ze to dosyc mocne tabletki. Wczoraj czytalam o nich na tej ulotce to az sie zdziwilam to sa jakies tylko dla kobiet w ciazy i tylko po 13stym tygodniu.Ale jakbys przez przypadek wziela 2 a nie 1 na dzien to trzeba sie zglosic do lekarza 🤨 ale ja tam tego pilnuje jak kazdych witamin wiec sie to nie zdarzy 🙂
a bierzecie jakies witaminy? ja centrum materna,omega3,magnez no i to zelazo doszlo..ale krew z nosa juz mi nie leci od zeszlego czwartku 🙂

Dodi zostaw juz ten telefon hehe :P sprobujesz od Marcina pozniej moze dac rade wyslac 🙂
Ja wlasnie jem sniadanko 🙂
nie wstawiam zmywania narazie bo stwierdzilam ze dozbieram podczas robienia obiadu i wtedy wszystko razem wrzuce 🙂
A wczoraj pojechalismy na zakupy i zachcialo mi sie truskawek ale nie bylo niestety wiec kupilam arbuza oczywiscie zjadlam cwiartke no i w nocy 5razy wc :P
ale nie moglam sobie odmowic tej przyjemnosci :P
Ech nie mam Grzeskow w czekoladzie 😞 musze dzis zapas zrobic 😁 Synus lubi 🙂
Wiecie co ja tu sie tak nauczylam do tego Synusia a co jak siusiak odpadnie? ale by bylo hahaha 🤪 chociaz nie wydaje mi sie zeby odpadl :P usg polowkowego przelozylam na 17stego choc jak bylam w ta sobote zrobil wszystkie pomiary, ale nie sprawdzal narzadow wewnetrznych bo to bedzie robione na polowkowym 🙂 tak patrze na ten wykres z usg i Dzidzi mam duza hehe :P
Lekarz mowil ze pewnie bedzie wysoki w przyszlosci :P no tak ale Mariusz 194cm ja 175cm wiec nie Dzidzia na pewno mala nie bedzie :P

• Mamusia
Pewnie 🙂
Dzis moja siostra bedzie okupowac komputer wiec nie popisze za duzo 😞 Pewnie bede ogladac seriale i leniuchowac 🙂
Pojemy leczo, które wlasnie robie i znów bede grubsza niz rano 😁 😁 😁
Wazne ze jem i mam apetyt 😁 Chociaz 3 trymestr potrafi zaskoczyc np. powrotem nudnosci !!!

Chce juz wlsny osobisty komputer...szkoda ze sie popsuł 😞 😞 😞 Nigdy juz nie kupie laptopa.

• Mamusia
u mnie tez sypie sie laptop, a stacjonarny 2 letni sprzedałam 3 miesiace temu -teraz zaluje za marne grosze 😞

oo leczo ja lubie bardzo, ja dzis zrobie spagetti, a teraz chyba wysusze głowę i pojade kupic cos na jutro dla MARCINA, bedzie mu miło 🙂 chociaz ja na imieniny nic nie dostałam bo bylismy na wykończeniu kasowym wtedy,a teraz co wypłata co cos nowego kupujemy do domu, i jakos zapomniałam juz o tym, ale nie ważne ja nie jestem na prezenty napalona 🙂

Jupi skonczylam porzadki 🙂 ach kolejna rzecz zrobiona 🙂 wlasnie sobie slaba kawke zrobilam ale tak pije niepewnie hmmm nie chce zeby mnie zmulilo a glowka mnie troche boli bo oczywiscie pogoda sie zmienia na maxa co chwile a nie chce brac paracetamolu znow ;>
No ja mam laptopa wlasnie ale spoko jak narazie daje rade :P poza tym jestem elektronikiem wiec sobie sama naprawiam jak sie psuje 🙂 wygodniej hehe 🙂

Dodi Skorka przepraszam jesli za to ze mnie popieracie tracicie oklaski 🤢 wyglada na to ze za chwile caly luty straci oklaski za to ze ktos mnie popiera hehe dobrze ze istnieje jeszcze cos takiego jak prywatna wiadomosc na tym forum hehehe 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
czesc, ja niedawno wróciłam z bazarku ,kupilam mojemu kufel do piwka ze śmiesznym napisem i bokserki na dzien chlopaka.

Oczywiscie 2 czapeczki niuni i polarowe spioszki 🙂 zaraz dodam,potem pojechalismy na chinczyka bo nie zdażylam nic ugotowac w koncu, a teraz troszke w neciku siedze 🙂

Anitko nikt tu nie ma pretensji zadnych, mi tez wszystko jedno czy mam jakies oklaski 🙂

• Mamusia
anitek85 napisał:
Dodi Skorka przepraszam jesli za to ze mnie popieracie tracicie oklaski 🤢 wyglada na to ze za chwile caly luty straci oklaski za to ze ktos mnie popiera hehe dobrze ze istnieje jeszcze cos takiego jak prywatna wiadomosc na tym forum hehehe 🤪 🤪 🤪

ja Ci znowu dam 🙂