Skocz do zawartości

Pogaduchy:) | Forum o ciąży

skorka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Musialam do was zajrzec 😁
Szperalam w gazetach i wyszukiwalam waznych wiadomosci dotyczacych ciazy 🙂 I zakupow ciazowych: butelki, termometr itp.
Jutro przesle wam fotki ubranek 🙂
dodi piekne te ciuszki 🙂 Ja mam wszystko niebieskie. Nic rózowego ( tylko jeden kocyk)!

Piekne naprawde 🙂

Ja wlasnie wrocilam z tesco maja polska polke i kupilam 10 Grzeskow Maxi rozmiar 🤪
Dodi ciuszki super takie slodkie 🙂 🙂 🙂 🙂 ja mam tez kilka rozowych takich fajnych ale Synusia w to nie ubiore hehe 🙂
A to serduszko tez sliczne 🙂
My zaraz mecz ogladamy 🙂
Skorka wiedzialam ze zajrzysz do Nas :P

Ja jeszcze kreski nie mam 🙂 ale wcale sie tym nie przejmuje...wlasnie wzielam nospe i magnez bo cos brzusio bolal chyba wyszly te dzisiejsze porzadki w szafie 😞 no ale co ja biedna mam robic...Tv to mam juz dosyc, grac juz mi sie nie chce, kolezanki odwiedzilam ostatnio a poza tym miala lezec wiecej wiec nie bede jezdzic...hmmm moze sie zajme szyciem albo cos takiego 🙂

• Mamusia
Czesc dziewuszki 🙂
Kreske mialam pozno bo po 16 tygodniu. Najpierw ciemna a teraz to jest ciemnożołta.
Anitek niczym sie nie przejmuj tylko jedz grzeski 🙂
Dodi ja meczów tez nie cierpie.
Wklejam nowiutka czapusie po kapieli 🙂 [img size=225]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Image052-54562ce2030dc72eaf44043582be4206.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
JAKA PIĘKNA CZAPUSIA 🙂

Dziewczyny co wy z tymi meczami? Ja to zapalony kibic, potrafię sport oglądać non stop, każdy mecz, każde mistrzostwa i pisać statystyki 🙂 Chciałam być komentatorem sportowym lub dziennikarzem 🙂 🙂 Za to mój facet nie przepada za meczami (wrrrr). Ja to potrafię wstać o 3 nad ranem na mecz hehehe. Żadna kobitka mnie nie rozumie :P

• Mamusia
czesc dziewczynki, Skórka piękne te rzeczy, ja dostałam fioła na punkcie tyh wszystkich rzeczy, ale tak jak pisałam w zeszlym miesiacu że mam ograniczony limit, a wolałam cos małej kupic niz sobie 🙂
A mecz obejrze jak gra polska,ale w jakis ważnych mistrzostwach a takto to mnie nie interesuja te rozgrywki.

Ami ja miałam tez Pawła kiedys.. ale teraz jest MARCIN, a dzis mamy dzien chlopaka,ale rano spałam i nie dałam nic mojemu, wczora kupilam kufel do piwa z napisem wolę miec brzuch od piwa niż garb od pracy i z jakims rysunkiem , i bokserki.

Czesc Kochane 🙂 no ciuszki jak zwykle supppper 🙂 🙂 🙂
ja jeszcze poczekam do grudnia z zakupami tylko cos tam pojedynczego kupuje 🙂
Ja Mojemu tez nie dalam rano bo nie chcialam 🙂
wole jak wroci z pracy 🙂
najpierw zjemy a pozniej kaze mu sprawdzic maila na ktorego zaraz wysle kartke fajna no i wtedy dostanie prezent 🤪
Ja mialam ciezka noc co chwile wc i bol brzucha ;> dzis z obu stron po bokach jejkus jakie to straszne 😞 nawet nospa nie pomogla tak sie umeczylam 😞
A Synus masakra tak wczoraj fikal w brzusiu wieczorem az sie wszystko przewracalo w brzusiu 🤪

• Mamusia
Rano było tak strasznie zimno 😞 Juz jesien!
Na dzien chłopaka przygotuje jakis dobry obiadek 🙂 Bo nie mam pomysłu na prezent! Dzis zrobilam zdje mojego brzuszka z Mikołajem w środku 😉 jak szłam do sklepu. Ubrana w 3 sweterki wtgladalam jak wieloryb 🙂 [img size=300]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Image003.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Slodka fotka 🙂 wcale nie jak wieloryb :P ja wlasnie walczylam z zamrazalka cos nie tak z nia bo sam lod sie robi kazdego dnia wiecej i wiecej 😞 a nie moge jej teraz rozmrozic bo mam duzo wedlin w niej 😞
trzeba szybko jesc :P
No ja wlasnie wyszlam na balkon i mam lekki szok jest 20stopni!!!!!!!
A dopiero co bylo 12 ;> ta pogoda sie tak tu zmienia ze sie nie dziwie ze mnie glowa bolala ;>
Ja robie leczo dzisiaj 🤪 Twoj pomysl 🙂
kupilam bokserki,skarpetki i kubek Liverpool 🙂 bedzie sie cieszyn On i tak nawet nie pamietam wiec tym bardziej 🙂

• Mamusia
Anitek u nas troszke sie poprawiła pogoda ale 20 stopni to raczej juz nie bedzie 😞

Leczo wczoraj wyszlo mi pyszne...nie chwale sie ale wszystko pożarte hihi Zycze smacznego 🙂

Dzis sprzedawczyni w sklepie powiedziala ze malo kto tak ladnie wyglada na koniec 7 miesiaca 🙂 Milo mi sie zrobiło, bo jak ktos obcy tak powie to jest inaczej niz ktos kto chce sie podlizac np. sasiadka 😉
A wlsnie jeszcze tydzien i wkraczamy w 8 miesiac 🙂 Dzis wybił nam 30 tydzien w realu nie na portalu 😁 😁 😁