Skocz do zawartości

Pogaduchy:) | Forum o ciąży

skorka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
czesc 🙂 bylam w urzedzie odebrac dokumenty nowe,
a zreszta chyba nie bede tak czesto tu zagladac, bo przez te wszystkie krążące informacje zaczynam sie martwic, wczoraj dziewczyny mnie nastraszyły ze jak brzuszek jest twardy to zle, i ze to grozi wczesnym porodem, tak sie przeraziłam ze do 3,30 nie spalam i macałam brzuch, wzielam nospe ,i sprawdzałam jeszcze czy mam jakies rozwarcie szyjki macicy, ja tak nie chce !!!! tylko sie matwie 😞 dzis mało nie plakałam 😞

Dodi oszalalas??? przestan sie wyglupiac :P
ja tez to czytam ale mam swoje zdanie na rozne tematy i tyle 🙂 pamietaj jedno gdyby bylo cos nie tak to lekarz Ci to powie wiec spokojnie i nie wmawiaj sobie twardego brzuszka bo tak naprawde gdy ja mialam skurcze to brzus mnie bolal jak na okres i wtedy wlasnie twardniala macica a Ciebie jak brzus nie boli to sie uspokoj 🙂
Nie bierz nospy jak Cie nie boli bo nie masz po co 🙂 wiesz ja mam inna ciaze dlatego tak dokladnie obserwuje to wszystko bo do tego to lozysko doszlo a Ty tam nie wkrecaj sie wszystko jest oki 🙂

Dodi to jeszcze nie czas abys ja czula non stop 🙂 jeszcze 3-4tygodnie i bedziesz sie zwijac od kopniakow hehe :P
Spokojnie 🙂
Moja Dzidzia tez ma dzis leniwy dzien a do tego ta biegunka 😞 ale nie ma sie co martwic na zapas tak sie dzieje...nie biore juz tego zelaza bo sie mecze po nim 😞

• Mamusia
Dodi_W napisał:
i w dodatku jakos wogole malej prawie nie czuje, w niedziele sie kreciła a teraz jakos ostatnio nie bardzo, ja juz mam schizy chyba jakies,MASAKRA 😞

Dodi ja tez myslalam ze mam twardy a lekarz powiedzial ze miekki. Co dla nas jest miekkie to dla lekarza moze byc twarde i odwrotnie.
Jak tochcesz nas zostawic? 😞

A oto tabelka na lutowkach 🙂 mojej roboty hehe 🙂 Jedna Mamusia z listopadowek taka zrobila 🙂 wiec postanowiliysmy zrobic rowniez 🙂 [img size=499]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/tabela_gif_-b6630a585a3980c364c6a67f9690525f.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Czesc dziewczyny, jakos nie zagladałam ,musiałam przemyślec, a zreszta wczoraj miałam noc samotną bo mój pojechał w delegacje i wraca w piatek( a powiedział mi wczoraj ) a potem pojechał 😞 wiec bylam smutna i wkurzona 😞
dzis juz lepiej, ale pogoda nie sprzyja ,pada i jest zimno,odpaliłam kaloryfer 🙂 żebyśmy sie nie przeziebiły 🙂

Anitek fajna ta tabelka,Skórka dostałaś sweterek 🙂 chyba dla z okazji dnia chlopca ale tego w brzuszku hihi 🙂

[size=4]WYSYŁAM SŁONECZKO na lepszy poczatek dnia 🙂 [img size=300]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/slonko1-78b2cb1510b3a29836a7cb3f43409ba7.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Czesc Kochane 🙂 Moja noc byla supppppppper 🤪
Po raz pierwszy spalam bez bolu i dopiero kopniaczki Synusia przed 5ta rano obudzily mnie na siusiu 🙂 🙂 🙂 wstalam przed 10ta i taka wyspana jestem 🙂 🙂 🙂 🙂
U nas slonko ale jest tak zimno ze az mnie otrzasa na sama mysl o zimie :P
Dzis 1pazdziernika Kochane 🙂 🙂 🙂

Nie ciesze sie za wczasu hehe :P bo wiesz jak to sie skonczy :P nie biore dzis zelaza zobacze jak sie poczuje...najwyzej zmienie zelazo bo to moze byc za silne dla mnie...we wtorek mam wizyte w szpitalu wiec tam zrobia mi kolejne badani krwi a wyniki sa po kilku minutach wiec bede wiedziec wszystko 🙂
ach cos pupy mi sie nie chce ruszyc zeby sobie platki ugotowac a kupilam cala wieeelka paczke 🙂
zjadlam Grzeska jak narazie kilka kopniaczkow bylo i teraz cisza 🙂 spi Rybcia pewnie 🙂
ale wiesz co? o tych porach w ktorych czujemy intysywne ruchy Dzidzi bedzie sie ona tak budzila po porodzie :P
wiec nie jest zle
bo u mnie najwieksze szalenstwa sa o 10tej rano o 1 w poludnie pozniej ok 6stej popoludniu ok 22 wieczorkiem no i przed 5ta rano to juz zauwazylam chyba z 4dni z rzedu :P
ale wiesz Moja jest jeszcze mala przyczaj swoja hehe 😁