Skocz do zawartości

Pogaduchy:) | Forum o ciąży

skorka

Rekomendowane odpowiedzi

Dzien Dobry 🙂
odrazu zwrocilam uwage na 30stke i bardzo ladne zdjecie 🙂 🙂 🙂
ja obudzilam sie o 4tej i spac nie moglam 😞 zasnelam przed 6sta ponownie i wstalam po 8smej nie wiem czemu 😞 a do tego Mariusz chrapal:P myslalam ze mu dokopie dzisiaj idziemy do chinczyka na masaz i powiem zeby mu cos zrobili zeby przestal chrapac :P:P:P

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No wlasnie wczoraj kilka piw wypil ale on i tak chrapie nawet jak nie pije hehe :P
co do chinczyka to dwie rozne osoby :P
Ten akurat ma masaze i dzisiaj tam idziemy i mam nadzieje ze znajdzie jakas skuteczna metode na chrapanie bo ja sie wykoncze :P
Jak 60zl wypralas to moze wymien w banku? bo w sklepie nie wiadomo czy przyjmą.
Ja narazie mam "glowe na karku" ale nie wiem jak bedzie za 10tygodni :P
A Ty jeszcze biedulka remonty w domu masz :P

• Mamusia
Aha to dwia rozne Chinczyki:P hihi
A dodi pisala ze w weekend rzadziej bedzie zagladac.
w banku to musza wymienic, dobrze ze mam znajoma w banku 😉

A ty tyjesz na reszcie 🙂
Ja zrobilam obiadek: kupilam łopatke i pieczarki i cebulke i zrobiłam z tego gulasz wg wlasnej receptury. do tego ogora kiszonego pokroilam w kostke dodalam cebulki i oleju i pieprzu. no i ziemniaczki. Ciekawe czy wszyscy zjedza 🙂

Tzn wiem ze z tym nie ma problemu ja raz zanioslam do banku 20e a w zasadzie to bylo 3/4 z 20euro ktore mi wydano w pubie a wiesz ciemno impreza %%%% i nie bylo widac i pani powiedziala ze nie wazne ze nie ma kawalaka wazne ze jest wiecej niz polowa banknotu 🙂 i to samo z wypranym :P Moj tato czesto pierze pieniadze hehe :P Mama pracuje w banku wiec mowi ze to sie zdarza bardzo czesto wiec spokojnie 🙂
no tak pisala w sumie zapomnialam :P fajny film ogladalam "the duches" supppper 🙂 polecam 🙂
ide sie kapac i uciekamy na zakupy musze sobie kuchenke mikrofalowa kupic bo mnie trafia jak mam odgrzewac cos na gazie a do tego przyda sie do odparzania butelek bo i sterylizator do butelek jest mikrofalowy i szybki 🙂

• Mamusia
No kazdy Anitko musi odczekac te miesiace. Identyczna liczba, no chyba ze łobuziakom sie spieszy i w 7 miesiacu wyskakuja:P
Nie wiadomo jak to bedzie. Mnie wlasnie konczy sie 7 miesiac wiec teraz musze wytrzymac juz te dwa pozostałe 🙂

Połamały mi sie wszystkie pazurki! A od kilku dni przestalam brac witaminy. Za dwa tygodnie kupie nowy zestaw, podobno na jakis czas mozna odstawic.

Synek sie dzis wierci, a ja lubie takie dni kiedy on jest taki ruchliwy 🙂 a niech wbija sobie te swoje malusie stópeczki w moje ciało 🙂 On moze 🙂

• Mamusia
No kazdy Anitko musi odczekac te miesiace. Identyczna liczba, no chyba ze łobuziakom sie spieszy i w 7 miesiacu wyskakuja:P
Nie wiadomo jak to bedzie. Mnie wlasnie konczy sie 7 miesiac wiec teraz musze wytrzymac juz te dwa pozostałe 🙂

Połamały mi sie wszystkie pazurki! A od kilku dni przestalam brac witaminy. Za dwa tygodnie kupie nowy zestaw, podobno na jakis czas mozna odstawic.

Synek sie dzis wierci, a ja lubie takie dni kiedy on jest taki ruchliwy 🙂 a niech wbija sobie te swoje malusie stópeczki w moje ciało 🙂 On moze 🙂

• Mamusia
halo ,halo dzień dobry, ja własnie wrociłam z centrum handlowego, wreszcie mój facet pierwszty raz od prawie 2 lat swierdził ze nie ma w czym chodzic, i kupił sobie kutrke na zimę, dzinsy i koszulkę ,a i oczywiscie prezent dla naszej niuni-bylismy w SMYKU,ZARAZ WAM WKLEJE.

Anitko co ja tu czytam o jakis chinczykach 🙂 hihi o co chodzi ??

Skórka- nie martw sie u mnie tez caly czas jakies remonty, a pokój dla dzidzi to jeden wielki składzik na szpargały, farby i inne ,głowka do góry 🙂

siedze teraz i ogaladam troszke mecz polskich siatkarek, wcinam blok z orzeszkami i herbatnikami.

a wogole niunia rano tak mnie kopneła trzy razy mocno ze Marcin wszystko czuł, a ja sie poplakałam ze szczecia,kochana malutka 🙂

milej sobotki zycze 🙂

Wlasnie wrocilam 🙂 zjadlam KFC 😞 mialam nie jesc fasto foodow ale tak jakos nie moglam sie opanowac :P
Kupilam tez sweterek zielono niebieski 🙂
taki slodki 🙂 [img size=225]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Image143.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

O hej Dodi 🙂 no z tym chinczykiem to chodzilo o to ze moze jakims masazem albo akupunktura moglby pomoc Mariuszowi w zaprzestaniu chrapania :P bo ja sie budze co chwile w nocy :P
poszlismy do Dr China i kupilismy tabletki zobaczymy czy pomoga mam nadzieje :P

A tu sie okazuje ze Julci sisiak wyrosl hahaha ale by bylo :P ja tez zaczelam kupowac ciuszki typowo dla chlopca a sie zdziwie :P:P:P jeszcze 2tygodnie do usg 🙂
ale slodkosci Dodi masz 🙂 ech wogole te wszystkie ciuszki sa takie slodkie ze pasc mozna 🙂

A jakos mija z bolem brzucha oczywiscie juz czasem mam dosyc 😞 ale co mam zrobic juz 2nospy dzis wzielam wiec czekam co sie bedzie dziac dalej...
Juz sama nie wiem od czego to tak boli...moze juz taka moja natura. A siedzimy sobie nudzimy sie zaraz jakis film wlacze i poleze odpoczne po zakupach bo 2godziny chodzilismy po sklepach :P