Skocz do zawartości

Pogaduchy:) | Forum o ciąży

skorka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hejka ja juz od 8smej nie spie 🙂 ale tak jakos nie chcialo mi sie kompa wlaczac :P Mariusz pojechal myc auto wiec sobie weszlam na chwilke 🙂
Domek posprzatany odrazu lepiej 🙂 🙂 🙂
Co tam u Was?
Dodi jak sie czujesz?

Dziekuje 🙂 🙂 🙂
No ja sie tez nie ruszam nie mam na nic sily 😞 i taki jakis dyskmofort czuje w brzusiu nie wiem czemu tak...nie chce juz brac nospy i sama nie wiem co mi moze pomoc na ten bol brzucha...ech ciezko ciezko

• Mamusia
CZESC dzieczynki, ja tylko na chwilke kontrolnie 🙂

ja chora, bylam u lekarza, dostałam rutinoscorbim, i w razie duzego bólu głowy i miesni paracetamol, noi babcine sposoby oprócz herbaty z malinami 😞 jakos przezyje, moze bede zagladac troche, teraz poleze chyba albo sie przespie.

Skórka sie tak nie przemeczaj ,PROSZE 🙂

Anitko mam nadzieje ze z brzusiem lepiej

buziaki 🙂

• Mamusia
czesc, Skórki nie ma ??? moze komp siadł, ostatnio cos mówiła,musimy poczekac.

Anitek ja mialam okropna noc, zarwałam caluśka, nie spałam nawet minuty, nie wiem co sie dzieje ze mna?? czy to przez katar nie pozwalajacy oddychac ,nie wiem, zaczynam sie denerwowac bo ostatnio spałam wczoraj w nocy w dodatku tylko 5 godzin , a dzis nic,nawet nie ziewam, od 4 rano czytałam gazety.Boli mnie cos w krzyzu, i nie przypomne o tym choróbsku wstretnym.Mam nadzieje ze jak ja sie tak mecze i nie spie z córeczka wszystko ok.

No wlasnie nie wiem co ze Skorka 😞 😞 😞
ech mnie teraz jeszcze glowa rozbolala...wzielam paracetamol ale cos nie bardzo chce pomagac...ja juz chce miec Dzidzie cala i zdrowa w swoich ramionach boze ile ja bym dala za to!!!

• Mamusia
dziewczyny najgorsze noce sa na koncowce wogole a wogole sie nie wyspicie tak ne wygodnie tak zle poducha pod brzuch tez zle zaraz siku ale wstac sie nei da 😁 i kombinacje roku sie zaczynaja najlepsza pora mojej niuni jest godizna 2 40 do 3 30 to akurat leca rozmowy w toku wiec nei ma zle a tak to ojojo
dodoi jak ty tak chorujesz to moze zabezpieczaj sie rutinoscurinem?? ja bralam w ciazy na poczatku jak maialm zapalenie migdalow i antybiotyk do inhalacji bioparox

• Mamusia
czesc, ja dzis odespalam wczorajsza zarwaną noc, az mnie glowa boli bo chyba za dlugo spalam , i tak zle i tak nie dobrze :P

rutinoscorbin biore, a wczoraj mój M.kupił mi sól morska do nosa i troche mi udrozniło.

ide zrobic sniadanko.
A o Madzie sie martwie, moze gdzie spojechała, mam tylko nadzieje ze wszystko z nia i dzidzia w porzadku.