Skocz do zawartości

Pogaduchy:) | Forum o ciąży

skorka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Skórka to dobrze że już jesteś 🙂

Anitek mam USG połówkowe w poniedziałek. Na poprzednim USG Pani nie chciała mi powiedziec dokładnie, powiedziała tylko, że jak narazie siusiaka nie widać, ale ona się nie wypowiada. Więc pewnie będzie dziewczynka 🙂 Mam nadzieję, że pojutrze już się upewnię 🙂

Juz po sniadanku 🙂 zaraz by sie trzeba za sprzatanie kuchni zabierac :P bo znow balagan po wczorajszym obiedzie a nikomu sie dupki ruszyc nie chcialo zeby posprzatac 🙂 ech uwielbiam mieszkac sama z Mariuszem :P nikt Nam nie mowi kiedy i co mam sprzatac :P

No moj ginek zatrzymal i pokazywal jajeczka :P mysle ze to juz raczej nie odpadnie :P nie powiedzial 100% bo nie mogl dokladnie miedzy nozki zajrzec bo Olafik jak zwykle napad szał mial podczas usg :P
juz po raz 4ty z rzedu hahaha :P
ja to uwazam ze on nie lubi jak leze na plecach bo jak tylko sie poloze to odrazu zaczyna sie akcja w brzusiu 😁
a dzis kopie i sie kreci non stop od 9-30rano!!! ech chyba ze on tak przez sen :P

A zauwazylam juz od jakis 2tyg ze te ruchy juz sa inne 🙂 przewracanie sie w brzusiu ze az faluje wszystko...I czasem wypina chyba swoja pupcie bo np z lewej strony taka kulka jest a z prawej plaskie 🙂
Jejkus jak ja Kocham to Malenstwo 🙂

• Mamusia
he he widze ze nasza Trojka to same chłopaki 🙂 No wlasnie gorzej tylko jak przyjdzie do wyjscia na swiat a tam dziewczynka hehe 😁 a zdażało się tak już nie raz 🙂
Ja spie na wszystkich pozycjach oprocz brzusznej no bo wiadomo czemu 😁 Na boku dobrze tylko że Mały po żebrach daje niesamowicie wtedy, plecy hm dobre ale do czasu.

Olafik w miare grzeczny jak leze na boczku 😁 kopie gdzies tam po pepku i z boku ale daje rade spac 🙂 do zeber jeszcze sie nie dobral ale mysle ze to jeszcze kwestia 3tyg 😁
uciekam Mamuski do sprzatanka poki mam wene 😁 bo pozniej jak mnie len ogranie nic nie zrobie :P a nie lubie siedziec w balganie :P
do spisanka pozniej 🙂

• Mamusia
hehe jak to się mówi nie ważne co byle zdrowe było 🙂 Co do kopania po pęcherzu to chyba nie miałam takiego przypadku, fakt miedzy 21 a 25 tygodniem czesciej chociałam siusiu ale to Mału uciskał akurat na pęcherz. Teraz zmienił pozycje 😁 Mam nadziej że juz na ostateczna 🙂

Ech lezec sie nie chce spac sie nie chce :p nudy :P
Amii Moj dawal po pecherzu od 20tyg az do dzisiaj 😁 i jest to bolesne...Ostatnie 3dni jak stoje za dlugo odrazu jestem pokopana :P choc Maly jest glowka w dol wiec mysle ze raczkami zaczepia 🙂
no moja siora tez miala takie akcje z pecherzem 🙂
co do kopania nisko to ja czasem Go czuje w łonie tam gdzie sa kosci ze az sama sie zastanawiam co On tam robi i jak sie tam znalazl 😁 ale najwidoczniej ma jakies sposoby 🙂

Hahaha no u Nas to samo bylo bo Mariusz przylozyl glowe do brzusia zeby posluchac i dostal kopniaka w ucho od Synusia :P ale sie cieszyl 😁 i wogole jak kladzie reke to jest czasem zdziwiony ze Maly az tak mocno potrafi kopac 😁

Madziu spokojnie 🙂 kazdy porod jest inny a Twoj bedzie ok 🙂 zobaczysz 🙂
poza tym jak juz sie zacznie ta cala akcja to nawet nie bedziesz o tym myslec 🙂 Glowka do gory 🙂 Pomysl lepiej o tym ze Synus bedzie z Wami niedlugo i Ci wynagrodzi wszystko 🙂