Skocz do zawartości

Pogaduchy:) | Forum o ciąży

skorka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hahaha no pewnie tak taki pulpecik i pewnie sie urodzi z paroma wloskami :P bo ja to mialam mega czupryne :P a to moja fotka jak mialam rowny roczek 🙂 [img size=340]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/ja_roczek.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
hej.Jestem ponownie, nie wiem kiedy znikne 😉

Amii dziekuje w imieniu Mikolaja za miłe słowka 🙂

Widze ze od rana buszujecie na brzuszku...ja jestem troszke zmeczona, ale wstalam, przebralam synka (juz kilka razy) i kilka razy nakarmiłam. Zasnał na kangurka ale po przełozeniu zaraz sie obudził 😉

Anitek super dzieciatko 🙂

• Mamusia
Hej 🙂
Co słychac ciekawego?
Ja mam dzis troszke luźniejszy bo mój maluszek duzo spał. Teraz lezy i obserwuje zabawki 🙂
Troszke udało mi sie posprzatac. Kupilam farbe do włosów, bo stwierdzilysmy z moja siostra ze moje naturalne włosy maja tysiace odcieni- od bardzo jasnych po ciemniejsze. Nie podoba mi sie to!

• 3 tygodnie później...
  • Mamusia
hej Anitek 🙂
A jakos minał. Nie tak jakbym chciała. Mikołaj urósł ale nie wiem ile. Musze wybrac sie do przychodni ale tam tyle choróbsk 😞
Teraz jedna reka pisze a druga husiam wozkiem hihi RozpieszczamMikołajka - bedzie problem jak bedzie ciezszy 🙂
Na nic nie mam czasu. Czekam na wiosne 😜 Kocham ciepło.

• Mamusia
A kochana. Bylam wczoraj u gina. Kazał karmic piersia. I nawet postanowilam dawac małemu piers a tu dzis patrze a ja nie mam mleka. Wczoraj musialam przemarznac 😞 Mialam mnostwo mleka a tu dzis cisza, nic nie kapie, nic nie boli. Mikołaj pewnie sie ucieszy z flachy!

Oj te remonty. Chcialabym miec je z głowy. Dobrze ze nikt nie widzi mojej klatki schodowej 😞

Jeszcze troche i wy tez nie bedziecie miec czasu 🙂

Mowisz Madzia ze krzyki 😁 ja juz sie ich nie moge doczekac :P
chodze i tak patrze to na lozeczko to na wozek a tu na ciuszki i coraz bardziej nie moge sie doczekac a tu jeszcze jakies 4-7tygodni 😁
ciekawa jestem kiedy urodze 😁 czy przez czy po terminie 😁
2lutego odstawiam luteine ciekawe co z tego wyjdzie :P