Skocz do zawartości

Pogaduchy:) | Forum o ciąży

skorka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Jejkus jak On urosl no popatrzcie na Niego jaki slodziak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 Madziu ja chce Olafka juz miec!!!!!!!!!!!!!

NO Pawla nie widzialam to nie wiem ale z tego co widze to oczy ma Twoje 🙂 i tak jakos z buzki mi pasuje do Ciebie :P
Ale slodziachny no masakra :P jejkus kiedy Olafik bedzie taki :P

• Mamusia
Hej Dodi 🙂

A siedzimy sobie w domku. Mleczko z butelki goruje. Wczoraj o 17.30 dalam mu piers. Zjadł i lezał a o 17.55 tak sie wydarł. no bo był czas na butelke!!! Dzieci to cwaniaki. Mleczko ze sklepu jest słodkie i latwo butelke sie oproznia. A moje kolezanki karmia butla i dzieci rosna i sie dobrze chowaja 😁

A co u ciebie?

• Mamusia
No to widze ze obiecany prezent został kupiony 🙂 super, taki podgrzewacz to wygoda 🙂

Nie mysle, w nocy za to kiepsko spalam, bo mialam koszmary porodowe, a Mojemu Marcinowi tez sie mała snila ze byla taka mualutka ze nosil ja na paluszku wskazujacym, i mu gdzies spadła a znajomi mówili nie martw sie nie spadła, na pewno tam jest tylko jej nie widac , niezle sny ..

• Mamusia
Nie hemorojdów nie mam na pewno, a nie wiem skąd te owsiki, mozna podobno sie od ogos zarazic, a ja nie mialam nigdy ani Marcin , a jak sikam gdzies na miescie to na małysza zawsze, wiec nie wiem , ale cos mnie tam swedzi cholera, słyszałam ze od slodkiego czasem sie robia, ale nie wiem czy to prawda.

Oooo Madzia jakie sliczne zdjecie na suwaczku 🙂
co tam slychac???
Dodi owsiki? 🤨 pewnie nie. a probowalas prysznic? czasem pomaga bo nieraz mialam takie cos 😮
co do snow na temat Dzidzi to tez mam takie przykre nieraz 😞 ale jeszcze troszke i Skarby beda z Nami 🙂

• 1 rok później...
  • 1 miesiąc później...