Skocz do zawartości

Pogaduchy:) | Forum o ciąży

skorka

Rekomendowane odpowiedzi

Ech w swoje jeansy sie nie dopne a bluzki zaczynaja mi sie podnoscic do gory:P bo brzusio juz odstaje :P ech tam zaczepia Cie :P Moj mowi schabiczku do mnie :P
i sie smieje tylko ze tym chudym schabiczkiem moge byc ja a on nie jest tluszczykiem 🙂 Smiej sie z tego i tyle 🙂
Dobra rada nie jedz tyle slodyczy 🙂
ja jem czekoladke oczywiscie czy tam wafelki czy lody ale nie w jakis mega ilosciach 🙂

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A ja wlasnie zjadlam grzeska czekoladowego i ciekawe czy Dzidzia sie ruszy :P Dodi Ty o 10dni w przod wiec pewnie wiecej czujesz niz ja:P
oj jak ja juz sie doczekac nie moge jak bedzie gierke widac przez skore albo pupke 🤪

• Mamusia
Hej Anitek 🙂
Dzidzia pewnie zabiera te gramy z twojego ciałka dlatego nie tyjesz. Po drugie to moja dzidzia tez ma spokojny dzien!
A ja byłam w sklepie i kupiłam kilka drobiazgów dla dzidzi: smoczek, gruszke, skarpeteczki i czapusie zielona z lwem po kapieli.

I jeszcze cos: moja babcia mnie zobaczyła i z przerazeniem powiedziała: ale ty gruba jestes!!! Miło mi nie było ☺️ ☺️ ☺️

Ja tez bede kupowac gruszke 🙂 jakos tak chyba wole ta metode 🙂
Ty gruba??? hmmmmmm nie wydaje mi sie zebys Ty gruba byla tak samo jak Dodi obydwie jestescie szczuple i prosze mi tutaj nie sluchac ludzi :P zreszta wiesz jak strasze osoby :P one tak tego nie odbieraja :P
ja sie nie przejmuje :P Mi np kolezanka powiedziala jakies 4tyg temu jaaa ale Ci w uda poszlo a ja wtedy w szerokich dresach jeszcze z wyciagnieta gumka bo mnie uwieralo w brzuszku...a ja tak patrze na nia i mowie Hmmm a to ciekawe wiesz? bo jak narazie nie przytylam nawet jednego kg wiec nie wiem skad niby te uda sie wziely:P
No i ostatnio byla na kawie i mowi ze hmm nic nie przytylas aby brzuszek widac :P
ech te kobiety ;>