Skocz do zawartości

Pogaduchy:) | Forum o ciąży

skorka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Jak dla Ciebie samej to 2jajka 3/4szklanki wody, szczypta soli i maka 🙂 maki musisz wsypac tak na oko i mieszac tak zeby gladkie ciasto bylo takie baaaardzo geste! i pozniej zagotuj wode z sola, zamocz duza lyzke w tej gotujacej wodzie i nabieraj po pol lyzki tego ciasta i zanurzaj w tej wodzie te kluski same beda odpadac od lyzki 🙂
no i maselko zrumienic i cukier 🙂
Pychhhhhha :P

• Mamusia
Anitek jutro druga próba klusek

Amii 12 tydzien to juz sukces 😉 teraz juz z górki

Skórka my totka wysyłamy tylko jak kumulacja i i ak nic nie mamy nigdy.
A co w Anglii robilas ?? i dlaczego zdecydowaliscie sie wrocic .

p.s ide nakladac obiad
ja mam dzis udka z kuraka, ziemniaki i sałatke z pomiorów i ogórków.

Ech z tymi moim Mariuszem :P wyslal mi smsa jakies 3godziny temu ze juz jedzie do dublina wycenic prace i po 5tej bedzie jechal do Cork... a on jak za szybko przycisk wyjscia w telefonie wciska to mu nie wysyla wiadomosci. No i oczywiscie jej nie dostalam! Dokopie mu bo to juz nie pierwszy raz :P a pozniej pokazuje mi w telefonie ach widzisz sa tu w niewyslanych :P ach Ci faceci a jak ja ostatnio spalam przez 3godz tel wyciszylam to nie wiem ile polaczen nieodebranych mialam :P

Dodi ale wiesz te kluski sa pyszne dla mnie moga byc dla Ciebie ale dla faceta to nie wiem :P ja je tez robie czasem nie na slodko tylko smaze kielbaske w kostke lub boczek razem z cebulka i nakladam na kluchy i do tego jakiegos ogora kiszonego 😁
Ech nie jak juz te kluski Ci nie wyjda to ja nie wiem :P

Moj tez juz jedzie ale jemu to zajmie jakies 3,5h :P mam tylko podjechac po frytki z czosnkowym serem i octem dla niego rowniez 🙂 wlasnie kurier przywiozl mi nowy modem internetowy 😁 ciekawa jestem wlasnie go zainstalowalam 🙂
Moze lepiej net bedzie chodzil 🙂

Slyszalam bicie serduszka 🙂 🙂 🙂 🙂 pomoczylam brzuch woda i o niebo lepiej 🙂 🙂 🙂 musze jutro zel kupic bo woda przewodzi dobrze ale schnie szybciutko :P ale narazie takie sekundowki bo sie rusza jeszcze za mocno :P Przylapie Bąbla jak bedzie spac albo za jakies 2-3tyg bo wtedy juz nie bedzie takiej swobody ruchu hehe 🙂

• Mamusia
Witajcie dziewczynki.
Ja wstaje rano i robie sniadanko mojemu mezczyznie. Sama tez cos pochłaniam a pozniej juz nie spie. Troszke sobie popracuje od rana 🙂
Dodi ma racje! Tez zauwazyłam, od rana siedzimy przy kompie. No ale to wciaga 🤪 🤪 🤪
Widze, ze zdjęcia dzis sa przy suwaczkach 🙂
Brzuszek mnie troszke boli, ale nie jakos przeokrutnie. Pepek mam nadal skórkowy hihi No a synus wczoraj wieczorem to tak mnie kopał. Całe wnetrznosci mi sie ruszały 🙃 🙃 🙃
Anitek fajnie, ze masz taka madra zabawke 🙂 Fajnie ze mozesz podsłuchiwac malenstwo. Szkoda ze nie mozna kupic małego usg do domu. Hehe gapiłabym sie w to urzadzenie 24 na dobe 😁

• Mamusia
Czesc Skórka 🙂
ja znowu od rana przy kompie, obudzil mnie wiercący w scinie sąsiad, ja to sie z nimi mam 😞

moja dzidzia wczoraj była grzeczna i za bardzo znac nie dawała,
dzis mam luzik bo obiad na dzis juz mam, ale za to czekam na naroznik i juz nie moge sie doczekac.
Ide tez na 12,15 do internisty pogadac na temat szczepionki.

taki w sumie mnie czeka dzien ..

Dostałas obiecanego oklaska 🙂

• Mamusia
No to tak ja Dodi. To uzaleznia, no ale tez musze siedziec i troszke podzwonic 😞 Siedze u mojej siostry a ona spi u nas 🙂 Swiat zwariował!

Dziekuje za oklaska 🙂
Dałam tez Anitkowi, bo wczoraj nie dało rady!
Patrz a ty juz na polmetku, a pamietam jak 2 tyg temu pisalam, ze ci szybko zleci 😁

• Mamusia
no leci ,leci 🙂 chciałabym jednak zeby pazdziernik i listopad zleciały szybko, bo to takie buro-szare miesiace, w sumie pazdziernik to jesien złota ale zobaczymy jak to bedzie w tym roku, dla mnie mogłaby byc tylko wiosna i lato, nie przepadam za zimą 😞

co do siedzenia przy kompie, to troszke przesadzam bo caly dzien ten komp chodzi a to tez dla dziecka i naszych oczu powinnysmy przystopowac,ale cóz ..